Canım dualarım seninlemerhabalar kızlar ,haftaya çarşamba şeker yükleme testim için randevum var.sabah aç karna gideceğim.ayrıntılı ultrasonda safra kesesi görülmemişti,umarım görünür bu sefer bol dua istiyorum sizlerden.
Yok canımcanım sen neler yaptın
çok kişi kişi takip edemiyorum
İşle ilgili konuştun mu hiç?
Cnm kasılmaya ilaç kullanıyomusunYok canım
Rapor aldım bi süre daha. Bitince bakalım belli olur herşey ama hevesim enerjim falan kalmadı hiç işle alakalı.
İyi de değilim zaten bel ağırlarım ve kasılmalarım başladı yine ilk hamileliğimdeki gibi.
Magnezyum yazmıştı doktorum ne olur ne olmaz diye alayım demiştim.Cnm kasılmaya ilaç kullanıyomusun
Tmm cnm bende magnorm kullanıyorum suda eriyenMagnezyum yazmıştı doktorum ne olur ne olmaz diye alayım demiştim.
Şimdi 2 gündür onu da kullanıyorum.
Bende her gün bir muz yiyorum ama sodayı arada içiyordum ama bu akşam markete çıkacağız 24lü soda stoğu yapacağım eve.Tmm cnm bende magnorm kullanıyorum suda eriyen
Bide günlük muz ve madensuyu içmeye özen gösteriyorum kasılma için
Yok canım
Rapor aldım bi süre daha. Bitince bakalım belli olur herşey ama hevesim enerjim falan kalmadı hiç işle alakalı.
İyi de değilim zaten bel ağırlarım ve kasılmalarım başladı yine ilk hamileliğimdeki gibi.
Magnezyum yazmıştı doktorum ne olur ne olmaz diye alayım demiştim.
Şimdi 2 gündür onu da kullanıyorum.
Toplum sağlığı merkezi var canım ilçe sağlık. oraya gidip değiştiriyorsun. Ben zamanında öyle değiştirmiştim. Ama arayıp yine de bir sor. Sadece bir imza alıyorlar. Şuan belki biraz daha kolaylık sağlıyor olabilirler.Aile hekimine enabız dan değişiyor demişlerdi ama değişmiyorBaktım edevletten değişiyor gibi gözüküyordu onu da denedim olmadı. Son seferde beni kızdırdı doktorum olacak zatı muhterem ayda yılda bi işim düştüğünde yardımcı olmayacaksa ne anlamı var gitmenin bir de uzak 2 araç yapmam gerekiyor orası için.
sırf ebemi çok sevdiğim için değiştirmiyordum amaSanırım değiştireceğim doktoruma çok kinlendim.
Var mı bilen nasıl değiştireceğimi?
oğlum aslan burcu gıcıklık değil de aşırı inatçı ama hemde çoook insanı yıldırır derecedeahah ben de şimdi anladım fotonun anlamını
çok sevindim her şeyin güzel olmasına canım benim, gözünüz aydın
ben de burcunun aslan olmasına sevindim, gerçi aslan erkekleri biraz gıcık olurlar, kız olsa kesin aslan isterdim de bakalım bizimki nasıl olacakay benimkinin yengeç olma ihtimali de var neyse artık anasına düşkün olur
İnşallah canım yacanım işle alakalı herkeste bir tedirginlik, bir soğuma, bir panik var biliyorsun ben de aynı şekildeyim.
Bol bol dua et, ediyorsundur da beni o rahatlatıyor bir tek.
Bir de canım o ilaçları kullan yaa
ben kullanıyorum bak belki benim de ağrım olacaktı hep kullandığım için olmuyordur.
İnsan bazen gerekli şeyleri yiyeceklerden alamayabiliyor, ya bünye depolamıyor ya beslenmede bir eksik olabiliyor.
Bazılarında hiç ek vitamin kullanmasın tık ağrı olmuyor bazısının bünyesi zayıf oluyor.
Ben elimden geldiğince aksatmamaya çalışıyorum, iyi besleniyor muyum emin olamadığım için.
Umarım çok iyi gelir hemencecik geçer kasılmaların.
Yok canım onu demiyorum ben internet üzerinden çok kez kolayca değiştirildiğini okumuştum ondan sordum. Önce enabız diyorlardı kendim baktım e-devlet yazıyor ama oradan da olmuyor. Şimdi virüs zamanı biryere gidip değiştirmek vs saçmalık olur zaten de kolayı varsa değiştireceğim pat diyeToplum sağlığı merkezi var canım ilçe sağlık. oraya gidip değiştiriyorsun. Ben zamanında öyle değiştirmiştim. Ama arayıp yine de bir sor. Sadece bir imza alıyorlar. Şuan belki biraz daha kolaylık sağlıyor olabilirler.
