Bi sorum olacak kızlar normalde hep akıntılı biriyim günlük ped kullanırım bugün akıntım su gibiydi öyle korktum ki evde de tekim eşim işteydi drum korona olmuş mesaj atabildim sadece sokağa çıkma yasağı var hafta sonu özeldede dr bulmak kolay olmuyor oturdum ağladım bebeğime bişey olacak diye eczanede akıntı mı değil mi bi kitler varmış onu mu eşime aldırsam diyorum ya da pazartesiye kadar bekleyip bi dr mı gitsem aranızda tecrübe eden var mı napmalıyım
Neyseki iştahı acik olan , yeyip yeyip doymayan bir ben değilmişim. Kendimi anormal sanıyorum surekli bisi yeme isteğim var diye birde sıcacık çikan ekmek yenilmez mi
Ben de başkent de takip ediliyorum, doğum paketi almıştım ben de, kadın doğum ayrı binada oh diyordum ama laboratuvar kısmı beni de çok tedirgin ediyor, bir de şeker yükleme 75 ilk yapıyor benim doktorum 2 saat o ortamda durmak çok gerecek, ben ayrıntılı usg de 10 fan 3 e kadar beklemek zorunda kalmıştım kadın doğumun yanındaki kafeteryanın önündeki banklarda kimse yoktu orda beklemiştim saat başı çıkmıştım yukarı dr bakmıştı tam her şeyini görene kadar 3 ü bulmuştu, bunda da orda beklerim aralarda diyorum 7 Mayıs’ta olacak benim hava da güzel olur da bekleyebilirim inşallah
Kızlar bu arada Kagan Kocatepe diyor ki haftada 1-2 ictiginiz koladan arada yediğiniz mayonez, ketcap, hamburger veya sarkuteri urunlerinden dolayi bebeginize hicbisey olmaz. Bunlari yasam/yeme bicimi haline getirmeyin yeter. Gebeliginizin devam etmesi bunlara bağlıysa eger zaten gecmis olsun diyo. Arada bunlari yiyip icmekten bisey olamazmis ❤ Cok seviyorum bu doktoru ya. Hep duymak istediklerimi soyluyor yasak koymak kolaydir herseyi yasaklayalim olsun bitsin o zaman diyo. Yasak koydugumuz seylerin alti dolu olmalı abartmadan yenir diyor yani
Bi sorum olacak kızlar normalde hep akıntılı biriyim günlük ped kullanırım bugün akıntım su gibiydi öyle korktum ki evde de tekim eşim işteydi drum korona olmuş mesaj atabildim sadece sokağa çıkma yasağı var hafta sonu özeldede dr bulmak kolay olmuyor oturdum ağladım bebeğime bişey olacak diye eczanede akıntı mı değil mi bi kitler varmış onu mu eşime aldırsam diyorum ya da pazartesiye kadar bekleyip bi dr mı gitsem aranızda tecrübe eden var mı napmalıyım
Canim, 6 hafta once ben de bu durumu yasadim. 3 gundur hissediyordum, sonra epey nemlenme hissettim. Buraya da yazdim hatta Amniyon sivisi Olabilir mi diye. Cok korkmustum. Doktora gittim, o ozel kagitla bakti. Serviks kapali, sizinti yok dedi. Bendeki sorun miyomdan kaynakli bir akinti cikti. Bazen icerdeki kanama disariya kan olarak cikmazmis vucut o kani kendiliginden emermis. (Tam teknik kelime bu olmayabilir). Bende o nemlenme hissi ara ara devam ediyor. Tahlillerde 0-5 olmasi gereken Epitel degeri 13 cikti. Doktorum sayet birden sanki bardaktan bosalircasina kivamli bir su gelirse amniyon olabilir, korkma dedi.
