Benim de latife hanım, ama 2. Düşükten sonra Göğşen beye gitmiştim arkadaşların önerisi ile pıhtılaşma testleri yaptırdı ve Allah razı olsun o buldu düşüklerin nedenini, oğluma hamile olunca da hemen gittim kan sulandırıcı iğne başlattı 12. Haftaya kadar da takip etti sonra dedi bu bebek doğar attık ben gebelik takibi yapmıyorum beni latife hanıma yönlendirdiBenim de 6 mayısda☺ Başıma gelenleri yazarım o günAyrıntılı ultrason tam 1,5 gün sürmüştü bende pozisyon değiştirmediği için, neyseki koronanın ilk günleriydi.. Dr.um Göğşen Hoca, sizinki kim? Şeker yükleme yapılacaksa en kötü gider arabada beklerim diyorum bende...
5 al 4 öde-si var hemKızlar günaydın stoklarını bir suredir bulamadigim beyaz atlet serisi. E bebekte şuan var almak isteyenler icin onuda paylaşayım dedim. Hatta bir pakette 5 tanesi 25 tl
Evet onların bedeni küçük yani benim oğluma bile küçük5 al 4 öde-si var hem
Ama bedenleri küçük gibi 3 ayı yenidoğan gibi geliyor gözüme.
6 ay diye aldıklarım 3-6 ay ile aynı boy 68 cm
Aynen bende birkaç 6 ay daha alırım gerisini büyük bedenler alırım ebebekten.Evet onların bedeni küçük yani benim oğluma bile küçükhep 1 boy büyüğünü almıştım ben
İpek ve Masal arasında kaldımEveeett kızlaaar. Oylamaya sunuyorum.
İpek mi?
Masal mı?
Kumsal mı?
Oh maşallah hazır sayılır. Ben daha liste yapıcam da alıcamBu arada ben deterjan için ugreen clean sıvı bebek deterjanı almıştım. Yumuşatıcı almayacağım gerek yok.
-Bu bitince dalan roxy toz sabun alırım büyük ihtimalle.
-Tırnak makasımız için tutma yeri kolay olanlardan tercih ettik. Baby Jem
-Pişik kremi olarak şimdilik desitin aldım, mor paket. Ancak iyileştirici etkisinden dolayı sudocream almayı da düşünüyorum. Bakalım bebem doğsun bi belki pişik bilem olmaz. :)))
-Sabun olarak bir tane nivea baby sabunumuz var.
-Şampuan olarak baby&me mavi olanı tercih ettik. İmkanım olsa mustela alırdım. Memnun kalmazsak seçimimiz yine mustela olacak gerçi.
- Emniyetli kulak çubuklarından aldık. Arkadaşım önerdi(kalp) benim aldığım ipek marka. En ucuzundan aldım hepsi aynı işlevde zaten.
Başka başkaaa.
Islak mendillerin her çeşidinden var. Uni baby, sleepy, baby&me hepsi yenidoğan ve içerikleri temiz. Hangisini beğenirsem onunla devam ederim.
Bebek temizleme pamuğumuz da var. Ama kendimi kandırmıyorum bebe poposunu devamlı olarak pamuk&su ile temizleyecek kapasitede biri değilim. Sizi de kandırmıyım hiç.
Kendime wee nin göğüs pedini aldım. Bi pakette jelli olanlardan almayı düşünüyorum.
Göğüs kalkanıyla göğüs kremi alacağım bir de. Becerebilirsem emzirmeyi çok istiyorum çünkü.
2 emzirme atleti 2 de emzirme sütyeni var. Yeterli bence. Yıkar yıkar giyerim dışarı çıkarken. Evde zaten göğüsler fora oluyor kimi kandırıyonuz.
Bol bol marka vermişim oh
Daha alacaklarım listesi de var. Çocuk doğurmak çok masraflı arkadaş.
Mesela bebe yağı, burun aspiratörü, konak tarağı gibi ihtiyaçlarımız duruyor.
Hayirli olsun canim cok cicilerCanimiyiki haber verdin sonunda bende dayanamadim ve kızıma ciciler aldım teyzosu ❤ sen yine orda indirim oldukca yazarsin olur mu sana zahmet? Kalıpları kucuk diyince olcak bedeninden bi tık ustunu aldim cok dar olmasın az rahat hareket etsin diye. Bide yıkanınca kuculmesi, bebislerin ilk zamanlar hizli kilo alması vs.
