Cok guzeller Rabbim sag salim dogupta bu yataklarda tatli ruyalar gormeyi nasip etsin prensese insallahBu arada hamak ve beşiğimiz geldi.Gardırop da haftaya gelicek. Fikir olsun sizlere de. Beşik kurulunca Bi garip oldumbaya baya anne oluyorum dedim hala inanamıyorum
İpekkkkEveeett kızlaaar. Oylamaya sunuyorum.
İpek mi?
Masal mı?
Kumsal mı?
Konuşacağım bakalım dr. ilekötü olmuş o... asm de falan tetkikleri yaptıramaz mısın? En azından ücretsiz... asm ile konuşup boşken giderek..
Eveeett kızlaaar. Oylamaya sunuyorum.
İpek mi?
Masal mı?
Kumsal mı?
CanimKızlar boyner e yeniden gelmiş zıbınlarrr. almak isteyen arkadaşlar 3 ay alın biraz minnak kalıpları bilginizebirde ekstra tek ürün %25 2 ve fazlasında %30 indirim var etiketlerin üstünden.
Ben olsam koymazdim sanırım Kader isminiBu arada eşim annesinin ismini koymayı çok istiyor. Kader İpek olsun istiyor. Kullanmayız İpek deriz. Benim çocukluk hayalim, Seni zorlayamam ama senin insiyatifine kalmış diyor üzüyor beni. Bilemedim. Kaynanamıda çok severim aslında ama ne bilem napsam bilemedim
Bende aynen böyle düşünüyorum ama üzülüyorum da. İlla ki koycam dese zaten inat eder asla koymamBen olsam koymazdim sanırım Kader isminiyani simdi Kader ismindekilerde alınmasında 2020 de yenidogan cocuga Kader koymak 1-0 geride baslamak gibi geliyo bana nasıl diyim icim burkulur, hüzünlü bi yanı geliyor. Ağır bi isimmis gibi geliyor bilmiyorum tam anlatabildim mi ama. İpek naif gayet guzel
Sende guzelce konus inada surmeden, o da sana kıyamasinBende aynen böyle düşünüyorum ama üzülüyorum da. İlla ki koycam dese zaten inat eder asla koymamama böle iyi iyi söyleyince üzüluom
Ben bunu da kullanmıştım da pek işe yaramadıNe çektiriyolar bize ya? Ben bi ara soyadını sen veriyosun ismi de bana kalsın dedim de pek etkili olmadıyine de mete ye ısındı gibi
Rica ederim canımGardırop da bunu seçtik indirimde düşünebilirsiniz bence.. Mağazalardan bu fiyata almamız imkansız
Ayy hayırlı olsun bakalımm güle güle giysin minnoş o zamanCanimiyiki haber verdin sonunda bende dayanamadim ve kızıma ciciler aldım teyzosu ❤ sen yine orda indirim oldukca yazarsin olur mu sana zahmet? Kalıpları kucuk diyince olcak bedeninden bi tık ustunu aldim cok dar olmasın az rahat hareket etsin diye. Bide yıkanınca kuculmesi, bebislerin ilk zamanlar hizli kilo alması vs.
Canım sanmıyorum eğer normalinden bi tık çok gelmişse mantar/enfeksiyon olma ihtimali daha çok..Bi sorum olacak kızlar normalde hep akıntılı biriyim günlük ped kullanırım bugün akıntım su gibiydi öyle korktum kievde de tekim eşim işteydi drum korona olmuş mesaj atabildim sadece sokağa çıkma yasağı var hafta sonu özeldede dr bulmak kolay olmuyor oturdum ağladım bebeğime bişey olacak diye eczanede akıntı mı değil mi bi kitler varmış onu mu eşime aldırsam diyorum ya da pazartesiye kadar bekleyip bi dr mı gitsem aranızda tecrübe eden var mı napmalıyım
kolaylıklar diliyorum canım,benimde hayalim her gün düzenli bi yürüyüştü malesef ben hiç çıkamıyorum dışarı,evde artk ne yaparsam oZaman hepimiz için bir problem, bir de çalışıyorum ben Home office ama normal ofisten daha fazla oldu :)
Nasıl gidiyor süreçleriniz
ben malesef çok fazla yürüyüş yapamıyorum. ama bu hafta başladım artık akşam 10'da çıkıp 30 dk yürüyorum yoksa bütün kaslarım eriyecek
çok güzellerCanimiyiki haber verdin sonunda bende dayanamadim ve kızıma ciciler aldım teyzosu ❤ sen yine orda indirim oldukca yazarsin olur mu sana zahmet? Kalıpları kucuk diyince olcak bedeninden bi tık ustunu aldim cok dar olmasın az rahat hareket etsin diye. Bide yıkanınca kuculmesi, bebislerin ilk zamanlar hizli kilo alması vs.
canım bu hamileliğimde olmak üzere diğer 2hamileliğimde de yaşadım aynısını,hele ki kızımda bayaca ıslandığımı farkedince kesin suyum diye gittik haftaneye ama son haftalardaydım enfeksiyon çıkmıştı,oğlumda da oluyordu ara ara bazen sadece akıntı çıktı bazende mantar enfeksiyonu çıkmıştı,bu bebeğimde de oluyor sakin ol diyorum kendime bol su içip geçsin diye bekliyorum salı günü kontrolümde söylicem dr fitil falan verir belki,bu arada 2gün önce temşzlik falan yaptık biraz yoruldum iç çamaşırım ıslaktı yani ter ıslaklığı gibi öylede olabilir yinede için rahat etsin diye eczznede satılan o şeylerden alabilirsinBi sorum olacak kızlar normalde hep akıntılı biriyim günlük ped kullanırım bugün akıntım su gibiydi öyle korktum kievde de tekim eşim işteydi drum korona olmuş mesaj atabildim sadece sokağa çıkma yasağı var hafta sonu özeldede dr bulmak kolay olmuyor oturdum ağladım bebeğime bişey olacak diye eczanede akıntı mı değil mi bi kitler varmış onu mu eşime aldırsam diyorum ya da pazartesiye kadar bekleyip bi dr mı gitsem aranızda tecrübe eden var mı napmalıyım
İpekEveeett kızlaaar. Oylamaya sunuyorum.
İpek mi?
Masal mı?
Kumsal mı?
İpek.Eveeett kızlaaar. Oylamaya sunuyorum.
İpek mi?
Masal mı?
Kumsal mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?