2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Zaman hepimiz için bir problem, bir de çalışıyorum ben Home office ama normal ofisten daha fazla oldu :)
Nasıl gidiyor süreçleriniz
ben malesef çok fazla yürüyüş yapamıyorum. ama bu hafta başladım artık akşam 10'da çıkıp 30 dk yürüyorum yoksa bütün kaslarım eriyecek

Kızlar boyner e yeniden gelmiş zıbınlarrr. almak isteyen arkadaşlar 3 ay alın biraz minnak kalıpları bilginize birde ekstra tek ürün %25 2 ve fazlasında %30 indirim var etiketlerin üstünden.
Canim iyiki haber verdin sonunda bende dayanamadim ve kızıma ciciler aldım teyzosu ❤ sen yine orda indirim oldukca yazarsin olur mu sana zahmet? Kalıpları kucuk diyince olcak bedeninden bi tık ustunu aldim cok dar olmasın az rahat hareket etsin diye. Bide yıkanınca kuculmesi, bebislerin ilk zamanlar hizli kilo alması vs.

Eklentiler

• 7339F453-B36D-4E6A-A1F6-C3428EBDA27B.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 53
  • DFE15D32-585A-48E5-948C-E65B0CB81701.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 53
  • BB705476-3A70-4828-B4AD-8A89FEC44EC9.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 95A415DF-DC60-4299-A99B-7C97E6BF6F88.webp
    19 KB · Görüntüleme: 55
  • 50ABC6B8-E846-4CBC-876E-40C9AAC71167.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Ben olsam koymazdim sanırım Kader ismini yani simdi Kader ismindekilerde alınmasında 2020 de yenidogan cocuga Kader koymak 1-0 geride baslamak gibi geliyo bana nasıl diyim icim burkulur, hüzünlü bi yanı geliyor. Ağır bi isimmis gibi geliyor bilmiyorum tam anlatabildim mi ama. İpek naif gayet guzel

Bende aynen böyle düşünüyorum ama üzülüyorum da. İlla ki koycam dese zaten inat eder asla koymam ama böle iyi iyi söyleyince üzüluom

Kızlar bu arada Kagan Kocatepe diyor ki haftada 1-2 ictiginiz koladan arada yediğiniz mayonez, ketcap, hamburger veya sarkuteri urunlerinden dolayi bebeginize hicbisey olmaz. Bunlari yasam/yeme bicimi haline getirmeyin yeter. Gebeliginizin devam etmesi bunlara bağlıysa eger zaten gecmis olsun diyo. Arada bunlari yiyip icmekten bisey olamazmis Cok seviyorum bu doktoru ya. Hep duymak istediklerimi soyluyor yasak koymak kolaydir herseyi yasaklayalim olsun bitsin o zaman diyo. Yasak koydugumuz seylerin alti dolu olmalı abartmadan yenir diyor yani

Bi sorum olacak kızlar normalde hep akıntılı biriyim günlük ped kullanırım bugün akıntım su gibiydi öyle korktum ki evde de tekim eşim işteydi drum korona olmuş mesaj atabildim sadece sokağa çıkma yasağı var hafta sonu özeldede dr bulmak kolay olmuyor oturdum ağladım bebeğime bişey olacak diye eczanede akıntı mı değil mi bi kitler varmış onu mu eşime aldırsam diyorum ya da pazartesiye kadar bekleyip bi dr mı gitsem aranızda tecrübe eden var mı napmalıyım

Ne çektiriyolar bize ya? Ben bi ara soyadını sen veriyosun ismi de bana kalsın dedim de pek etkili olmadı yine de mete ye ısındı gibi
Ben bunu da kullanmıştım da pek işe yaramadı Senin soyadını alacak değildi ya demişti, benimki biraz düz adam
Gardırop da bunu seçtik indirimde düşünebilirsiniz bence.. Mağazalardan bu fiyata almamız imkansız
Rica ederim canım Beğenip almanıza sevindim güle güle doldurun sizde inş teşekkür etmene hiç gerek yoktu
Ayy hayırlı olsun bakalımm güle güle giysin minnoş o zaman

Canım sanmıyorum eğer normalinden bi tık çok gelmişse mantar/enfeksiyon olma ihtimali daha çok..
İçim rahat etsin dersen peçete koyup kontrol et, eğer peçete ıslanıp iç çamaşırına kadar ulaşmıyorsa akıntıdır. Çamaşıra kadar ulaşabiliyorsa eczaneye gidip bir turnusol kağıdı alırsın. Kendini sıkıca takip et bakalım. İmkanın varsa da idrar testi ver.
Bende yaşadım aynısını, su sandım ama mantarmış Başka şikayetimde yoktu, fitil kullandım.

kolaylıklar diliyorum canım,benimde hayalim her gün düzenli bi yürüyüştü malesef ben hiç çıkamıyorum dışarı,evde artk ne yaparsam o
çok güzellergüle güle giyinsin minnoş kızımız
canım bu hamileliğimde olmak üzere diğer 2hamileliğimde de yaşadım aynısını,hele ki kızımda bayaca ıslandığımı farkedince kesin suyum diye gittik haftaneye ama son haftalardaydım enfeksiyon çıkmıştı,oğlumda da oluyordu ara ara bazen sadece akıntı çıktı bazende mantar enfeksiyonu çıkmıştı,bu bebeğimde de oluyor sakin ol diyorum kendime bol su içip geçsin diye bekliyorum salı günü kontrolümde söylicem dr fitil falan verir belki,bu arada 2gün önce temşzlik falan yaptık biraz yoruldum iç çamaşırım ıslaktı yani ter ıslaklığı gibi öylede olabilir yinede için rahat etsin diye eczznede satılan o şeylerden alabilirsinsuyun değildir Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…