2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yekta ali koy o zaman. Okulda genelde ilk isim ile sesleniyorlar değil mi ?
Yok ya pek o bakımdan sorun olmuyor hangi ismi kullanıyorsanız öğretmen soruyor ona göre hitap ediyor kardeşimden biliyorum, kardeşimin ikinci adını kullanıyorlar isteğimiz üzerine. Zaten çocukta diyor o yaşa gelince zaten hayır benim adım o değil bu diye mesela
Ali adı geçerse Ali diyecekler diye şüpheleniyorum ben daha çok, önde olduğundan değil de

Bence soyismimize göre Yekta Ali daha hoş oluyor.
Ama iki ismi telaffuz ederken Ali Yekta demek daha hoş.
Ay Allah başka dert vermesin valla şu günüme şükür tek derdim isim konusu olsun

İnşallah herşey yolunda gider canım güzel haberler alırsın

Gene mi izinli noluyor acaba. 30 marttan önceki hafta ile sonraki haftada izinliydi. Ondan araya almıştım. Bu ara sürekli izinli şüphelerdeyim.
Ben normalde bu hafta içi gideyim dedim izinli diye gidemedim,salı gününe aldım o yüzden,bilmiyorum ki çok sık izin alıyor niye acaba

Bu tetanoz aşısı benimde kafamda. Bir yanım yaptır nasıl olsa zararsız diyor, diger yanım bu virüslü ortamda gitme zaten mecbur degil diyor
Ben gidip yaptırdım dün artık gecikmemek için. Biraz ağrı yaptı kolumda. Sağlık ocağına gittim bomboştu. Kimse yoktu.

ı
Bir ay sonra için istiyor hem ortalık belki durulmuş olur dedi.
Günaydın canım merak etme çok normal bazen çok hissedip bazen hiç hissetmeden. Beklemediğin bir anda vurur o yine buradayım anne der

kızlar yazmayı unuttum sabah sabah beni çok korkuttu kızım bukadar hareketli değildi.. bu bebegimin maşallahı var. normalde beni uyandıran bebekten kıpırtı duyamayınca telaş ettim sabah aç karna çikolata, lokum, bikaç kasık dondurma yedim sağıma yattım bikaç saat yine tık yok.. aklıma fındık geldi biraz fındık yedim baktım bikaç tekme geldi şükür.. Allahım kimseyi bu yoldan geri koymasın...AMİN

Günden güne daha çok hissediyorum ama hala öyle sert beni uyandıran tekmesi olmuyor. Doktorlar plesantanın bebekle karnım arasına yerleştiğini söyledi. Göbeğim de yağlı. Bebeğin önünde bir yastık olduğunu düşün, güçlendikçe daha sert hissedersin diyolar. Umarım öyle olur.

Bizim adımız Ali Yekta olacak ama
Yekta kullanılsın istiyorum.
Şimdi Ali Yekta dersem teyzeler Yekta yerine Ali diyecek ben sinir olucam
Kafam zehir gibi çalışıyor yine.
aynen öyle oğlumun ismi Ayaz Eymen bazıları ayaz der bazıları Eymen der ikisini beraber diyen yok o yüzden bunda ikisi beraber söylenebilir kolay olsun ki ikisi de kullanılsın istiyorum

Kerem Ali bende istedim de eşim beğenmedi denize de pek sıcak bakmıyo unisex olduğu için demiri düşüncem

Ben Metehan istiyorum eşim de Ali ismini istiyor. Metehan Ali diyor. Ama Ali babasının ismi e benim de babam var o zaman adam gönül koyar babamın ismi Azim. O zaman Ali ve Azim'i birliştirelim Alim olsun diyo
evet metehan da güzel ama Ali ve Ömer ismini ayrı seviyorum ya Ali de tek başına çok kısa oldu diye ikinci isim istedim. Sizin de illa babaların ismi konulcaksa mantıklı ikisinin karışımı

evet metehan da güzel ama Ali ve Ömer ismini ayrı seviyorum ya Ali de tek başına çok kısa oldu diye ikinci isim istedim. Sizin de illa babaların ismi konulcaksa mantıklı ikisinin karışımı
Baba ismi diye değil de ismi sevdiği için istiyomuş ama bilemedim Alim de git gide kulağa aşina gelmeye başladı
Ali Emir de hoş sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…