A bu ben işte.Ya benim canım bi şey istemiyor ama birden ani bir acıkma hissiyle atıştırıyorum. Hamur işi falan da istemiyo canım ama sürekli ufak ufak atıştırmak istiyorum.
Pisi cok coksevmem ama borek severim,patates severimBak ben hic pasta kek yapmam diyebilirim. Tatlı olarak waffle sadece. Onuda 3 kere yedim 5 ayda.
Pisi, pogca, borekbeni yakarsa bunlar yakar bide patates
Hadi kapisalim canimOo senle kapışırım ben hem gerinden geliyorum
Dimi evet sormasınlar .
bu gidişle öyle görünüyoAğır yaşamlara konuk olabiliriz ..
ay inşallah ya bende korkuyorum ondan ilk hamilelikte 7 aya kadar kustum hiçbir şey yiyemiyordum oğlumda çok zayıf doğdu tekmelerini son 2 ay güçlü hissederdim bunda aşırı yiyorum tekmeleri de şimdiden çok sert kaç kg doğcak çok merak ediyorumAh insallah seker yuklemesinde bisey cikmazda bu yediklerimiz elimizde patlamazbenim gözüm hamurisinden baska bisey gormuyor. Neyseki ekmegi hep tam bugdayli yiyorum bi ordan artidayim. Sanki hep yemek yeme ihtiyacim var gibi
Şimdi sen yazınca canım pizza çektiSabah kahvalti icin melemen yapiyordum. Biber dogruyorum burnuma pizza kokusu geliyo. İcime ceke ceke biber dogradim pizza yeme niyetinebiber ya sadece biberden insana pizza kokusu gelir mi? Şu seker yuklemesinden alnimin akiyla cıkıyım da anasını aglaticam hamur isinin simdi korka korka haftada 1 falan yapiyorum. 2 Haftadir cipste yemiyorum
benim nabız 98 altına hiç düşmüyo hep 112 115 bi ara 164 çıktı en son hastaneye gittiğimde doktora sordum da normal değil bi kardiyoloğa görün demişti ama hala gidemedimMerhabalar. Bu sabah sol kulağımda nabız sesi duymaya başladım. Normalde bilinen bir tansiyon sorunum bulunmuyor. Ama epey endişelendim. Eşim gidip tansiyon aleti almış. Nabzım 97 atıyor. İnternette yüksek diyor. Bu şekilde bir durum yaşayan oldu mu aranızda?
ayıptır söylemesi daha dün yedim onu annem yapmıştıSabah kahvalti icin melemen yapiyordum. Biber dogruyorum burnuma pizza kokusu geliyo. İcime ceke ceke biber dogradim pizza yeme niyetinebiber ya sadece biberden insana pizza kokusu gelir mi? Şu seker yuklemesinden alnimin akiyla cıkıyım da anasını aglaticam hamur isinin simdi korka korka haftada 1 falan yapiyorum. 2 Haftadir cipste yemiyorum
benim nabız 98 altına hiç düşmüyo hep 112 115 bi ara 164 çıktı en son hastaneye gittiğimde doktora sordum da normal değil bi kardiyoloğa görün demişti ama hala gidemedimtroid var bende acaba ondan olabilir mi diye düşünüyorum ilk hamileliğimde de hep 100 üstü çıkardı bi sıkıntı olmadı çok şükür hep bana 2 canlısın ondan derlerdi
Canım senj endiselendirmek istemem ama hamilelikte tam tersi tsh düşüklüğü çok onemsenmiyor,takip gerekiyor deniyor,referans değerinden çok yüksekse ilaç öneriliyor,eğer bilgide hatam varsa okuyup bilgi sahibi olanlar düzeltirlerse sevinirimBenim de THS hormonum 3.00 üzeri çıkıyor, 4.10 ve 3.25 çıktı belirli aralıkalrla yapılan iki testim. Acaba ondan mıdır? Doktora sordum. Endişelenme hiç sorun değil, hatta ths hormonunun hamilelikte makbulu biraz yüksek olmasıdır dedi güldü. :/
sadece isim mi??? hediyelik eşya, kıyfet herşey zorKesinlikle. Temmuz ortasından itibaren tek tük doğumlar olmaya başlayacak. Öyle düşününce ne kaldı ki 3 ay birşey.
