Doktoruma söyledim. Mayısta randevum var. Geldiğinde ben yaparım dedi. Ondan asm ye gitmeyeyim boşuna dedim.Çözdük o sorunu direk hangisine gitmek istiyorsak oraya gidip kaydımı buraya almak istiyorum diyince değişiyorlarmış deneyeceğim ama tetanozomu olduktan sonra. Şuan acelesi yok
Bu arada canım tek doz aşının koruması yok ilkini yaptırdıysan ikinciyi yaptırmaya da git. Allah’ın izniyle birşeycik almaz önlem alıp gittikten sonra
Ben 4 Nisan'da ilk dozu oldum, 4 Mayıs'ta da 2. için gel demişti hemşire.Kızlar bugün sağlık ocağı ndan aradilar beni 2. Doz tetanoz aşısı için pazartesi günü gel yapalım dediler yaptıraniniz var mı 2. Dozu
Küçük şehir faydaları asm bomboştu ben gittiğimde hatta doktor kapısını açmış yanında arkadaşı oturuyorlar önlerinde kahve vardı muhabbet koyuyduDoktoruma söyledim. Mayısta randevum var. Geldiğinde ben yaparım dedi. Ondan asm ye gitmeyeyim boşuna dedim.
evet Alihan da güzelmiş ama Ali Mert düşünmem çünkü eşimin tarafında var tersi olarak Mert Ali varTek olsun derseniz Alihan olabilir, Ali Asaf beğendim ben Ali Mert belki benim önerim olabilir.
Gözün aydın tatlım. Amiiin darısı diğerlerinin başınakızlar bugün detaylım vardı çok şükür herşey yolunda dedi doktor.. darısı detaylıya girmemiş herkesin başına...
canım valla ben bir sol bir sağ yapıyorum. Sol daha fazla tabi ama.
Düz arada yatsam yatarım ama çok rahat edemiyorum zaten ondan.
Yok öyle yatmayla bir şey olmaz yaa o kadardan
anca sindirim sıkıntısı olur yani çok geçe bir şey yersen miden yanar falan öyle şeyler diye düşünüyorum.
beni de dün aradılar, ben ohoo hepsini yaptırmıştım zaten. Onları beklersek...
yok canım merak etme, ben de aynı şekilde hem tahlil hem aşı olup araba kullanıp işe bile gittim, bir şey olmaz.
aman tanrım minnoş güzellik çıkmış meydanaaaaa
benim bebişin hiç böyle açık fotosu yok yaaa
çok tatlı maaşallah bebişkoya
Bende dün gittim kızlar dra buraya yazacaktım çok yorgun düştüm yazamadım Dr ayrıntılı yı kendisi yaptı 3 5 dk sürdü herşey iyi dedi şükür
Tabi ben dikişli olunca serviks boyu açıklık varmı yokmu biz hemen bunları soruyoruzçok şükür 5.atıda sorunsuz atlattım Allahın izniyle darısı 6 7 8 9lara hep birlikte
Bide fotomu var sizle paylaşayım
Eki Görüntüle 2620983
Ben enabızdan değiştirmiştim 4 ay önce falan. Du ekranlara bakayım kısıtladılar mı aynı mı die.Aile hekimine enabız dan değişiyor demişlerdi ama değişmiyorBaktım edevletten değişiyor gibi gözüküyordu onu da denedim olmadı. Son seferde beni kızdırdı doktorum olacak zatı muhterem ayda yılda bi işim düştüğünde yardımcı olmayacaksa ne anlamı var gitmenin bir de uzak 2 araç yapmam gerekiyor orası için.
sırf ebemi çok sevdiğim için değiştirmiyordum amaSanırım değiştireceğim doktoruma çok kinlendim.
Var mı bilen nasıl değiştireceğimi?
benim de aynı durum... bugün doktorumla konuştum istersen yaptır istemezsen yaptırma ben şart koşmuyorum dedi.Ben 1.dozu bile henüz vurulamadım,haftaya ararım asm yi,onlarda hiç aramadı
kızlar bugün detaylım vardı çok şükür herşey yolunda dedi doktor.. darısı detaylıya girmemiş herkesin başına...
Banada ilk 50 lik verdiler yükleme çok olmasın diye. Ama bende şeker biraz yüksek çıktı. 3 gün sonra gene çağırdılar yesiklerine dijakt et demişlerdi meyve yememiştim düşün. 100 lük verdilee bu defa 3 kere kan vermiştim sanırım. Gebelik şekeri yok çıkmıştı.Hayirlisiyla gidip guzel sonuclarla gelirsin insallah canim.
Sagolasin guzelim. Kendimizi yormamaya calisacagiz. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin, bebeklerimizi bize bagislasin insallah.
Safra kesesini bu randevunda goreceksin insallah canim. İcin ferah olsun.
Doktor bana 4 hafta sonraya randevu verdi. Sekere direncine bakariz, yukleme degil ama tarama seklinde yapariz 50 gram ile dedi. İkisinin arasindaki fark ne ona bakiyorum ben de.
İnsallah bundan da guzel sonuclarla doneriz.
Ben enabızdan değiştirmiştim 4 ay önce falan. Du ekranlara bakayım kısıtladılar mı aynı mı die.
Banada ilk 50 lik verdiler yükleme çok olmasın diye. Ama bende şeker biraz yüksek çıktı. 3 gün sonra gene çağırdılar yesiklerine dijakt et demişlerdi meyve yememiştim düşün. 100 lük verdilee bu defa 3 kere kan vermiştim sanırım. Gebelik şekeri yok çıkmıştı.
Yani doktora gideceğin zaman yediklerine dikkat et. Yazdı ben karpuzu gömmüştüm bir güzel ertesi gün teste gidince elbet çıktı şeker boşa bide 100 lük aldım tekrar tekrar uğraşıldı.
Banada ilk 50 lik verdiler yükleme çok olmasın diye. Ama bende şeker biraz yüksek çıktı. 3 gün sonra gene çağırdılar yesiklerine dijakt et demişlerdi meyve yememiştim düşün. 100 lük verdilee bu defa 3 kere kan vermiştim sanırım. Gebelik şekeri yok çıkmıştı.
Yani doktora gideceğin zaman yediklerine dikkat et. Yazdı ben karpuzu gömmüştüm bir güzel ertesi gün teste gidince elbet çıktı şeker boşa bide 100 lük aldım tekrar tekrar uğraşıldı.
Dün denk gelmiştim bendeKızlar bu arada ebeveyn-bebek burç uyumuyla ilgili şöyle bir site görmüştüm bir zamanlar, bugünün konuşmaları şerefine şuraya bırakayım :)
Bir yengeç olarak aslan bebiş beni epeey düşündürüyordu ama yorumu okumak iyi geldi
Gözünaydın canım darısı diğer arkadaşlarımın başınakızlar bugün detaylım vardı çok şükür herşey yolunda dedi doktor.. darısı detaylıya girmemiş herkesin başına...
Valla oldu bu seferA April wind enabız çıkan ekranları attım özelden canım.
Maşallah canımBende bugün rutin kontrole gittim kalp çarpıntım olduğunu söyledim kan tahlili yaptırdı düşük çıkmış o yüzden demir hapını 2 ye çıkardı ve akintim içinde fitil yazdı ama kızım iyi allaha şükür 576 gram olmusuz
Haftaya Cuma detayliya gidiyorum cok sukur randevu aldik arkadasimlaGoturen arkadasimda hamile. O olmasa gidemeyecektim resmen. Bir sürü dua ettim kıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?