Merhaba kızlar ben de ayrıntılı ultrason yaptıramadım. Salgından dolayı kolrtum ben de astım da var çünküGittiğim hastanede doktorun uygun zamanını da bulamadım. Kendi doktorum biraz inceledi kafatası dahil kemikleri iyi dedi. Kalbinde ve damarlarda problem yok dedi. Midr mesane işlevini yapıyor çok şükür. Yine de başka radyoloji uzmanı bulup gitmem gerekiyor mu bilmiyorum.
Benim gittiğim yer çok dikkatliydi. Taksiyle gittim eşimle. Maskeyle girdik. Ellerimizi yıkattılar önce, sonra dezenfekte ettiler ve eldiven verdiler. İki ayrı bekleme salonu vardı ve kimseyle temas etmedik. Benim başka türlü içim rahat etmeyecekti o yüzden yaptırdım ben. Allahtan yaptırdığım yer de çok dikkatliydi... Tabii sana kalmış seçim
Fikir sorup cevap bekleyip çıkıp gidenlere hayret ediyorum
Bundan sonra soru sorup giden veya sürekli soru sorup başka katılım yapmayanlara ben cevap vermeyeceğim
Teşekkürü geçtim bari okusa da yazdığımıza değse. Birkaç kere oldu bu durum da kendimi keriz hissetmeye başladım
Mecbur canim yaptirmak lazim Allah korusun gebelik sekeri bazi yerlerde okusum belirti olmadan da cika biliyor
Bebisler icin tehlikeli o yuzden bunuda yaptirdik mi kafa rahat insallah
Normalde cikmasi lazimdi ama cumartesi 12ye kadar calisiyorlardi belki ondan daha emaile yollamadilar olmadi 3 -4gune eve gelir sonuclar
Yazarim buraya da
Çıldırmak üzereyim sürekli acıkıyorum ben böyle bir şey görmedim.
Dün gide gele bir ekmeği yemişim
Sabah tıka basa kahvaltı yaptım 10 civarı.
Bi yarım saat önce de ara öğün yaptım. Kuruyemiş ve havuç yedim.
Az önce gittim bi meyve daha yedim.
Yedikçe acıkıyorum. İmdaaaatttt
Alparslan da güzel evet. Rabim o anneye sabır versin
Mete de ısrarcıyım. Ya Mete ya Metehan ama ikinci ismi de olsun istiyorum. Kızlarım hep iki isimli
Alim
Haber verirsin canım gelince sonuçlar.
Bizim burada da bazı sonuçlar sistem üzerinden gözükmüyor ya hastaneye gitmek gerekiyor ya da mail olarak atılması.
Haber verirsin canım gelince sonuçlar.
Bizim burada da bazı sonuçlar sistem üzerinden gözükmüyor ya hastaneye gitmek gerekiyor ya da mail olarak atılması.
Burda ilk kez soyledim baska bi yerdi gittigim normalde herzaman 3-5is gunu icinde poctayla geliyor ben bu test icin sabrsiz oldugum icin hemen bakmak istedim ama olmadi
Normalde cikmasi lazimdi ama cumartesi 12ye kadar calisiyorlardi belki ondan daha emaile yollamadilar olmadi 3 -4gune eve gelir sonuclar
Yazarim buraya da ☺
Burda ilk kez soyledim baska bi yerdi gittigim normalde herzaman 3-5is gunu icinde poctayla geliyor ben bu test icin sabrsiz oldugum icin hemen bakmak istedim ama olmadi
BEnde senin gibi hep bir yeme hissi. En son gece yatmadanda mutlaka peynir ekmek yiyesim geliyo bi parca da olsa. Diger turlu ac uyuyorum gibi hissediyorum
yaa bende senin gibiyim durmadan birşeyler yiyesim geliyo peynire aşırı düştüm kahvaltı da peynir ekmek dışında birşey yemiyorum nerdeyse gece de yiyesim geliyo o derece çok çekirdek yiyorum birde inşallah bi zararı olmaz oğlumda da yemiştim aslında hergün bi kase yerdim birşey olmadı şükür
Acıkıp yemek istiyorum gunduz zorlaymyrm kendimi aksam yemegini cok guzel yiyorum ama.gunduzde yemek istiyorum yiyip kusmamak istiyorum
He ayrica alıntı yapmadm ben genelde ilk defa yazanlara hic cvp yazmıyorum