Ağustosun ilk haftası da büyük çoğunluk doğurmuş olacak. Ay çok heyecanlı
Metehan iyi tek başına ama sadece mete de iyi dur yanına isim dur düşünelim
Hala aynı fikirdeyim yalnız. Erkek çocuğuna isim bulmak çok zor.
bisküvi miiii? haylayf çok severim aslında severdim.. hamilelikte yeyince kusuyorumYok sabah bu şekilde başlıyor bakıyorum doymuyorum yesem 20 öğün yiyeceğim
Ekmek arası ve bisküvi tarzına kayıyorum akşama kadar
Dün bir ekmeği kendim bitirmişim akşam yemeğine kadar. Reçel ekmek vs vs vs türlerden yiye yiye
benim ilk sonucum 6 üzeri çıkmıştı 1 ay ilaç kullandım 1 lere düşmüştü şuan bilmiyorum ama ne durumda 2 3 aydır daha kan falan vermedim hiçBenim de THS hormonum 3.00 üzeri çıkıyor, 4.10 ve 3.25 çıktı belirli aralıkalrla yapılan iki testim. Acaba ondan mıdır? Doktora sordum. Endişelenme hiç sorun değil, hatta ths hormonunun hamilelikte makbulu biraz yüksek olmasıdır dedi güldü. :/
Canım senj endiselendirmek istemem ama hamilelikte tam tersi tsh düşüklüğü çok onemsenmiyor,takip gerekiyor deniyor,referans değerinden çok yüksekse ilaç öneriliyor,eğer bilgide hatam varsa okuyup bilgi sahibi olanlar düzeltirlerse sevinirim
bu sabah ben de menemen yaptım ama biber acıymış.. elimi nereme sürsem yandım.. gözlerim yaşardı :) bi de yerken acı yiyemediğim için normalde burnum akıp durdu nerden karıştıysa aciSabah kahvalti icin melemen yapiyordum. Biber dogruyorum burnuma pizza kokusu geliyo. İcime ceke ceke biber dogradim pizza yeme niyetinebiber ya sadece biberden insana pizza kokusu gelir mi? Şu seker yuklemesinden alnimin akiyla cıkıyım da anasını aglaticam hamur isinin simdi korka korka haftada 1 falan yapiyorum. 2 Haftadir cipste yemiyorum
Evet genelde 2,5 altı olması istenir.Canım senj endiselendirmek istemem ama hamilelikte tam tersi tsh düşüklüğü çok onemsenmiyor,takip gerekiyor deniyor,referans değerinden çok yüksekse ilaç öneriliyor,eğer bilgide hatam varsa okuyup bilgi sahibi olanlar düzeltirlerse sevinirim
Evet herşeyi zorsadece isim mi??? hediyelik eşya, kıyfet herşey zor
isim konusunda allahtan 2 sene önce eşimle hem kız olursa hem de erkek olursa isimleri belirlemiştik... aslında ailelere de laf arası söylüyorduk ama çok tınlamamışlar herhalde... kp duyunca kalp krizi geçiyordu bu isim mi konulur diye... dedik biz 2 sene önce karar vermiştik.. olsun bir de bilindik bir isim koyun dedi.. kocamla kv de bir oldular o dk.. çocuklar karar vermiş sana ne dediler konu kapandı :)
Sıradanlıkta İpek 10 üzerinden 5 numaraysa Beyza 10 numara bence. A öyle saçma şey mi olurmuşKızlar bugün eşime sinir oldum, ablamlarla konuşurken bebeğe isim buldunuz mu diye sordular, ben ipek istiyorum ama tam karar vermedik dedim,eşimde daha çok erken doğuma bir hafta on gün kala karar veririz diyor,hayır Beyza dışında da hiç bir önerisi yok,bende Beyza ismini istmiyorum(çevrede çok) ipek çok basitmiş, sıradanmış.
Bir de burda daha önce yazmıştım,sen bebeği ipek diye sev adamın kulağı alışır diyenler olmuştutam tersi etki yaptı adam diyorki,bana bu şekilde baskı kuracagini mi düşünüyorsun boşuna ugrasma diye de dalga geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?