2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim gittiğim yer çok dikkatliydi. Taksiyle gittim eşimle. Maskeyle girdik. Ellerimizi yıkattılar önce, sonra dezenfekte ettiler ve eldiven verdiler. İki ayrı bekleme salonu vardı ve kimseyle temas etmedik. Benim başka türlü içim rahat etmeyecekti o yüzden yaptırdım ben. Allahtan yaptırdığım yer de çok dikkatliydi... Tabii sana kalmış seçim

Fikir sorup cevap bekleyip çıkıp gidenlere hayret ediyorum
Bundan sonra soru sorup giden veya sürekli soru sorup başka katılım yapmayanlara ben cevap vermeyeceğim
Teşekkürü geçtim bari okusa da yazdığımıza değse. Birkaç kere oldu bu durum da kendimi keriz hissetmeye başladım

Beni 3 hafta sonrası için çağırdı şeker yüklemesine. Hiç sevmiyorum. Gidicem mecbur.
Mecbur canim yaptirmak lazim Allah korusun gebelik sekeri bazi yerlerde okusum belirti olmadan da cika biliyor
Bebisler icin tehlikeli o yuzden bunuda yaptirdik mi kafa rahat insallah

Sukur canim ben de iyiyim ben hemen geldim eger ki yoksa bosuna tatlidan mahrum etmeyim kendimi

Insallah canim aslinda benim icinde daha zaman vardi ama 6sinda gitmistim doktor o zaman soyledi bugun geldim vermeye bakalim nasilcikacak sonuclar

Çıkınca haber et canim ☺

Bende istiyorum ya

Emaile yollariz dediler ilk emaili attilar ama sonuclar yoktu sadece kaydimi yaptim anlamadim herhalde pazartesiye kaldi
Haber verirsin canım gelince sonuçlar.
Bizim burada da bazı sonuçlar sistem üzerinden gözükmüyor ya hastaneye gitmek gerekiyor ya da mail olarak atılması.

Haber verirsin canım gelince sonuçlar.
Bizim burada da bazı sonuçlar sistem üzerinden gözükmüyor ya hastaneye gitmek gerekiyor ya da mail olarak atılması.
Burda ilk kez soyledim baska bi yerdi gittigim normalde herzaman 3-5is gunu icinde poctayla geliyor ben bu test icin sabrsiz oldugum icin hemen bakmak istedim ama olmadi

BEnde senin gibi hep bir yeme hissi. En son gece yatmadanda mutlaka peynir ekmek yiyesim geliyo bi parca da olsa. Diger turlu ac uyuyorum gibi hissediyorum
yaa bende senin gibiyim durmadan birşeyler yiyesim geliyo peynire aşırı düştüm kahvaltı da peynir ekmek dışında birşey yemiyorum nerdeyse gece de yiyesim geliyo o derece çok çekirdek yiyorum birde inşallah bi zararı olmaz oğlumda da yemiştim aslında hergün bi kase yerdim birşey olmadı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…