Canim iyiki haber verdin sonunda bende dayanamadim ve kızıma ciciler aldım teyzosu ❤ sen yine orda indirim oldukca yazarsin olur mu sana zahmet? Kalıpları kucuk diyince olcak bedeninden bi tık ustunu aldim cok dar olmasın az rahat hareket etsin diye. Bide yıkanınca kuculmesi, bebislerin ilk zamanlar hizli kilo alması vs.
Ben de başkent de takip ediliyorum, doğum paketi almıştım ben de, kadın doğum ayrı binada oh diyordum ama laboratuvar kısmı beni de çok tedirgin ediyor, bir de şeker yükleme 75 ilk yapıyor benim doktorum 2 saat o ortamda durmak çok gerecek, ben ayrıntılı usg de 10 fan 3 e kadar beklemek zorunda kalmıştım kadın doğumun yanındaki kafeteryanın önündeki banklarda kimse yoktu orda beklemiştim saat başı çıkmıştım yukarı dr bakmıştı tam her şeyini görene kadar 3 ü bulmuştu, bunda da orda beklerim aralarda diyorum 7 Mayıs’ta olacak benim hava da güzel olur da bekleyebilirim inşallah
Benim de 6 mayısda☺ Başıma gelenleri yazarım o gün Ayrıntılı ultrason tam 1,5 gün sürmüştü bende pozisyon değiştirmediği için, neyseki koronanın ilk günleriydi.. Dr.um Göğşen Hoca, sizinki kim? Şeker yükleme yapılacaksa en kötü gider arabada beklerim diyorum bende...
Bu arada eşim annesinin ismini koymayı çok istiyor. Kader İpek olsun istiyor. Kullanmayız İpek deriz. Benim çocukluk hayalim, Seni zorlayamam ama senin insiyatifine kalmış diyor üzüyor beni. Bilemedim. Kaynanamıda çok severim aslında ama ne bilem napsam bilemedim
Kader ismi enerji olarak hayatı çok zorlayıcı bir isimmiş.. Tabii ki tercih sizin ama sanki çocuğun hayatını bile bile zorlaştırmak gibi olur.. Umarım yanlış anlamazsın canım yazdığımı
Bende çok nadir girebiliyorum foruma elimden geldiğince takip etmeye çalıştım herkes iyi çok şükür Hepinize selamlar.
Bendeki gelişmeler şöyle bebeğimizin oda takımını aldık. Çilek Odasında indirim vardı tüm takımı baby cotton serisinden aldık. Karantinadan korktum ve sevkte bir aksilik çıkmaması adına erkenden sipariş ettik. Bu ayın sonunda gelecek. Beşik olarak ayrıca Chicco’nun next to mesini aldık. Ayrıca evimizde iki kedimiz var bu yüzden ana kucağını yerden yüksek istedim ve Chicco hug 4 in 1 aldık.
Kıyafet olarakta ilk 6 aylık tüm eksiklerini aldık.
Şuan elektronikler(göğüs pompası vb) ve kozmetik(şampuan, pişik kremi vb) kaldı.
Bunun yanı sıra tetenoz aşısı olmadım. Doğumdan önce yapsakta farketmez dedi sağlık ocağındaki hemşire ve şuan çağırmadı coronadan ötürü. 24+5’teyim. Üç hafta sonra doktorum şeker yüklemesine çağırdı.
bir de sıvı akıntı bende en başından beri var. Çok önemsemedim. Bol bolsu içtim ayrıca detaylı ultrasonda plesanta ve sıvı oranı güzel çıktı bu sebeple bir problem olduğunu düşünmüyorum.
Uzun oldu bayadır girememiştim. Güncel durumu paylaşayım dedim
Bu arada eşim annesinin ismini koymayı çok istiyor. Kader İpek olsun istiyor. Kullanmayız İpek deriz. Benim çocukluk hayalim, Seni zorlayamam ama senin insiyatifine kalmış diyor üzüyor beni. Bilemedim. Kaynanamıda çok severim aslında ama ne bilem napsam bilemedim