2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende üşütürsem fena oluyo valla ağrıdan duramıyorum
Bende ağrı değilde direk donma hissi oluyor ve hemen enfeksiyon yapıyo anında.
Ayy Aralık ve Ocak ayı boyunca tir tir titredim ben Hayatımda hiç o kadar üşümemiştim ısınamıyordum. Isınma hissini yaşamadım hiç ilk 3 ay İşyerinde sürekli montla durdum. Hatta patron yeni gelen Polarları dağıtırken april e iki tane verin demiş. Bizimkilerde hehe hamile olduğu için mi demişler dalgaya vurmuşlar işte sığmaz diye mi diyerek o da yok çok üşüyor ondan demiş Ay dillere destan bi üşüme yaşadım yani
Benimde yine çenem düştü yazdım da yazdım ya

Bende de tam tersi,şimdiden yanıyorum resmen,yazı hiç düşünemiyorum ocak ayında gece uyanıp pencereyi açıp önünde oturduğum günler olurdu,bu hamilelik herkesete farklı etki ediyor galiba

Bende de tam tersi,şimdiden yanıyorum resmen,yazı hiç düşünemiyorum ocak ayında gece uyanıp pencereyi açıp önünde oturduğum günler olurdu,bu hamilelik herkesete farklı etki ediyor galiba
Olabilir
İlkinde mesela Ağustos ortasında öğrendim hamileliğimi, şort-askılı duruyordum ama çorapla yatıyordum yine aşırı bi ayak üşümesi vardı.

Kızlar boyner e yeniden gelmiş zıbınlarrr. almak isteyen arkadaşlar 3 ay alın biraz minnak kalıpları bilginize birde ekstra tek ürün %25 2 ve fazlasında %30 indirim var etiketlerin üstünden.

Eklentiler

• Screenshot_20200418-220839_Boyner.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 56
Neyse ki niloya nın alternatifi güzelmiş

Güzelde yazdın seni düşünmüş ne güzel patronun

Ben ısrarcıyım gayet. Mete ya da Metehan kesin. Bu erkekler de ne zorladılar bu iaim konusunu yaa
Ben iki oğluma da deniz ismini çok istedim ama kabul ettiremedim. İnatla istemedi. Bunda yine deniz diyecek oldum deniz hariç istediğin ismi Seç dedi.
Sonra Yekta yı da istemedi misal. Kız ismi gibi dedi ama o kadar karşı değildi sindire sindire kabul ettirdim

ya arkadaşlar isim yazdırılan cicili bicili resimleri olan dikdörtgen süs yastığı istiyorum ama bulamıyorum... ya kare buluyorum ya da fiyatlar uçuk... gördüğünüz bir site varsa haber eder misiniz?

Mecbur canim yaptirmak lazim Allah korusun gebelik sekeri bazi yerlerde okusum belirti olmadan da cika biliyor
Bebisler icin tehlikeli o yuzden bunuda yaptirdik mi kafa rahat insallah
Benim hastanem pandemi hastanesi oldu, bir de paket almıştım değiştirme şansım da yok.. çok üzülüyorum

Ben de redbul bide hell onlari cok seviyorum ama esimde almiyor bana gore
Sicaklarda cokguzel oluyordu halbuki

Kızlar 20.haftadayım hala tetanoz aşısı yapılmadı normal mi sizce?

Mrb bir arkadaşım 24 haftalık gebe bugün kanaması olmuş ve bebeğin eşi yani plasanta öndeymiş bu şekil olan varmı aranızda

Canim onlem alirlar girislerde ,insallah cok insan olmazsa sorun olmaz bence sadece cok uzun suruyor
Baska bir laboratuarlarda yaptiramazmisin??
3 hafta sonra randevum var, konuşacağım bakalım dr.umla. ya kadın doğum için ayrı bina yapmışlar, kan almaya ana binaya yolluyorlar şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…