2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kesinlikle aynı durum... benim tsh da 4 çıkıyordu ilaçla 2.5 altına çekiyoruz sürekli.. bence bir daha görüş doktorunla derim

işte kv bazı konularda destek bazı konularda çıldırtıyor ama idare ediyoruz

Sıradanlıkta İpek 10 üzerinden 5 numaraysa Beyza 10 numara bence. A öyle saçma şey mi olurmuş
O zaman o iki isimde olmasın ortak başka birşey bulun
Valla bilmiyorum son ana saklıyor aklında bir cinlik yoktur inşallah,hayırdır annenin falan mı ismini koymak istiyorsun dedim açık acik,benim annem bir tane yeryüzünde niye bir tane daha koyalım demesin mioff bugün sinirlerimi çok bozdu,artık ailesinin onayını mi almak istiyir isimde,onların fikirlerini mi bekliyor bilmiyorum
kesinlikle aynı durum... benim tsh da 4 çıkıyordu ilaçla 2.5 altına çekiyoruz sürekli.. bence bir daha görüş doktorunla derim
Benim çok düştüğü için aylık endokrine gidiyorum bana doktorun dediği yüksek olması ilaç gerekiyor düşük olduğunda daha çok takip ediyoruz zamanla düzeliyor demişti

Hamilelikte nabz 90uzeri hatta 110lara kadar cika biliyor

Sizin ilaclik durumunuz yokmuş demekki,yoksa illaki verirlerdi,bana tuhaf gelen doktorun yuksek olması sorun değil demesi,onu pek anlamadım çünkü bu hamilelikte iki endokrin bir dahiliye doktoruna gittim bu sebeple üçü de takip edelim düşüklüğü ilaca gerek yok,düşük olmasi riskli değil denmişti

Gecmis olsun canim. BDV’de sanirim dun gece gebe biri boyle bir konu acmisti. Dur bakayim bulursam linki yollarim.

Evet, kalp hizli calistigi icin bazilarinda da cesitli kanamalar oluyormus. Benim de burnum kaniyor. Doktor hic ara vermeden kanarsa KBB’de yaktirmak gerekir dedi. Allah’tan 3 gun kanayip 4 gun kanamiyor ara veriyor da rahat bit nefes aliyorum.

Yegenimin adi İpek, ikinci bir ismi de var.
Sen de ipek kizim, cicek kizim diye sev. Bir sey derse narinligine dem vuruyorum sana ne oluyor dersin. Doguran sensin isim koyan o. Ne sacma. Cok sinirlendim esine canim.

M Mirune Bu konu canim.

Ay cevaba sinir oldum
Adı Beyza olan varsa özür diliyorum bi örnek vereceğim
İpek ne kadar naif bir kızı canlandırıyorsa Beyza da bir o kadar tersini canlandırıyor bende
Ben isim konusunda valla ya annenin koyması ya da ortak karar alınması tarafındayım. Doğurabiliyorsa doğursun koysun kendi istediği isimi o zaman Yarabbelalemin.

Aynen öyle canım,bence o annesinden kizkardesinden fikir bekliyor...ben hamileliğin başında" inci "de olabilir diyordum ama inci biraz daha soğuk bir isim gibi geliyor,ipek bana hep naifligi, güzelliği çağrıştırıyor...Bakalim sinirlerimi bozmak icin çok erken,inşallah ikimizin de içine sinen başka bir isim bulabiliriz.

Şimdi sen yazınca canım pizza çekti aslında pizza çokta zararlı değil,hamuru ince tutulursa üzerine malzeme bol konulursa bence çokta zararlı degil
İste ben diger hamur islerini de cok yapinca bide ustune o ondan sirayla yapiyorum yoksa sadece tek olarak pizza zararli degildir bence o kadar ama insan gibi yiyene benim gibi yapip yarisindan fazlasini kendi yiyen icin bide yanina patates kizartmasi yapan icin

ayıptır söylemesi daha dün yedim onu annem yapmıştı biri yaptı mı önüne geldi mi insanın daha çok yiyesi geliyo tek oldum mu yapmaya üşeniyorum

Şu üsenme banada gelse yeterki canım istesin hersey yaparim aklimiza gelebilcek. Genel olarakta mutfakta iyiyimdir bicok insana ugrastirmali gelen seyler bende artik pratige indirgenmistir bogazci olusumdan dolayi. Esimde cok sever. Oyle olunca hic gozume bisey ugrastirmalı gelmiyor

benim de sürekli takip... salı günü kan vereceğim hatta.. aylık düzen...

İsim konusunda baskasına danismak bilmiyorum ya. Hani ne koyalim dersin belki ama cok israrla biseyi diretmenin anlamı yok sanki veya baskasinin cocugu icin sorulmadan fikir beyan etmek ayrica İpek ne kadar naif bi isim Beyza bilemedim simdi birinin ismi cıkar cokta gömmiyim ama bence guzel degil annem neden bi tane,bi tane daha ondan olsun diyen ese cevabim yok henuz

Ben de diyecek cevap bulamadım sanki annesine bir şey dediğimiz var bizimkiler ipek ismini çok beğendiler ablamlar annemler,eşimde onlardan etkilendiğimi düşünüyor..madem sen onlardan etkilendin ben de bizimkilerden fikir alırim kafasında aman neyse daha fazla sinirlerimi bozmayacagim, eninde sonunda ortak bir yol buluriz herhalde

Ben de öyleyim normalde mutfakta hamur işlerinde çok iyiyimdir ama bazen üşengeçlik oluyo benim bu gebelikte çok baş dönmem oluyo birşey yapıyorsam tek seferde yapamıyorum bazen biraz dinlenip öyle yapıyorum yoksa pizzada ustayım ben çok yaparım ilk zamanlarda da çok yapmıştım bulantım başlamadan önce

Sanırım 30a kadar heeeer şeyi bitirip
30’da yıkama&ütü yapıp
Oğlumu beklemeye başlayacağım
Gönlüm bu sefer oğlumun kendi zamanını kendi seçip gelmesinden yana ancak eminin ki 37 olduğum gün hadi doğsun diye büüüütün çılgınlıkları yapacağım.
Ehe not alın . Sayfa 2400te

Arkadaşlar isim konuşmaları da oluyor gördüğüm kadarıyla. Kızı olacak olanlar ne isim koyacak acaba ben kararsızım henüz

Kk ya küstüm,bütün alıntılarım yok oldu
Bende de iştah o biçim bulantı gitti iştah geldi
Bugün bende bi ara kanser oldum alıntı yaptım yaptım sayfa tekrar yüklendi birşeyler oldu hepsi gitti
Ağustos anaları da pek iştahlı maşallah maşallah darısı bebelerimize de olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…