2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ne çektiriyolar bize ya? Ben bi ara soyadını sen veriyosun ismi de bana kalsın dedim de pek etkili olmadı yine de mete ye ısındı gibi

Bu arada hamak ve beşiğimiz geldi.Gardırop da haftaya gelicek. Fikir olsun sizlere de. Beşik kurulunca Bi garip oldum baya baya anne oluyorum dedim hala inanamıyorum

Eklentiler

• IMG_20200419_002747.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20200418_195332.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20200418_193811.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20200418_181615.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 52
İpek 2 oldu. Yok mu arttıran
Saçma isimler koymayalım dedik niya miya. Umarım dogru yoldayızdır
o tür isimler benim de hoşuma gitmiyo canım söylediklerinden ipek ve masalı beğendim benim kız olsaydı hüma koyardım büyük ihtimalle geçen rüya gördüm hüma veya duru diyordu biri bak duru da güzel mesela

Eveeett kızlaaar. Oylamaya sunuyorum.
İpek mi?
Masal mı?
Kumsal mı?
bence de İpek
Bu arada hamak ve beşiğimiz geldi.Gardırop da haftaya gelicek. Fikir olsun sizlere de. Beşik kurulunca Bi garip oldum baya baya anne oluyorum dedim hala inanamıyorum
çok güzel canım hayırlı olsungüle güle kullansın miniğimiz inşallah
Merhabalar, uzun bir aradan sonra bende tekrar aranıza katılmak istedim, böyle heyecanlar paylaşınca çok güzel :)
hoş geldinizkesinlikle oaylaştıkça güzel,ah bir de zaman bulabilsem her zaman

Bu arada eşim annesinin ismini koymayı çok istiyor. Kader İpek olsun istiyor. Kullanmayız İpek deriz. Benim çocukluk hayalim, Seni zorlayamam ama senin insiyatifine kalmış diyor üzüyor beni. Bilemedim. Kaynanamıda çok severim aslında ama ne bilem napsam bilemedim

3 hafta sonra randevum var, konuşacağım bakalım dr.umla. ya kadın doğum için ayrı bina yapmışlar, kan almaya ana binaya yolluyorlar şaka gibi
Benim gitigim hastanede oyle ama ben aradim ana bina komple virus sebeile Covid hastalarina bakiyorlar o yuzden baska klinikte yaptirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…