Banyodan sonra komple yağlanıyorum
Göbeğime belime hindistancevizi yağı
Vücuduma(Kol bacak baldır allah ne verdiyse) bebe yağı sürüyorum.
Son bir haftadır da göğüs uçlarım bi garip kabuklandı gibi oldu hakiki kantaron yağı sürüyorum elimde en doğal o vardı şimdi de doğru mu yapıyorum bilmem Ama iyi geldi yumuşadı en azından
Banyodan sonra komple yağlanıyorum
Göbeğime belime hindistancevizi yağı
Vücuduma(Kol bacak baldır allah ne verdiyse) bebe yağı sürüyorum.
Son bir haftadır da göğüs uçlarım bi garip kabuklandı gibi oldu hakiki kantaron yağı sürüyorum elimde en doğal o vardı şimdi de doğru mu yapıyorum bilmem Ama iyi geldi yumuşadı en azından
Hindistan cevizi yağı bide vazelin
Bu hamiellikte göbeğim çok çıktı bana göre hem akşamlar kaşınma oluyor sürmedikte
Kollarım bile kuruyor anlamadım bu aralar
Bu hamiellikte göbeğim çok çıktı bana göre hem akşamlar kaşınma oluyor sürmedikte
Cevap geç olacak ama ipek ismini çok severim kızıma o ismi de düşünürdüm ama maalesef eşimin eski aşkısının ismi ondan dolayı hayatta kendi kızıma koymam
Bu aralar favorim menekse yagi. Bir ara Hindistan cevizi yagi kullandim. Bir de ozel gebelik icin badem+kakao yagi vardi ozel bir yag. Onlari bitirdim, aklima esince gul yagi ya da menekse yagi kullaniyorum. Hindistan ceviziyle kendimi koca bir corek gibi hissediyordum. Simdi ekstradan parfume de gerek kalmiyor.
ya ilk hamileliğim ve şeker yüklemesi hakkında hiç bir bilgim yok beni aydınlatır mısın ? Doktorum tavsiye ediyor ama ben birde sizden başıma ne gelecek duymak isterim
Cevap geç olacak ama ipek ismini çok severim kızıma o ismi de düşünürdüm ama maalesef eşimin eski aşkısının ismi ondan dolayı hayatta kendi kızıma koymam
Canım sanmıyorum eğer normalinden bi tık çok gelmişse mantar/enfeksiyon olma ihtimali daha çok..
İçim rahat etsin dersen peçete koyup kontrol et, eğer peçete ıslanıp iç çamaşırına kadar ulaşmıyorsa akıntıdır. Çamaşıra kadar ulaşabiliyorsa eczaneye gidip bir turnusol kağıdı alırsın. Kendini sıkıca takip et bakalım. İmkanın varsa da idrar testi ver.
Bende yaşadım aynısını, su sandım ama mantarmış Başka şikayetimde yoktu, fitil kullandım.
Çok teşekkür ederim peçede yöntemini demedim aşağı kadar inmiyor enfeksiyonsa bile dr gitmem lazım sanırım oysaki çok su içiyorum dikkat ediyorum idrar testi vereyim bi öncekinde az bakteri çıkmıştı dr ilaç yazmadı bol su iç demişti çok hafif karnım ağrıyor ama o ondan değildir belki mantar korkutucu birşey mi bebek için malesef evden çıkamıyorum üzücü bi durum yasak olduğu için
Bu aralar favorim menekse yagi. Bir ara Hindistan cevizi yagi kullandim. Bir de ozel gebelik icin badem+kakao yagi vardi ozel bir yag. Onlari bitirdim, aklima esince gul yagi ya da menekse yagi kullaniyorum. Hindistan ceviziyle kendimi koca bir corek gibi hissediyordum. Simdi ekstradan parfume de gerek kalmiyor. ☺