2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben direk gidip kaydımı buraya aldırmak istiyorum demiştim ama bu şartlarda nasıl olur bilemedim
Kabul etmişler miydi? Mesela ben kendi mahallemdeki sağlık ocağına gitsem artık buraya gelmek istiyorum beni buraya alın desem alırlar mı acaba
Dilekçe imza vermek zor geliyor da şu şekilde oluyorsa 5 dakikalık iş. Yakın zaten sağlık ocağı da. Netten olmuyorsa bu şekil halledebilirim

aynen en önemlisi sağlıklı olması tabi. Evet dediğin gibi hırslı olurlar birde her istediklerini dediklerini yaparlar yapamazsa bile yaptırırlar (benim oğlan öyle yani)
Benim eşimde Aslan, bebede Aslan olacak %90
Ne yapacağım iki Aslan erkekle ben bilmiyorum

Benim eşimde Aslan, bebede Aslan olacak %90
Ne yapacağım iki Aslan erkekle ben bilmiyorum
valla işin zor canım bende aslan burcuyum ama oğlum kadar inat değilim gerçekten erkekleri daha farklı oluyor ya aslında kişiden kişiye değişiyo babam da aslan burcu ama öyle bi inatçılığını görmedim belki de anneme yapıyodur orasını bilemem ama çok nazlı babam mesela

bende kovayim 8 aylik yurumusum 10 aylik tuvalete yapmisimbende tersmi tepti nedir
Maşallah diyelim sana o zaman benim abim de 6 aylıkken tuvalete yapmaya başlamış mesela annem tutarmış o yaparmış kişiden kişiye değişiyo dediğim bu mesele işte bazıları hazır hissetmiyo hiç alışmak istemiyor

Ya benim kendi adresim bile değildi kayınvalidemlerin oradaki asm idi doğum sonrası orda kalırız biraz aşısı vs kolay olur park yeri sıkıntısı da yok diye aldırdık, hemşire hemen kaydımızı yaptı, hele bir de hamileysen hemen atlıyorlar sanırım gebelik takibi onlar için artı sağlıyor.kendi adresimiz bile değildi ve aldılar ki zaten hekim seçme hakkımız var

Ben eşimi tarif edemiyorum bi iyi bi kötü mübarek Aslan değil ikizler sanki
Bi çok uysalken bi bakıyorum Aslan olmuş kükrüyo
Ay neler çekeceğim nasıl günler beni bekliyor kim bilir

sonucta alisiyor aman ne olcak.ben hic 20 yasinda bez takan gormedim.

Teşekkür ederim canım
Evet bunun doğum sonrası da var aşı için vs daha kolaylık olur değiştirmem. Kendi tetanozumdan sonra değiştireyim söyleyeyimde..
Zaten doktora da gıcık oldum

sonucta alisiyor aman ne olcak.ben hic 20 yasinda bez takan gormedim.
Valla ben çok erken bırakmışım bezi. 1-1,5 yaşında.
Hatta gece tuvaletine bile kendim giderdim 3 yaşlarındayken. Şöyle ki babam bana kendi boyuma göre elektrik düğmesi yapmıştı. Gece kendim kalkıp ihtiyacımı görebiliyordum.
Ama kardeşim 5 yaşında gece bezini anca bıraktı. gündüzde ara ara kaçırmaları oluyordu çünkü sürekli tutuyordu vs. Birkaç ay önce bıraktılar bezi aralıkta 6 yaşına girecek
Yürüme konusunda da ben tam yaşımda yürümüşüm. Kardeşim yürüdüğünde 18 aylık falandı.

Ben eşimi tarif edemiyorum bi iyi bi kötü mübarek Aslan değil ikizler sanki
Bi çok uysalken bi bakıyorum Aslan olmuş kükrüyo
Ay neler çekeceğim nasıl günler beni bekliyor kim bilir
Allah yardımcın olsun diyim o zaman benim eşim de başak burcu çok uysaldır alttan alan taraf olur hep ben çok sinirliyimdir benim lafım geçer genelde evde hep ben bağırır kükrerim

tatlicincap
Daha ayarlayamadim malesef
Tabiki aralarından bazı doktorlar tutmaya birşey deniyor sıkıntı yoksa onlarda çok nadirdir.
Bende migrenden korkuyorum hayırlısı artık olmadı borclanicam yine

Hayirlisiyla gidip guzel sonuclarla gelirsin insallah canim.

tatlicincap canim iyi haberlerle gelmene cok sevindim.benimde erken dogum riskim var.bahaetmistim.dogurmazsak iyi allAh korusun

Sagolasin guzelim. Kendimizi yormamaya calisacagiz. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin, bebeklerimizi bize bagislasin insallah.

Safra kesesini bu randevunda goreceksin insallah canim. İcin ferah olsun.

Doktor bana 4 hafta sonraya randevu verdi. Sekere direncine bakariz, yukleme degil ama tarama seklinde yapariz 50 gram ile dedi. İkisinin arasindaki fark ne ona bakiyorum ben de.

İnsallah bundan da guzel sonuclarla doneriz.

kızlar birde birşey danışmak istiyorum size isim konusunda oğlum kardeşimin adı illa Ali olsun diyo Ali ismine uygun ikisi beraber söylenebilecek bi isim daha arıyorum sizin de fikirlerinizi almak istiyorum aklımdakiler Ali Asaf ve Ali Uras

aa onu bilmiyorum. Ben o zaman ilçe sağlığı aramıştım. gelmeniz gerekiyor demişlerdi. İstersen yine de bir ara sor. Aynen şuan gitmemen daha iyi. Benim de pazartesi aşım var 2. doz ama gitmeyeceğim sanırım.

Çözdük o sorunu direk hangisine gitmek istiyorsak oraya gidip kaydımı buraya almak istiyorum diyince değişiyorlarmış deneyeceğim ama tetanozomu olduktan sonra. Şuan acelesi yok
Bu arada canım tek doz aşının koruması yok ilkini yaptırdıysan ikinciyi yaptırmaya da git. Allah’ın izniyle birşeycik almaz önlem alıp gittikten sonra

Tek olsun derseniz Alihan olabilir, Ali Asaf beğendim ben Ali Mert belki benim önerim olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…