Yapılır yapılır daha vakit var benimki ayrı bi heyecan, tezcanlı bi yapımda var zatenOh maşallah hazır sayılır. Ben daha liste yapıcam da alıcam
Hepsi hazır olunca bir de hastane çantası hazırlıcaz di mi
En erken 4 hafta sonra vuruluyorherkese günaydın. kızlar bir sorum olacak. bu tetanoz aşısının ilk dozunu vurdurduktan sonra ikinci dozu tam 4 hafta (28gün) sonra mı vurdurmalıyız ? yoksa ikinci dozu 5 hafta sonra vurdursak olurmu ?
sormamın nedeni, ben gelecek hafta birinci dozu vurdurayım diyorum. ama 4 hafta sonrası tam 19mayıs haftası ve bayram öncesine geliyor. o hafta sokaga çıkma yasagı olur veya resmi tatil olur, saglık ocagı kapalı olur diye düşündüm.
sizler ikinci dozu tam kaç gün sonra vurduruyorsunuz ?
sola yaptı benim. Hangi kolunu kullanıyorsun dedi sağ dedim. İki üç gün bi hafif ağrısı oldu oynatırken kolumdabirde bu tetanoz aşısı sag kol veya sol kol farkeder mi :)
Sence eder mi?birde bu tetanoz aşısı sag kol veya sol kol farkeder mi :)
Tırnak makası olarak normal makas gibi olanlardan öneririm etini sıkıştırma derdi olmuyor, ben set olarak almıştım diğerini hiç kullanmadımBu arada ben deterjan için ugreen clean sıvı bebek deterjanı almıştım. Yumuşatıcı almayacağım gerek yok.
-Bu bitince dalan roxy toz sabun alırım büyük ihtimalle.
-Tırnak makasımız için tutma yeri kolay olanlardan tercih ettik. Baby Jem
-Pişik kremi olarak şimdilik desitin aldım, mor paket. Ancak iyileştirici etkisinden dolayı sudocream almayı da düşünüyorum. Bakalım bebem doğsun bi belki pişik bilem olmaz. :)))
-Sabun olarak bir tane nivea baby sabunumuz var.
-Şampuan olarak baby&me mavi olanı tercih ettik. İmkanım olsa mustela alırdım. Memnun kalmazsak seçimimiz yine mustela olacak gerçi.
- Emniyetli kulak çubuklarından aldık. Arkadaşım önerdi(kalp) benim aldığım ipek marka. En ucuzundan aldım hepsi aynı işlevde zaten.
Başka başkaaa.
Islak mendillerin her çeşidinden var. Uni baby, sleepy, baby&me hepsi yenidoğan ve içerikleri temiz. Hangisini beğenirsem onunla devam ederim.
Bebek temizleme pamuğumuz da var. Ama kendimi kandırmıyorum bebe poposunu devamlı olarak pamuk&su ile temizleyecek kapasitede biri değilim. Sizi de kandırmıyım hiç.
Kendime wee nin göğüs pedini aldım. Bi pakette jelli olanlardan almayı düşünüyorum.
Göğüs kalkanıyla göğüs kremi alacağım bir de. Becerebilirsem emzirmeyi çok istiyorum çünkü.
2 emzirme atleti 2 de emzirme sütyeni var. Yeterli bence. Yıkar yıkar giyerim dışarı çıkarken. Evde zaten göğüsler fora oluyor kimi kandırıyonuz.
Bol bol marka vermişim oh
Daha alacaklarım listesi de var. Çocuk doğurmak çok masraflı arkadaş.
Mesela bebe yağı, burun aspiratörü, konak tarağı gibi ihtiyaçlarımız duruyor.
Yok cnm ben hellobaby zıbınları çok uzun süre kullandım. Boyları iyi canım sıkıntı yaşamadım.5 al 4 öde-si var hem
Ama bedenleri küçük gibi 3 ayı yenidoğan gibi geliyor gözüme.
6 ay diye aldıklarım 3-6 ay ile aynı boy 68 cm
Makas kullanamam ben tırnak makasıyla iki pıt pıt biter hemen öyle kasmaya gerek yok kendi açımdan diyorumTırnak makası olarak normal makas gibi olanlardan öneririm etini sıkıştırma derdi olmuyor, ben set olarak almıştım diğerini hiç kullanmadım
Oğlumda mustela seti almıştım ama alerji yaptı bioderma ya geçtim ondan memnunum, görümcem de sebamed den memnun,
Bebe yağı hiç önermedi doktorum onun yerine losyon ya da krem kullanın demişti, yağı kendime kullandım
Emzirme atleti mükemmel bir icatmış ben çok memnun kalmıştım
Yumuşatıcı zaten sakın kullanma hatta çift durulama yapın dedi bana doktoru, deterjan olarak da beyaz sabun tozu önermişti ben duru kullanıyorum
Çıtçıtı patYok cnm ben hellobaby zıbınları çok uzun süre kullandım. Boyları iyi canım sıkıntı yaşamadım.
English home ve civilden aldıklarım çabuk küçülmüştü ama 0-3 haberin olsun. Ya çektiler ya da kalıpları küçüktü bilemicem.
Ama zıbınlarda az büyük olması iyi bence. Çünkü bez şişince ya da bebek kuvaklarında tam gelince zıbın hemen atıyor çıtçıtı pat die
Rica ederiz anlıyorum seni de amateşekkür ederim, içimi rahatlatmak için soruyorum kusuruma bakmayın :) ilk hamilelilk tecrübesizliği :) peki ikinci dozu ilk dozdan kaç sonra hafta vurdurmuştunuz ? illaki 4 hafta olmak şart degil, 5 veya 6hafta sonrası da olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?