2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Siparis ettiklerim gelsinde bende yazicam boyle bakayim elimde ne var ne yok ama hastane cikisi haric bisey eksik yok bence.
Cunku yeterli miktarda cıtcıtlı aldım
6 zıbın takım aldim
Tulum hic almadim kucuk beden olarak ama onu burda bi yer var orayı bekliyorum. Hayat normale donerse insallah cok uyguna %100 pamuk satan bi yer var pazarda ordan alicam. Olmazsa netten artik.
Hastane çıkışı icinde o kisiyi bekliyorum yine.

Takım olarak alt üst şapka eldivenli 4 takım oluyor cnm.
Ama bir iki daha alabilirim.

4 takım bi tık az olabilir canim bilmiyoruz cunku nasil bebek olucaklar. Oglum hic kusmazdı mesela ama kimi cocuk cok fazla oluyormus. Gerci hastane cikisi alcaksan bi takimda ordan oluyor 5 eder yine

Ben henüz gelmemiş olan aldıklarımıda saydım

Senin vardır ama canım. Abiden kalanlar fln yaşlarıda yakın.

Aynen abiden kalanlar varsa guzel olur. Bizim ilk 1 yas icin hic bisey yok dagitmistim onlari. Ama sonrasi icin hersey evde sukur. Giydiririim. Renk sorunuda yok her renk almistim ogluma unisex hep

4 takım bi tık az olabilir canim bilmiyoruz cunku nasil bebek olucaklar. Oglum hic kusmazdı mesela ama kimi cocuk cok fazla oluyormus. Gerci hastane cikisi alcaksan bi takimda ordan oluyor 5 eder yine
Hastane çıkışı aldım 1 takım ile 1 tulum adet olarak listeye ekledim
İyisi mi buldukça 2 3 takım daha alayım.

Kızlar oğlumu merak ettiğimden bu haftaya randevu alayim dedim yok ful dolu benim hoca bende haftaya aldım valla. 2 mayısa. 2 hafta sonrasına da şeker yuklemesi icin randevu alacağım inşallah. Hareketlerini iyice hissetmeye başlayınca gördükçe göresim geliyor yahu

Bi baslarsaniz kendinizi durduramiycaksiniz ona gore gecen hafta bugun hicbisey almadim diyordum bende ama bi basladim baya aldim. 0-3 ay kiyafet ihtiyacini bitirdim neredeyse
Ben de daha kıyafet kısmına geçemedim. Önce büyük eşyaları halletmem gerekiyomuş gibi düşünüyorum sanki sürekli onları almaya çalışıyorum. Bebek arabasıdır şifonyerdir karyolasıdır derken daha 3 tane tulum aldım

Sanırım ondan korktuğumdan başlamıyorum ben de
Valla ben uygun biseyler denk gelirse alıyorum. Yoksa alisveris yapayim diye hic almadim. En acil seyler var o kadar. Çok indirim takip eden biri de değilim. Denk gelirse. Az önce bi tane denk geldi mesela. Almak aklımda yoktu ama uygun olunca aldim.

Pusetler daha kullanışlı bana göre. İçine de yenidoğan bel desteği koyarsanız uzun süre kullanılıyor. Ben küçük kızımda o şekilde kullandım bel konusunda da sıkıntı yaşamadı rahattı. Bir de puset daha güvenli geliyor bana

Çok güzel. Rahat olması önemli zaten.
Benim Babymalldan aldığım bebek kıyafetleri ve trendyoldan aldığım müslin ulaştı. Soobe ve boyner beklemede. Bu aralar tedarik süreci uzun olabiliyor.

kızlar son zamanlarda tam kan ve tam idrar tahlili yaptıran var mıdır? Tam idrarda hem glukozum pozitif çıkmış hem de bakteri 2den küçük olmalı diyor ama benim 9... acaba ne demek.. son bir test var onu bekliyorum doktora bilgi vermek için ama o da yarın çıkacakmış... merak ettim benzer durumu olan var mı?

Bende de öyle alakasız parçalar var. Buhar makinesi, çöp kovası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…