2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
En azından sağlıklı yiyorsun canım ben bi paket bisküvi yedim gözüm aç hala
Yok sabah bu şekilde başlıyor bakıyorum doymuyorum yesem 20 öğün yiyeceğim
Ekmek arası ve bisküvi tarzına kayıyorum akşama kadar
Dün bir ekmeği kendim bitirmişim akşam yemeğine kadar. Reçel ekmek vs vs vs türlerden yiye yiye

Bu da göbüş son durum
Düzenleme zamanı geçmeden kaldırıcam ama

Herkese merhabalar, araniza yeni katıldim. Detaylı ultrason daha yaptırmadim, yorumlarinizi okudugumda cogunuz yaptirmişsiniz. Şart olan bir durum mu bu, ne zamana kadar yaptıriliyor acaba brn geç mi kaldim

Herkese merhabalar, araniza yeni katıldim. Detaylı ultrason daha yaptırmadim, yorumlarinizi okudugumda cogunuz yaptirmişsiniz. Şart olan bir durum mu bu, ne zamana kadar yaptıriliyor acaba brn geç mi kaldim
Selam hoşgeldin :) Sanırım 20-24 haftaları arasında yapılıyor. Zorunlu değil ama doktorun şiddetle tavsiye ettiği bir şey. Bebişin bütün organlarına detaylı bakılıyor.

Hoşgeldin canım. Yaptırsan iyi olur tabi. Bir sorun varsa detaylı olarak her organına bakıldığı için önceden bilme imkanı oluyor. Bulunduğun yer müsaitse mutlaka yaptır.
Ben yaptırabilmek için izin belgesi alarak şehir değiştirdim, Ankara'ya gittim mesela.
Yaaa çok güzel karnın benimki çıkmadı bu kadar onca kilo popoya gitti herhalde
Teşekkür ederiz teyzesi. Birkaç haftaya bu kıvama gelecektir seninkide

Selam hoşgeldin :) Sanırım 20-24 haftaları arasında yapılıyor. Zorunlu değil ama doktorun şiddetle tavsiye ettiği bir şey. Bebişin bütün organlarına detaylı bakılıyor.

O zaman yaptırmakta fayda var. Bulunduğum ilde yapan yer bulmaya çalışayım, doktorumdan da bilgi almak en doğrusu sanırım. Teşekkur ederim :)

O zaman yaptırmakta fayda var. Bulunduğum ilde yapan yer bulmaya çalışayım, doktorumdan da bilgi almak en doğrusu sanırım. Teşekkur ederim :)
Evet bence de yaptırmalısın. İçin rahat eder hem. Perinatologlar ve radyologlar yapıyor. Doktorunun da mutlaka önereceği doktorlar vardır :)

Seninle günümüz ayni canim en gec ihtimalle mayisin ilk haftasina kadar zaman var 23+

ayy bu arada minicityde de müslin örtü varmış birkaç model.
Haberiniz olsun. Sepette 18 tl.
%90 pamukmuş ama buradaki.
yalnız ben yazarken stok vardı şuan stok yok gözüküyor. Dakikalar içinde satıldı mı ne oldu

Bu ve bunlar gibi birkaç takım aldım ama ya istediklerimin çoğunda 0-3 ay yoktu
Ya da tulum olanların hep patikleri vardı

Daha vakit var bi oradan bi buradan alırım diye çokta şeetmedim. Beğendiğim çok şey olmuştu halbuki ama ben her seferinde alana kadar stok erittiler

Eklentiler

• 3C9466CE-62D8-44E7-AD4E-9AB403DF922A.webp
    99,3 KB · Görüntüleme: 35
  • 10585479-5D91-438A-BC59-6EF328FF6483.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 35
  • 62335A5F-8EE4-409D-B1C3-E484A4E84ACD.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba kızlar ben de ayrıntılı ultrason yaptıramadım. Salgından dolayı kolrtum ben de astım da var çünküGittiğim hastanede doktorun uygun zamanını da bulamadım. Kendi doktorum biraz inceledi kafatası dahil kemikleri iyi dedi. Kalbinde ve damarlarda problem yok dedi. Midr mesane işlevini yapıyor çok şükür. Yine de başka radyoloji uzmanı bulup gitmem gerekiyor mu bilmiyorum.

İmkanlarını zorla tedbirini al ve git yinede
Öyle normal doktorun bakmasıyla olacak bir şey değil ki herkes perinatolog ya da radyoloji uzmanına gidiyor değil mi canım :)
30-40 dakika sürüyor muayene.
Ben yaptırabilmek için şehir dışına gittim yani daha ne diyim ki. Ve benden başka şehir dışına sırf ayrıntılı ultrasona gidenler de oldu.
Önemli olmasa doktorum göndermezdi -ki ilk başta gitme dese de durumlar pek net değildi salgın bakımından sonradan işler daha da kötü olmadan mutlaka git dedi- zaten ki bu bebeğime en az benim kadar kıymet veren bir doktorum var.

Benim gittiğim yer çok dikkatliydi. Taksiyle gittim eşimle. Maskeyle girdik. Ellerimizi yıkattılar önce, sonra dezenfekte ettiler ve eldiven verdiler. İki ayrı bekleme salonu vardı ve kimseyle temas etmedik. Benim başka türlü içim rahat etmeyecekti o yüzden yaptırdım ben. Allahtan yaptırdığım yer de çok dikkatliydi... Tabii sana kalmış seçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…