2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hangi siteden alisveris yapmistiniz

Ah insallah seker yuklemesinde bisey cikmazda bu yediklerimiz elimizde patlamaz benim gözüm hamurisinden baska bisey gormuyor. Neyseki ekmegi hep tam bugdayli yiyorum bi ordan artidayim. Sanki hep yemek yeme ihtiyacim var gibi
Bende hamurişi yiyorum yaa. Evdeyiz ya sürekki şunu yap bunu yap. Bide ekmek yapınca bir çıkıyor ki ohhhh sıcak sıcak nasıl yemiyeyim şimdi buda can

Bugün bende bi ara kanser oldum alıntı yaptım yaptım sayfa tekrar yüklendi birşeyler oldu hepsi gitti
Ağustos anaları da pek iştahlı maşallah maşallah darısı bebelerimize de olsun inşallah
Arada oluyor öyle ya,ama sinir bozucu 141627282 tane mesaj alıntılamıştımyarasın bebelerimize inşallh

Bende hamurişi yiyorum yaa. Evdeyiz ya sürekki şunu yap bunu yap. Bide ekmek yapınca bir çıkıyor ki ohhhh sıcak sıcak nasıl yemiyeyim şimdi buda can
Oy sıcak bi poğaça olsaydı da yeseydim
Kim yapacak şimdi kim bekleyecek hamurun mayasını.. Gözler yaşlı
Arada oluyor öyle ya,ama sinir bozucu 141627282 tane mesaj alıntılamıştımyarasın bebelerimize inşallh
İnşallah

Benim eşimede saydırın kızlar.
Oda seçenekler sunacakmış bana bakalım. Ama benim dediklerimede olmaz demiyor değerlendircem diyor
Seçenekler için den seçeceğiz.
Ali emir
Mehmet emir
Ali Alp benim favorilerim ❤

Bir öneri de benden Olsun Emir Alp
Dur şimdi soyadın neydi. Baktım valla oluyor bak
Ali Alp olmuyor ama sanki. O da ikiside Kısa ve a ile başlıyor ondan

Ayy listede Emir Alp te vardı yazmamışım evet soyadımla emir alp ve mehmet emir daha çok uyuyor❤
Hmm şey şey galiba yok açık vermeden devamını getiremicem ayrı yazayım ben sana
Ali alp için eşimde nokta ile virgül gbi duruyorlar dedi
Ahahah ben buna niye çok güldüm

Erkeklerde Ali ismini oldum olasi çok sevmişimdir,yeğenime de Ali ismini koymuştuk,emir de diğer yegenimin adı o da çok güzel bir isim,senjn eşin yine ılımlı yaklaşmış adama saydirip günahını almayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…