2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim dr.um da hem bebeğin kilosu ve suyu ve benim kilo artışıma göre karar verecek, olmazsa eve şeker ölçüm cihazı alacağım. Yemekten 1 saat sonra ölçtüğünde 140ın altında ise şeker yoktur diyor...

Beni biraksalar yiyip icip uyurum hic kalkmam o derece hep yorgun ve uykusuzum.
Detaylima 6 gun kaldi simdide o cıkmiyor aklimdan.
Ayın basinda dogumu olanlarin 100 gunu kaldi resmen ne heyecanli Temmuzda basliycaz burda birbirimiz icin dogum telaşlarına yavas yavas :)

Benim ilkinde 154 cıkmisti az dikkat et tekrar kan ver 1-2 haftaya demisti doktr sonra cikmadi sukur. Sınırın az ustunde oldugu icin. İnsallah bunda hic çıkmaz. Cıkmazsa hemen hamburger yapip bu sekilde kutlamayi düşünüyorum. Tatlı olarak bisey tuketmiyorum şükür. Bi tanesi disinda onuda 2 adet yedim bu zamana kadar bide bugun yapicam 3. Bakalim nasil cikcak sonucm. Once bi detayliyi atlatalimda

Alparslan da güzel evet. Rabim o anneye sabır versin
Mete de ısrarcıyım. Ya Mete ya Metehan ama ikinci ismi de olsun istiyorum. Kızlarım hep iki isimli
Alim

Aynen ben de sevmiyorum. Evet isim güzel ama sonuçta babanın ismi. Bakalım daha isim savaşları bitmedi

Mete de ısrarcıyım. Ya Mete ya Metehan ama ikinci ismi de olsun istiyorum. Kızlarım hep iki isimli
Alim

canım ben meteyi çok sevdim
bir akrabamızın oğlu Mete, bir de arkadaşımın oğlu Metehan
Mete inanılmaz uslu ve akıllı kocaman oldu zaten
Metehan olan çok yaramaz ama isimle olduğunu düşünmüyorum

Çıldırmak üzereyim sürekli acıkıyorum ben böyle bir şey görmedim.
Dün gide gele bir ekmeği yemişim
Sabah tıka basa kahvaltı yaptım 10 civarı.
Bi yarım saat önce de ara öğün yaptım. Kuruyemiş ve havuç yedim.
Az önce gittim bi meyve daha yedim.
Yedikçe acıkıyorum. İmdaaaatttt

Kesinlikle. Temmuz ortasından itibaren tek tük doğumlar olmaya başlayacak. Öyle düşününce ne kaldı ki 3 ay birşey.
Ağustosun ilk haftası da büyük çoğunluk doğurmuş olacak. Ay çok heyecanlı
Alim
Metehan iyi tek başına ama sadece mete de iyi dur yanına isim dur düşünelim
Hala aynı fikirdeyim yalnız. Erkek çocuğuna isim bulmak çok zor.

BEnde senin gibi hep bir yeme hissi. En son gece yatmadanda mutlaka peynir ekmek yiyesim geliyo bi parca da olsa. Diger turlu ac uyuyorum gibi hissediyorum

canım ben meteyi çok sevdim
bir akrabamızın oğlu Mete, bir de arkadaşımın oğlu Metehan
Mete inanılmaz uslu ve akıllı kocaman oldu zaten
Metehan olan çok yaramaz ama isimle olduğunu düşünmüyorum
Aslında bazı harflerin bazı kişiliklere ağır geldiği söylenir de.. Metehan da koysam genelde mete derim gibi geliyo. Sinirlenince bastıra bastıra Me-te-hannnnn

Evet ya kız olsa zaten ismi hazırdı hatta alternatifleri bile hazırdı

BEnde senin gibi hep bir yeme hissi. En son gece yatmadanda mutlaka peynir ekmek yiyesim geliyo bi parca da olsa. Diger turlu ac uyuyorum gibi hissediyorum
Bende öyleyim gece yatmadan önce meyve yiyorum öyle kandırıyorum kendimi
ne olacak bu halimiz

Aynen benimki de öyle söyledi. Sınırları yazdı verdi kağıda, evde yapabilirsin dedi.

En azından sağlıklı yiyorsun canım ben bi paket bisküvi yedim gözüm aç hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…