2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aslında bazı harflerin bazı kişiliklere ağır geldiği söylenir de.. Metehan da koysam genelde mete derim gibi geliyo. Sinirlenince bastıra bastıra Me-te-hannnnn
Ben de ogluma Mete dusunuyorum :) ama esimi ikna edemedim henuz nedense. Isınsın diye öyle sesleniyorum bazen

Ben de ogluma Mete dusunuyorum :) ama esimi ikna edemedim henuz nedense. Isınsın diye öyle sesleniyorum bazen
Ayy mete ismini duyunca hep arkadaşım geliyor aklıma. Kızı 5 yaşında idi hamile kaldığında kız tutturmuştu kardeşimin adı ya niloya ya da mete olacak diye
Vazgeçirtemiyorlardı. Allahtan oğulları oldu da mete oldu. Yoksa bebiş niloya olacaktı ya

Ben 6.30 7 arasi kaliuyrm en gec 7.30 da kahvaltımı yapmis oluyrm oda bi yumurta biraz salatlk krem peynir esimi yollayinca geri uyuyrm uyannca elma meyve tarzi seyler hafif ceviz fındık felan aksam yemeginide en gec 6 da yapmis oluyoruz sonra biraz meyve yada kahve

Ay kızlar ben burn enerji içeceğini çok severim eşimde 3 tane almış kocaman dolabı açtım canim çekti yarim bardak içeyim dedim koydum minil bir yudum aldim internete bakayım dedim allahim oldr kotu yorumlar gördümki diyorum sekoya al sunu önümden icemem ben bunu dedim bir yudum daha alayim dahs içmiyorum nefsimi koreltsin diye bir yudum daha aldım bilmiyordum bu kadar zararlı olduğunu içsem vicdan azabindan duramazdım doğrunca büyük bir şişe icicem

Şok markette tam tahıllı un var ondan alıp yapsana bu kadar canın çektiyse zorlama kendini babam insulin kullaniyor o undan kullanıyor bizimkiler

Maşallah kız hem göbüşe hem hızına
Nasıl o arada yakaladın resmî de gördün
İyi olmuş ama tabi eveet yakın göbüşler, büyüyorlardıı
Okurken sen denk geldin valla bende çekmiştim senin sarılı beyazlı çoraplarına karşılık pembeli beyazlı çorapşar

Okurken sen denk geldin valla bende çekmiştim senin sarılı beyazlı çoraplarına karşılık pembeli beyazlı çorapşar
Ahaha valla bazen öyle bi üşüme geliyor ki çorap ayırt etmeden giyiyorum
Havlu çorap valla ıccacık tutuyo Bunun üstüne bi turda terlik giyiyorum genelde.
Bi belim bi ayağım açıkta kalınca inanılmaz üşüyorum

Bende üşütürsem fena oluyo valla ağrıdan duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…