Ben Metehan istiyorum eşim de Ali ismini istiyor. Metehan Ali diyor. Ama Ali babasının ismi e benim de babam var o zaman adam gönül koyar babamın ismi Azim. O zaman Ali ve Azim'i birliştirelim Alim olsun diyo
Metehan güzel.. Metoş dersin bol bol
Alparslan düşünüyordum bende. Hatta ilk başta koyacaktım. Ama bir melek annemizin yavrusunun adıydı Duyduğunda üzülür diye.. Sırf o yüzden koymak istemedim.
Alim iyi değil bence ya
Ben Metehan istiyorum eşim de Ali ismini istiyor. Metehan Ali diyor. Ama Ali babasının ismi e benim de babam var o zaman adam gönül koyar babamın ismi Azim. O zaman Ali ve Azim'i birliştirelim Alim olsun diyo
Benin hosuma gitmiyor birinin ismini koymak bana böyle bi teklifle gelse vururdum onu valla allahtan hic oyle istegi olmadi Bende diyrm bitarafnkini koyunca diger tarafinkini koymak haksizlik gibi geliyor en iyisi hic girmemek oyle seyleri herkes kendi ismini taşısın canim
kızlar yazmayı unuttum sabah sabah beni çok korkuttu kızım bukadar hareketli değildi.. bu bebegimin maşallahı var. normalde beni uyandıran bebekten kıpırtı duyamayınca telaş ettim sabah aç karna çikolata, lokum, bikaç kasık dondurma yedim sağıma yattım bikaç saat yine tık yok.. aklıma fındık geldi biraz fındık yedim baktım bikaç tekme geldi şükür.. Allahım kimseyi bu yoldan geri koymasın...AMİN
Ay izleyecek zaman geçirmelik Kısa şeyler arıyordum. Tlc de olan hamile olduğumu bilmiyordum’a sardım hem ağlıyorum hem gülüyorum deli gibi oluyorum izlerken
Macera isteyen varsa izlesin
YouTube üzerinden izliyorum bu arada :)
Ay izleyecek zaman geçirmelik Kısa şeyler arıyordum. Tlc de olan hamile olduğumu bilmiyordum’a sardım hem ağlıyorum hem gülüyorum deli gibi oluyorum izlerken
Macera isteyen varsa izlesin
YouTube üzerinden izliyorum bu arada :)
Ya onu ben de izliyorum da nasıl mümkün olabilir ben akşam bel ağrısından uyuyamadım mesela büyüme atağı geçiriyor ufaklık herhalde. Hiç mi hissetmiyorlar yani
Ya onu ben de izliyorum da nasıl mümkün olabilir ben akşam bel ağrısından uyuyamadım mesela büyüme atağı geçiriyor ufaklık herhalde. Hiç mi hissetmiyorlar yani
Ben özel muayenehaneye gidiyorum canım. Ama asm de çalışan bir hemşire tanıdığım var. İlacın ismini verdi bana. Eczaneden alabilirsin demişti. yani doktor kabul ediyosa ilaci temin edip yaptirabilirsin.