2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bende aynı durumdayım canım aşırı acıkıyorum çok yiyorum bulantılar geçti şükür doğuma kadar halimiz ne olcak acaba

Kusmalarimla savaşımız henüz bitmedi yiyorum az asla karnımı tamamen doyuramıyorum sabah mesela cok az yedim ac kalkiyorum doydugum zmn geri cikartiyorum oyle yontem buldum kendime iştahla yemeyi ozledim valla
Yaa Allah yardimcin olsun ,ben sabah kahvaltimi cok yiyorum sabah herzaman ac kalkiyorum ne bulsam yerim daha sonra ara ogun yapiyorum bide aksama dogru 6-7gibi aksam yemegi ondan sonrada meyve yada cerez bitti
Kahvaltim 12 ye denk geldigi icin 2 ana ogun oluyor

Acıkıp yemek istiyorum gunduz zorlaymyrm kendimi aksam yemegini cok guzel yiyorum ama.gunduzde yemek istiyorum yiyip kusmamak istiyorum
He ayrica alıntı yapmadm ben genelde ilk defa yazanlara hic cvp yazmıyorum
Allhım bi ortamız olsa keşke
Birimizin midesi dolmaz birimizin midesi boş kalmaz
Ben insanlık bende kalsın diye şeediyodum malum sonra trip falan atıyorlar ya
Yok artık ben trip atıcam olmuyor öyle

Orada internet uzeri bence daha ilerlemis ondan ama buralarda poctayla hersey
Kar kis dinlemeden bisikletle poctacilar dolasiyorlar
Olsun eminim ki onun verdiği heyecan bir başkadır
Sen boyle konusuyorsunda kac kilo aldin??
En son 4e yakın almıştım ama yine birkaç hafta oldu tartılmayalı. Hatta neredeyse 1 ay olmuş. Kim bilir kaç kilo aldım

Ah insallah seker yuklemesinde bisey cikmazda bu yediklerimiz elimizde patlamaz benim gözüm hamurisinden baska bisey gormuyor. Neyseki ekmegi hep tam bugdayli yiyorum bi ordan artidayim. Sanki hep yemek yeme ihtiyacim var gibi

Ah insallah seker yuklemesinde bisey cikmazda bu yediklerimiz elimizde patlamaz benim gözüm hamurisinden baska bisey gormuyor. Neyseki ekmegi hep tam bugdayli yiyorum bi ordan artidayim. Sanki hep yemek yeme ihtiyacim var gibi
Ya canim simdiden neden dikkat ediyorsun ki gitmeden 1-2 gun oncesinde dikkat et aslinda onlarda sayilmaz ama yinede icin rahat etsin diye
Ama normalde de ne kdar uzak durursak bu tatli,boreklerden tabiki o kadar iyi

Sabah kahvalti icin melemen yapiyordum. Biber dogruyorum burnuma pizza kokusu geliyo. İcime ceke ceke biber dogradim pizza yeme niyetine biber ya sadece biberden insana pizza kokusu gelir mi? Şu seker yuklemesinden alnimin akiyla cıkıyım da anasını aglaticam hamur isinin simdi korka korka haftada 1 falan yapiyorum. 2 Haftadir cipste yemiyorum

Ya canim simdiden neden dikkat ediyorsun ki gitmeden 1-2 gun oncesinde dikkat et aslinda onlarda sayilmaz ama yinede icin rahat etsin diye
Ama normalde de ne kdar uzak durursak bu tatli,boreklerden tabiki o kadar iyi

Kuzum cok abartiyorum kendimi tutmasam. Esime gore hala tutmus degilim o ayri :) her sabah pisi ile kahvalti yapabilirim

Kuzum cok abartiyorum kendimi tutmasam. Esime gore hala tutmus degilim o ayri :) her sabah pisi ile kahvalti yapabilirim
He o zaman tut ben hamur isi yaparimda ama abarti degil ,ama pasta falan cok seviyorum cayla cok guzel oluyor pasta,kek
Nasil ogrenemedim ya bu sonuclari simdi dalardim keklere

Ben onemli bisey degilse cevap vermiyorum yalan yok. Haftasi bizim haftayla ayni normalde katilim yapmayip bilgi alıp gidiyolar bana gore onemliyse cevap veririm yoksa kaliyor genelde. Sonucta buraya girip katilabilir. İstemiyorsa katilmak biseyde sormasin

He o zaman tut ben hamur isi yaparimda ama abarti degil ,ama pasta falan cok seviyorum cayla cok guzel oluyor pasta,kek
Nasil ogrenemedim ya bu sonuclari simdi dalardim keklere
Bak ben hic pasta kek yapmam diyebilirim. Tatlı olarak waffle sadece. Onuda 3 kere yedim 5 ayda.
Pisi, pogca, borek beni yakarsa bunlar yakar bide patates

Cok guzel bu kadar yemekle
Ben en son tartildim nisan 6si toplam 5kilo almisim
Oo senle kapışırım ben hem gerinden geliyorum
Dimi evet sormasınlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…