2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Doktoruma söyledim. Mayısta randevum var. Geldiğinde ben yaparım dedi. Ondan asm ye gitmeyeyim boşuna dedim.

Kızlar bugün sağlık ocağı ndan aradilar beni 2. Doz tetanoz aşısı için pazartesi günü gel yapalım dediler yaptıraniniz var mı 2. Dozu
Ben 4 Nisan'da ilk dozu oldum, 4 Mayıs'ta da 2. için gel demişti hemşire.

Dün doktorumla konuştum, o sordu aşıyı oldun mu diye, 2. doz için gitme ertele şimdilik dedi. Şu durumların gidişatına göre tekrar konuşulur dedi.
İlk gebeliğim bu arada.

Doktoruma söyledim. Mayısta randevum var. Geldiğinde ben yaparım dedi. Ondan asm ye gitmeyeyim boşuna dedim.
Küçük şehir faydaları asm bomboştu ben gittiğimde hatta doktor kapısını açmış yanında arkadaşı oturuyorlar önlerinde kahve vardı muhabbet koyuydu
Önce hasta sandım baktım kahve içiyorlar daldım odaya

Kızlar bu arada ebeveyn-bebek burç uyumuyla ilgili şöyle bir site görmüştüm bir zamanlar, bugünün konuşmaları şerefine şuraya bırakayım :)

Bir yengeç olarak aslan bebiş beni epeey düşündürüyordu ama yorumu okumak iyi geldi

Yani bencde bebis rahatsiz olsa uyandırır zaten soluma yatmami hic sevmiyor duz yatana kdr tepikliyor beni duz yatinca sakinlesiyor garibim trendyoldan hamile yastığı siparis ettim inşallah doğurmadan gelir diye umid ediyrm

Oyş cok datlu masallah minnoşa hadi gozun aydin canim

Ben enabızdan değiştirmiştim 4 ay önce falan. Du ekranlara bakayım kısıtladılar mı aynı mı die.

Banada ilk 50 lik verdiler yükleme çok olmasın diye. Ama bende şeker biraz yüksek çıktı. 3 gün sonra gene çağırdılar yesiklerine dijakt et demişlerdi meyve yememiştim düşün. 100 lük verdilee bu defa 3 kere kan vermiştim sanırım. Gebelik şekeri yok çıkmıştı.
Yani doktora gideceğin zaman yediklerine dikkat et. Yazdı ben karpuzu gömmüştüm bir güzel ertesi gün teste gidince elbet çıktı şeker boşa bide 100 lük aldım tekrar tekrar uğraşıldı.

Ben enabızdan değiştirmiştim 4 ay önce falan. Du ekranlara bakayım kısıtladılar mı aynı mı die.

Ben de öyle biliyorum canım. sadece hiç uğraşmadım ama oluyordur muhakkak.

aa ben gitmeden 1 hafta önce diyet yapıcam
şeker çıkmazsa yemeye devam şaka tabi ama 1 hafta cidden yememeyi planlıyorum.
Hatta tatlıyı da yavaş yavaş keseyim bir de bu sıkıntıda zırt pırt şeker ölçmekle uğraşmam inşallah.
umarım çıkmaz hiçbirimizin de diyetle uğraşmayız yaa

Canim genelde dikkat ediyorum, diyetisyen kontrollu gidiyorum. Miyomdan dolayi doktor 1 gram kilo almami bile istemedi 17. Haftaya kadar. Su an da -1 kg ile devam ediyorum. Su an doktor haftalik makaimum 500 grama izin verdi. 1 ay sonraki randevuya en fazla 2 kg almis ol dedi. Amacim yine bebisi buyutup kendimi zayiflatmak olacak. Bakalim insallah istirarli devam edebilirim canim.

Tahlillerde Glukoz 71 cikti. Referans agirligi ise 74-106 imis. Doktorum sonucu begendi, dogum anini riske atmak istemedigi icin yapacakmis bunu. Acikcasi yaptirma diyen de cok ama bilmiyorum, doktoruma guvenmek en iyisi sanirim.

Bende bugün rutin kontrole gittim kalp çarpıntım olduğunu söyledim kan tahlili yaptırdı düşük çıkmış o yüzden demir hapını 2 ye çıkardı ve akintim içinde fitil yazdı ama kızım iyi allaha şükür 576 gram olmusuz

Dün denk gelmiştim bende bu arada
kızlar bugün detaylım vardı çok şükür herşey yolunda dedi doktor.. darısı detaylıya girmemiş herkesin başına...
Gözünaydın canım darısı diğer arkadaşlarımın başına
A April wind enabız çıkan ekranları attım özelden canım.
Valla oldu bu sefer
Maşallah canım

Haftaya Cuma detayliya gidiyorum cok sukur randevu aldik arkadasimla Goturen arkadasimda hamile. O olmasa gidemeyecektim resmen. Bir sürü dua ettim kıza

Gozun aydin, bunca beklemeye cok cok cok guzel sonuclarla geleceksin insallah canim. Hayirli olsun simdiden. Sana eslik eden arkadasindan da Allah razi olsun. O da guzel sonuclar alsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…