2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
benim de aynı durum... bugün doktorumla konuştum istersen yaptır istemezsen yaptırma ben şart koşmuyorum dedi.
Yaa ben sormadan yaptırayım haftaya diyordum nasılsa salı günü kontrolüm var bende sorayım bakalım ne diyecek doktor

gözünaydın canım maşallah kuzumuza

Canim Ali ismini cok severim. Benim de seceneklerimin arasindaydi. Ali deyince nedense otomatik olarak zihnim Ali Emre olarak tamamliyor.

Haftaya Cuma detayliya gidiyorum cok sukur randevu aldik arkadasimla ❤ Goturen arkadasimda hamile. O olmasa gidemeyecektim resmen. Bir sürü dua ettim kıza
Ay hadi gözün Aydın sonunda belirlendi, güzel haberlerle gelirsiniz inşallah ikinizde
İçin rahatlar son bir hafta daha sabır o zaman

Ay hadi gözün Aydın sonunda belirlendi, güzel haberlerle gelirsiniz inşallah ikinizde
İçin rahatlar son bir hafta daha sabır o zaman
B blossom- oo hadi gözünaydın hayırlısıyla git gel bakalım darısı bana ve henüz randevu alamamışlara

Cok sag olun kizlar Cok sevindim valla mesaj atmis haftaya cumaya aldim diye Darısı alamayanlarin basina. Detayli usg cok onemli. İnsallah bizde guzel haberlerle gelelim tum gidemeyenler

Cok sag olun kizlar ❤ Cok sevindim valla mesaj atmis haftaya cumaya aldim diye ❤ Darısı alamayanlarin basina. Detayli usg cok onemli. İnsallah bizde guzel haberlerle gelelim tum gidemeyenler

Çok güzel sorunsuz geçsin inşallah ❤

Kız ben kadını şimdiden bunaltmayayım dedimsalı günü gidecem nasılsa,son aylarda daha çok sorularım oluyoizinliymiş bu hafta neden acaba
Gene mi izinli noluyor acaba. 30 marttan önceki hafta ile sonraki haftada izinliydi. Ondan araya almıştım. Bu ara sürekli izinli şüphelerdeyim.

Maşallah canım Bebişin çok tatlı Allah esirgesin

evet Alihan da güzelmiş ama Ali Mert düşünmem çünkü eşimin tarafında var tersi olarak Mert Ali var

Kerem Ali diyecektim ki yazılmış, Ali Deyince aklıma gelir hemen. Dedemin adıdır, çok severim. Deniz Ali, Ali Demir'de çok hoş bence. Ali ismi yakışıyor ya her yere :)

Bizim adımız Ali Yekta olacak ama
Yekta kullanılsın istiyorum.
Şimdi Ali Yekta dersem teyzeler Yekta yerine Ali diyecek ben sinir olucam
Kafam zehir gibi çalışıyor yine.

Bence soyadınla bütünlüğüne göre karar verebilirsin, önde ya da sonda olması bence kullanımı etkilemiyor. 2 isimli o kadar çok tanıdığım var ki, kimisinin ilk adının hiç kullanıldığı duymam hatta unuturum, kiminin 2. adını Ama bazı isimler de 2'li bir şekilde söyleniyor işte.

Madem Ali kullanılmasın istiyorsun soranlara direkt Yekta de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…