2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sagol teyzosu❤ Kizlar sizce burasinin 0-3 ay kaliplari nasil? Kucuk mu yoksa normal mi? Yani idare edebiliriz dimi ortalama kiloda dogan bi bebekte? 40 ı cıkartana kadar falan. Mtad siz ikinizin ordan aldigi aklimda kalmis
Hatta büyük bile küçük değil yani rahat rahat giyerler, benim gözüme büyük geldi o yüzden lcw den de 0-1 ay aldım bir kaç tane eşim bile dedi ee bunlar büyük nasıl giyecek içinde kaybolur ilk zamanlar

Minicity'den alış veriş yapan arkadaşlar benim tedarik edildi ve fatura kesildi göründü ama kargo görünmüyor sizce ne aşamadadır? Gelir di mi bu kargo? :)İlk defa alış veriş yapmıştım geçen hafta.

bana 3-4 gün içinde gelmişti...

En iyisi lierac diye bılıyorum ben çatlak olusumunda. Genelde olumlu yorumlar var. 200 ml 125 liraya hepsiburadadan aldım indirimde. Geç mi kaldık bilmem ama en azından karnımızı belkı önleyeblrz

Gelir canım benım de öyle olmuştu birden geldı. Sen evden ayrılma ben Bi 5li takım 2 de 3lü kampanyalı ürünlerden takım almıştım arılı falan. 5li takım neyse ama 3lülerden memnun kalmadım naylon karışımı çok fazla.. Zaten kokusu bile naylon etiketlerini cıkarmadım hediye falan götürüm diye ayırdım kenara. Ya da sadece zıbınlarını kullanırım altlarının kumaşı kötü çünkü.
101e takımlar gelmişti %100pamuk. Hamur gibiler. Battaniyesini falan almıştım. Onun kalıtesinde hiç Bi yerde bulamadım gercekten

Benim de 3 günde falan geldi

Keşke alırken baksaydın % 100 pamuk vs diye bilgileri vardı altında, ben iki çift 8 Li hastane çıkışı aldım % 100 pamuk ve yumuşacıktı

Ben hiç almadım cnm işk alışverişim minicityden. Bende sana güvendim sipariş ettim valla
Bende sana guvenip almistim kiz sen aldin saniyorum ama vardi burda alanlar etiketlerler bizi

Oh oh sevindim Ne guzel haberler veriyosunuz

Canim alt tarafta bilgileri oluyor onlara bakip mi aliyorsun? Orda yazar pamuk oranlari genelde

Bende sana guvenip almistim kiz sen aldin saniyorum ama vardi burda alanlar etiketlerler bizi
Ben bu takımları aldım kumaşı fln çok güzel hatta kalın biraz

Eklentiler

• 4803D98D-9552-4020-B98D-54365A5A9F2B.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 56
  • 6BBC79B9-6B1A-4581-B130-C3274740E26D.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 61
Ben şimdi ne aldım ne ettim elimde ne var diye liste yaptım.
4 adet tulum 0-3 ay
3 adet tulum 2-4 ay
1 adet tulum 3-6 ay
3 adet takım 0-3 ay
1 adet takım 2-4 ay
Zıbınlar yeterli sayıda var.
Üçgen gelen içliklerde öyle.
8 alt ayaklı pijama var. Kimi çok ince içlik için.
2 penye yelek 0-3 ay
2 adet hırka.
1 adet soğukta dışarda giymeye polar tulum.
Agız mendilleei falanda ok.

Bunlar yeterli sanırım değil mi ? Ne kadar daha almalıyım.
Şimdi emzik , küvet , sünger, bez ve ıslak mendil ile göğüs kremi ile kalkan kaldı.

Ben bu takımları aldım kumaşı fln çok güzel hatta kalın biraz
Canim cok guzeller Gule gule giysin kuzucuk. Ben hastane çıkışı biraz daha bekliycem, almazsam burdan boyle 8 li takimlardan almayi düşünüyorum.

Kuzum tek bi eksik gordum zıbın dedigin eger cıtcıtliysa benim aldigim gibi bikac takim ust alt alman lazım. Takim olarak 2 tane varsa yetmez bence. 5 tane falan ideali.

Kuzum tek bi eksik gordum zıbın dedigin eger cıtcıtliysa benim aldigim gibi bikac takim ust alt alman lazım. Takim olarak 2 tane varsa yetmez bence. 5 tane falan ideali.
Takım olarak alt üst şapka eldivenli 4 takım oluyor cnm.
Ama bir iki daha alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…