Benimkode cok inatçı 39 aylık olucak hala tuvalete alışmadi hiçte niyeti yok her konuda inat kova Burcu.oğlum aslan burcu gıcıklık değil de aşırı inatçı ama hemde çoook insanı yıldırır derecede
bakalım bizimki nasıl doğacakoğlum aslan burcu gıcıklık değil de aşırı inatçı ama hemde çoook insanı yıldırır derecede
İnşallah canım ya
Ben ilkinde kasılmalardan dolayı hastanede yattım 33 haftalıktık. Düzenli 10 dakikada bir 80lerde sancım çıkıyordu. Durdurmaya çalıştılar
Tansiyon ilacı kullandım kasılmayı durdursun diye serumdan magnezyum sıvı vitamin vs aldım sürekli.
Doktor taburcu edecekti beni tekrar nst aldı hiçbiri işe yaramamış, hala 60larda birkaç sancım çıkınca akşamı bekleyeceğim dedi taburcu etmedi. Beni taburcu ettiğinde hala sancı gözüküyordu. Bol su içeceksin ve yatacaksın başka çaresi yok dedi.
Yani bazen olacağı varsa engelleyemiyorsun 2 günde ödem tutup şiştim serumlardan
Eve geldim 2 gün iyiydi 3. Gün herşey başa döndü.o kadar alışmıştım ki kasılmalara 37. Haftada anca 3 dakikada bir gelen kasılmalarla ağlayarak hastaneye gitmiştim sanırım gerçekten doğuruyorum bu sefer diye. 5-10 dakikada bir olanlara kanmıyordum bile
Ben yine tedbirimi alıyorum ama pek inançlı değilim engelleyeceği konusunda
Benimde hamilelikler böyle geçiyor sanırım
Ben direk gidip kaydımı buraya aldırmak istiyorum demiştim ama bu şartlarda nasıl olur bilemedimAile hekimine enabız dan değişiyor demişlerdi ama değişmiyorBaktım edevletten değişiyor gibi gözüküyordu onu da denedim olmadı. Son seferde beni kızdırdı doktorum olacak zatı muhterem ayda yılda bi işim düştüğünde yardımcı olmayacaksa ne anlamı var gitmenin bir de uzak 2 araç yapmam gerekiyor orası için.
sırf ebemi çok sevdiğim için değiştirmiyordum amaSanırım değiştireceğim doktoruma çok kinlendim.
Var mı bilen nasıl değiştireceğimi?
benimki alıştı çok şükür 4 yaşına girecek nerdeyse ben 22 aylıkken alıştırdımBenimkode cok inatçı 39 aylık olucak hala tuvalete alışmadi hiçte niyeti yok her konuda inat kova Burcu.
Dualarımız seninlemerhabalar kızlar ,haftaya çarşamba şeker yükleme testim için randevum var.sabah aç karna gideceğim.ayrıntılı ultrasonda safra kesesi görülmemişti,umarım görünür bu sefer bol dua istiyorum sizlerden.
Umarım öyle olur hepimiz içinbakalım bizimki nasıl doğacak
aman sağlıklı olsun da artık burç konusu çok uç detay kalıyor
hırslı olur aslan hem, iyidir.
ah canım yaa biliyorum çok zordu ilki ama inşallah bu sefer öyle olmayacak görürsün. Dediğim gibi bünye meselesi.
Yani kimi avuç avuç vitamin alsa da yetmez kimi bi domates yer deposu fulldür yarar da yarar
ama bence bu hamileliğin öyle olmayacak, çünkü bol bol sıvı içeceksin, dinleneceksin, gönlünü ferah tutacaksın bir bakacaksın ki 38. haftaya gelmişsin bile
Hem her hamilelik farklı oluyor çoğu zaman.
aynen en önemlisi sağlıklı olması tabi. Evet dediğin gibi hırslı olurlar birde her istediklerini dediklerini yaparlar yapamazsa bile yaptırırlarbakalım bizimki nasıl doğacak
aman sağlıklı olsun da artık burç konusu çok uç detay kalıyor
hırslı olur aslan hem, iyidir.
ah canım yaa biliyorum çok zordu ilki ama inşallah bu sefer öyle olmayacak görürsün. Dediğim gibi bünye meselesi.
Yani kimi avuç avuç vitamin alsa da yetmez kimi bi domates yer deposu fulldür yarar da yarar
ama bence bu hamileliğin öyle olmayacak, çünkü bol bol sıvı içeceksin, dinleneceksin, gönlünü ferah tutacaksın bir bakacaksın ki 38. haftaya gelmişsin bile
Hem her hamilelik farklı oluyor çoğu zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?