2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tabi canim ilk cocuksa once buyuk esyalari almak lazım. Oglumda bende oyle yapmistim. guzel gunlerde kullanmak nasip olsun hepimize

Selam kızlar,malum dört gün tatilden dolayı detaylı ultrasyon işini one aldım,doktorim iyi bir radyolog önerdi bugün ona kontrole gittik,bir sıkıntı görürse perinatologa gideriz diye düşündük,çok şükür bebekle ilgili bir sıkıntı yok her şeyi normal kuzumun maşallah yalnız benim rahim damar direnç sınırda çıktı bu da olası tansiyon sıkıntımin olduğunu gosteriyormus,tuzu ve karbonhidratı kismam ve bir tansiyon aleti alıp günlük takip yapmam gerekiyormus,bakalım insallaj bir skinti yaşamam

Kaçıncı haftadasın canım? Benim de öyle çıkmıştı. Artık yok tekrar kontrole gittim. 25. haftada tekrar bakıyorlar ona düzelebilme ihtimali çok yüksekmiş

Var bel desteği ayriyetten minderde yaptırdım ama iste ne biliyim en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum

Gozun aydin cnm sende cok dikkat et hamilelikte en buyuk etken tansiyon olduğunca kes her şeyi inşallah sıkıntı yasamadan gecer bu günler ❤

Kızlar merhaba,anneannem vefat ettiannem iyi değil yıkıldı,2aydır yoktu zaten gece izin belgesiyle döndüler,ablamın yanındaydılar,sabahta vefat haberini aldık iyi ki annem gece gelebilmiş yoksa yetişemezdi cenazeyebaş ağrım tavan yaptı ağlamamak elde değil,bugün kontrolümde vardı mecbur gittim

Kızlar merhaba,anneannem vefat ettiannem iyi değil yıkıldı,2aydır yoktu zaten gece izin belgesiyle döndüler,ablamın yanındaydılar,sabahta vefat haberini aldık iyi ki annem gece gelebilmiş yoksa yetişemezdi cenazeyebaş ağrım tavan yaptı ağlamamak elde değil,bugün kontrolümde vardı mecbur gittim
[/QUOTE]
başınız sağolsun, Allah sabırlar versin

Başınız sağ olsun canım Sana da geçmiş olsun

Başınız sağolsun, ben de bu hamilelik sürecimde anneannemi kaybettim maalesef. corona sebebiyle cenazeye bile gidemedik. Allah geride kalanlara, daha doğmamış meleklerimize uzun ve güzel ömürler versin...

Başınız sağolsun

Kaçıncı haftadasın canım? Benim de öyle çıkmıştı. Artık yok tekrar kontrole gittim. 25. haftada tekrar bakıyorlar ona düzelebilme ihtimali çok yüksekmiş
21+3 canım,benim tansiyon gevetik olduğu icin doktorum tansiyon aleti alıp gunluk takip önerdi,buna ek OMEGA ve coraspirin kullanmam gerektiginj söyledi,tabi bir de yeme içme konularına dikkat etmem lazimmis.
Maşallah senjn geçmiş bir daha da yasamassin insalalh benim de senin gibi geçer knsallah

Gozun aydin cnm sende cok dikkat et hamilelikte en buyuk etken tansiyon olduğunca kes her şeyi inşallah sıkıntı yasamadan gecer bu günler ❤
Sağol canim,bu ara çok kötü beslendjm,zaten ailede genetik tansiyon bugünden itibaren sıkı bir diyete başlıyorum,diyett dediğim tuz seker karbonu kesmek,yoksa hamileyiz katı bir diyet uygulayamam,zaten bunları en aza indirmem de yeterliymis

başınız sağolsun, Allah sabırlar versin
[/QUOTE]
Başınız sağ olsun canım Sana da geçmiş olsun
Başınız sağolsun, ben de bu hamilelik sürecimde anneannemi kaybettim maalesef. corona sebebiyle cenazeye bile gidemedik. Allah geride kalanlara, daha doğmamış meleklerimize uzun ve güzel ömürler versin...
Başınız sağolsun
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun,cenaze evi bana çok yakındı ki mecbur gittim annem iyi değil çünkü ama kapının önünde cenaze namazı kılındı hemen alıp götürdüler ve kimseler yoktu,anneme bile sarılamadım sadece ilaçlarını falan verip yanında durmak zorundaydım,zor bi süreçmiş byzantium seninde başın sağolsun canım

Ayrıca kontrolüm vardı mecbur gittim çünkü dr detaylıya yönlendirecekti,oğlum iyiymiş 480gr 28cm olmuş,bugün zor bi gündü,haftaya pzartesi detaylı randevum var sabah,Allah nasip ederse banada inşallh girebilicem

Başınız sağolsun canjm,mekanı cennet olsun inşallah,annene de Allah sabır versin

Başınız sağ olsun

Ba
Başınız sağ olsun allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…