2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar vücudu nemli tutmak için ne kullanıyosunuz
Hangi yağı
Henüz hiçbişey kullanmadım ama baya döküntü oluyo

Hangi yağı
Banyodan sonra komple yağlanıyorum
Göbeğime belime hindistancevizi yağı
Vücuduma(Kol bacak baldır allah ne verdiyse) bebe yağı sürüyorum.
Son bir haftadır da göğüs uçlarım bi garip kabuklandı gibi oldu hakiki kantaron yağı sürüyorum elimde en doğal o vardı şimdi de doğru mu yapıyorum bilmem Ama iyi geldi yumuşadı en azından

Valla tüm vücut şart heryere döküntü oldu siyah falan giymiyorum oderece bende bakayım cnm bunlara

Hangi yağı
Hindistan cevizi yağı bide vazelin
Bu hamiellikte göbeğim çok çıktı bana göre hem akşamlar kaşınma oluyor sürmedikte
Kollarım bile kuruyor anlamadım bu aralar

benim doktorum badem yağını önerdi.. badem yağını sürüyorum karın, göğüs ve basenlere... sabahları da lierac sürüyorum sadece karnıma..
Kıllandırmasın dikkat et canım o şekil etkisi var derler. Eskiden hep kaş-kirpiğe sürerlermiş ki gür çıksın gürleşsin diye..

Hindistan cevizi yağı bide vazelin
Bu hamiellikte göbeğim çok çıktı bana göre hem akşamlar kaşınma oluyor sürmedikte
Kollarım bile kuruyor anlamadım bu aralar
AA vazelinde iyi gelir aldırayım
Benim kol falan yüzde dahil

Hangi yağı

Bu aralar favorim menekse yagi. Bir ara Hindistan cevizi yagi kullandim. Bir de ozel gebelik icin badem+kakao yagi vardi ozel bir yag. Onlari bitirdim, aklima esince gul yagi ya da menekse yagi kullaniyorum. Hindistan ceviziyle kendimi koca bir corek gibi hissediyordum. Simdi ekstradan parfume de gerek kalmiyor.

Şeker yüklemesi bende düşünmüyorum hem yorucu hem açlıktan mide bulandırıcı oluyo
Dr yapalım demezse hiç yaptırmayı düşğnmğyorum
ya ilk hamileliğim ve şeker yüklemesi hakkında hiç bir bilgim yok beni aydınlatır mısın ? Doktorum tavsiye ediyor ama ben birde sizden başıma ne gelecek duymak isterim

Cevap geç olacak ama ipek ismini çok severim kızıma o ismi de düşünürdüm ama maalesef eşimin eski aşkısının ismi ondan dolayı hayatta kendi kızıma koymam

Boyle deyince aklima geldi. Annem ablama rahmetli babamin eski sevgilisinin adini koymus. Ben o kadar yuce gonullu olabilir miydim bilmiyorum.

Çok teşekkür ederim peçede yöntemini demedim aşağı kadar inmiyor enfeksiyonsa bile dr gitmem lazım sanırım oysaki çok su içiyorum dikkat ediyorum idrar testi vereyim bi öncekinde az bakteri çıkmıştı dr ilaç yazmadı bol su iç demişti çok hafif karnım ağrıyor ama o ondan değildir belki mantar korkutucu birşey mi bebek için malesef evden çıkamıyorum üzücü bi durum yasak olduğu için

Evde yağ namına bitek zeytinyağı var bende salata gibi hissederim kendimi sürersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…