Ben iki oğluma da deniz ismini çok istedim ama kabul ettiremedim. İnatla istemedi. Bunda yine deniz diyecek oldum deniz hariç istediğin ismi Seç dedi.
Sonra Yekta yı da istemedi misal. Kız ismi gibi dedi ama o kadar karşı değildi sindire sindire kabul ettirdim
Bu arada hamak ve beşiğimiz geldi.Gardırop da haftaya gelicek. Fikir olsun sizlere de. Beşik kurulunca Bi garip oldum baya baya anne oluyorum dedim hala inanamıyorum
o tür isimler benim de hoşuma gitmiyo canım söylediklerinden ipek ve masalı beğendim benim kız olsaydı hüma koyardım büyük ihtimalle geçen rüya gördüm hüma veya duru diyordu biri bak duru da güzel mesela
o tür isimler benim de hoşuma gitmiyo canım söylediklerinden ipek ve masalı beğendim benim kız olsaydı hüma koyardım büyük ihtimalle geçen rüya gördüm hüma veya duru diyordu biri bak duru da güzel mesela
Bu arada hamak ve beşiğimiz geldi.Gardırop da haftaya gelicek. Fikir olsun sizlere de. Beşik kurulunca Bi garip oldum baya baya anne oluyorum dedim hala inanamıyorum
Bu arada eşim annesinin ismini koymayı çok istiyor. Kader İpek olsun istiyor. Kullanmayız İpek deriz. Benim çocukluk hayalim, Seni zorlayamam ama senin insiyatifine kalmış diyor üzüyor beni. Bilemedim. Kaynanamıda çok severim aslında ama ne bilem napsam bilemedim