Gozun aydin, bunca beklemeye cok cok cok guzel sonuclarla geleceksin insallah canim. Hayirli olsun simdiden. Sana eslik eden arkadasindan da Allah razi olsun. O da guzel sonuclar alsin insallah.
Bende dün gittim kızlar dra buraya yazacaktım çok yorgun düştüm yazamadım Dr ayrıntılı yı kendisi yaptı 3 5 dk sürdü herşey iyi dedi şükür
Tabi ben dikişli olunca serviks boyu açıklık varmı yokmu biz hemen bunları soruyoruz çok şükür 5.atıda sorunsuz atlattım Allahın izniyle darısı 6 7 8 9lara hep birlikte
Bide fotomu var sizle paylaşayım Eki Görüntüle 2620983
kızlar birde birşey danışmak istiyorum size isim konusunda oğlum kardeşimin adı illa Ali olsun diyo Ali ismine uygun ikisi beraber söylenebilecek bi isim daha arıyorum sizin de fikirlerinizi almak istiyorum aklımdakiler Ali Asaf ve Ali Uras
Bizim adımız Ali Yekta olacak ama
Yekta kullanılsın istiyorum.
Şimdi Ali Yekta dersem teyzeler Yekta yerine Ali diyecek ben sinir olucam
Kafam zehir gibi çalışıyor yine.
Haftaya Cuma detayliya gidiyorum cok sukur randevu aldik arkadasimla ❤ Goturen arkadasimda hamile. O olmasa gidemeyecektim resmen. Bir sürü dua ettim kıza
Cok sag olun kizlar Cok sevindim valla mesaj atmis haftaya cumaya aldim diye Darısı alamayanlarin basina. Detayli usg cok onemli. İnsallah bizde guzel haberlerle gelelim tum gidemeyenler
Cok sag olun kizlar ❤ Cok sevindim valla mesaj atmis haftaya cumaya aldim diye ❤ Darısı alamayanlarin basina. Detayli usg cok onemli. İnsallah bizde guzel haberlerle gelelim tum gidemeyenler
Bende dün gittim kızlar dra buraya yazacaktım çok yorgun düştüm yazamadım Dr ayrıntılı yı kendisi yaptı 3 5 dk sürdü herşey iyi dedi şükür
Tabi ben dikişli olunca serviks boyu açıklık varmı yokmu biz hemen bunları soruyoruz çok şükür 5.atıda sorunsuz atlattım Allahın izniyle darısı 6 7 8 9lara hep birlikte
Bide fotomu var sizle paylaşayım Eki Görüntüle 2620983
Cok sag olun kizlar ❤ Cok sevindim valla mesaj atmis haftaya cumaya aldim diye ❤ Darısı alamayanlarin basina. Detayli usg cok onemli. İnsallah bizde guzel haberlerle gelelim tum gidemeyenler
Kerem Ali diyecektim ki yazılmış, Ali Deyince aklıma gelir hemen. Dedemin adıdır, çok severim. Deniz Ali, Ali Demir'de çok hoş bence. Ali ismi yakışıyor ya her yere :)
Bence soyadınla bütünlüğüne göre karar verebilirsin, önde ya da sonda olması bence kullanımı etkilemiyor. 2 isimli o kadar çok tanıdığım var ki, kimisinin ilk adının hiç kullanıldığı duymam hatta unuturum, kiminin 2. adını Ama bazı isimler de 2'li bir şekilde söyleniyor işte.
Madem Ali kullanılmasın istiyorsun soranlara direkt Yekta de