2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gunsydın kızlar. Her gece 3 bucukta falan yatıp sabah 9bucuk 10 da uyanmak beni gercekten yordu artık. Neden böyle oluyor :/ hani hamileyken çok uyunurdu

Gunaydin canim. İlk 15 hafta ayakta bile uyudum. Su an 15:00-16:00 da uyuyorum, bazen uyumadigim da oluyor. Sonra 08:30 gibi esimle film izlerken dizlerine uzanip uyuyorum. Maksat rahatsiz etmek. Gece 11:30-12:00 civari yataga geciyoruz. Ama 03:00 gibi uyanip 05:30-06:00’ya kadar uyuyamiyorum. Sonra tekrar uyuyorum ve 06:30’da uyaniyorum. Boluk porcuk olsa da uyku halindeyim ben hala. En gec 08:00’de kahvalti bitmis oluyor. O arada cay keyfi yapmasak ben yine uyurdum sanirim. Tek avantajim uykumun hafif olmasi olsa gerek.

Valla ikimiz sabah kuşları
Ben şöyle biraz oyalanıp yapıyorum kahvaltımı. Önce yatakta yuvarlanma seansını tamamlıyorum

Ay malasef sekoyu ise gonderdigim icin direk kakiyrm yiyorum yatakta debeleniyorum uyuyabilirsem uyuyorum uyuyamazsam mecbur kalkyrm ztn o zamana kdr yine acıkıyor

Gunaydin kizlar nasilsiniz?bebisler nasil?
Ben de bugun erken kalktigim icin basim agriyor
Burada seker yuklemesi testi yapilan oldu mu??
Şeker yüklemesi için ay sonu gidecegim doktara sağlıklı olmadığını çok duydum doktorum da bana bıraktı açlık tokluk şekerine bakalim şeker varsa orda belli olur demişti

Gunsydın kızlar. Her gece 3 bucukta falan yatıp sabah 9bucuk 10 da uyanmak beni gercekten yordu artık. Neden böyle oluyor :/ hani hamileyken çok uyunurdu
Her hamilelik farklı gerçekten ilkinde 12-1de uyuyup sabah 4 te uyanıyordum. Hemde ilk 3 ay.. 4 saatlik uykuyla çok enerjik oluyordum. Daha sonrasında 2 parça halinde uyumaya başladım. 24-05 arası ilk parça, 7-10 arası ikinci parça gibi. Ya da 8-11 gibi..
Bunda Şuanlık 12-7 sabit ama ilk 3-4 ay sürekli uyudum işten geldim uyudum evde gram iş yapmadım. 10 saat işteydim geri kalan saatlerde yatakta.
Sağol canım sen nasılsın? Şeker yüklemesi Mayıs başında olacak gibi duruyor benim.

Ay malasef sekoyu ise gonderdigim icin direk kakiyrm yiyorum yatakta debeleniyorum uyuyabilirsem uyuyorum uyuyamazsam mecbur kalkyrm ztn o zamana kdr yine acıkıyor
O Allah’ın emri

Şeker yüklemesi için ay sonu gidecegim doktara sağlıklı olmadığını çok duydum doktorum da bana bıraktı açlık tokluk şekerine bakalim şeker varsa orda belli olur demişti
Zarari yok canimgunluk aldigimiz kek borek daha zararli ona bakarsak
Ben oglumda da yaptirmistim simdide bebis biraz buyuk ve suyu artmis mecbur yapilmasi denildi
Insallah guzel cikar sonuclar 2 haftaya yakindir tatli yemedim

Ay bahsedince aklıma geldi neydi o öyle 2-12 çalışıyordum. İşten geldiğim gibi uyuyordum öğlen 1de zor kalkıp işe gidiyordum
Sabahçı olduğumda da akşam 6da işten gelip öbür sabah işe gidene kadar uyuyordum.
Hayatım iş ve uyku arasındaydı sürekli

Sukur canim ben de iyiyim ben hemen geldim eger ki yoksa bosuna tatlidan mahrum etmeyim kendimi
Gunaydin canim hosgeldin bildgiim kadarıyla sadcee dofh yaptırdı bende bu hafta degil sonraki hafta yaptircam
Insallah canim aslinda benim icinde daha zaman vardi ama 6sinda gitmistim doktor o zaman soyledi bugun geldim vermeye bakalim nasilcikacak sonuclar

Hosgeldin.

Benim seker taramasi 14 Mayis’ta olacak kismetse. 25+2’ye denk gelecek insallah.

Merhabalar arkadaşlar, çok şükür detaylı usg işi halloldu. Şeker yüklemesi için de doktorum istersen açlık tokluk şekerine de baktırabileceğimi söyledi. Sağlık ocağı yapıyor mu bu işi, olmazsa şeker aleti ile de olurmuş gerçi

Gozun aydin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…