2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ya ilk hamileliğim ve şeker yüklemesi hakkında hiç bir bilgim yok beni aydınlatır mısın ? Doktorum tavsiye ediyor ama ben birde sizden başıma ne gelecek duymak isterim
24 28 hafta arası sanırım yanlış hatırlamıyorsam cnm aç karna gidiyorsun bi su veriyorlar tatlı su içiyorsun belli bi süre bekleyip kan veriyorsun çok zor bişey değil drun önerirse yaptır cnm

ya ilk hamileliğim ve şeker yüklemesi hakkında hiç bir bilgim yok beni aydınlatır mısın ? Doktorum tavsiye ediyor ama ben birde sizden başıma ne gelecek duymak isterim
Benim içtiğim meyveli gazoz gibiydi hatta öyleydi tadı çok güzeldi hiç öyle mide bulantısı vs gibi şeyler yaşamadım.

Kıllandırmasın dikkat et canım o şekil etkisi var derler. Eskiden hep kaş-kirpiğe sürerlermiş ki gür çıksın gürleşsin diye..
valla 1-5 aydır kullanıyorum henüz bir yan etkisini görmedim... gerçi normalde de pek tüysüz bir insan sayılmam o yüzden farketmemiş de olabilirim.. ama herşey bitsin tekrar lazer yollarına giderim ben

Hayır mantar çok korkutucu değil,bende de oluyor ara ara,doktor krem verdi özellikle kaşıntı olduğu zaman sur diye,zaten hamilelik mantarı tetikliyor,anne için biraz sikitbili kaşıntı yanma ama bebeğe zararı olmaz merak etme,yani doktoeum öyle demişti

Yaa gerçekten içimi rahatlattınız İdrar tahlili vermem yeterli sanırım çok gelmiyor o zaman enfeksiyon diye düşünüyorum o da iyi birşey değil ama en azından çözümü var hala devam ediyor benim de

valla 1-5 aydır kullanıyorum henüz bir yan etkisini görmedim... gerçi normalde de pek tüysüz bir insan sayılmam o yüzden farketmemiş de olabilirim.. ama herşey bitsin tekrar lazer yollarına giderim ben
O zaman sıkıntı yok.
Bu hamilelikte Banada lazer yolları göründü bende gideceğim geri döndü nerrdeyse hepsi

Mantar özellikle hamilelikte çok olabiliyor korkulacak birşey yok belki de enfeksiyondur İkisinde ilaçla hemen tedavi edilen şeyler canım geçmiş olsun. Doktoruna gittiğinde şikayetini iletirsin o daha doğru yönlendirir gerekli testleri yaparak

Boyle deyince aklima geldi. Annem ablama rahmetli babamin eski sevgilisinin adini koymus. ☺ Ben o kadar yuce gonullu olabilir miydim bilmiyorum.
Eşim benim lise arkadaşim biz çok ayrılıp barıştık o yıllar içinde çıktılarımız oldu ama o ipekle çıkarken bana hayatımda ilk defa böyle aşık oldum demişti ondan dolayı ismi duyunca bile acayip olurum yine de bu acıyı çekmiş olmama rağmen iyi ki o her gün şükür ediyorum iyi ki ben kaptım en sonunda

Çok teşekkür ederim mantar sanki bakteriden daha korkunç geliyor gözüme insan ilk gebeliği olunca korkuyor herşeyden

Ben dün yaptırdım ilk gittiğiniz anda aç karına pipi be kan tahlili alıyorlar sonra mehveli içeceği verdiler 75mg onu içip bitirdiğim andan 1saat sonra yeniden kan aldılar ve daha 1saat sonra yeniden pipi ve kan tahlili

Muhtemelen enfeksiyondur. Moralini bozma. Doktora gittiginde durumu anlatirsan kendisi muayene eder. Eczanede satilan o kagitlar hatali sonuc verebiliyormus. Bence doktor gorup yorumlasin durumunu.

İlik dus, utuledigin camasiri giyerek yeniden gozlemle istersen.

Bir de dikkatimi cekti. Ben de gunluk ped kullaniyorum. Orkid’in su tek Tek posetli mOr paketli olan. Onu kullananlar akintim oluyor diyor. Acaba ayni marka mi kullaniyoruz? Bazi sitelerde bunun ozellikle akintiya sebep oldugu yaziyor cunku.

Allah mesut, bahtiyar eylesin.

Bende şimdi açtım ıvır zıvır dolabını. Valla tek marka değil kafama göre almışım genelde sanki.
Yüzey temizleyiciler ve deterjanlar baby me. Kızımda da onu kullandım. Bir önceki kullandığım alerji yapmıştı. Sıvı seviyorum ben toz olanlar birikinti kalıyor gbi geliyor bilmiyorum.
Şampuan ; 2 tane mustela yenidoğan, 3 tane baby me köpük yenidoğan.
Pişik kremi ve önleyicileri; baby bürchen. Lazım olur ise diye bi sudocrem.
Bebek yağıda bürchen.
Güneş kremi hipp marka.
Sabun sebamed
Biberonlar ve süt pompaları philips avent( kızım için almıştım hiç kullanmadım biberon almadığı için aynen kutulu duruyor )
Ateş ölçer wellgro.

Eklentiler

• 20200419_124640.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…