Blackkcat
canım başın sağolsun ben bu konuda çok hassasım gozyasimi tutamadım allah anneannemi başımdan eksik etmesin ben daha 6 aylıkken ondan ayrıldığımda hasta olurmuşum ateşimi sadece gene anneannem kucağına alınca düşürürmüş kara sevda gibi bi sevgi açıkçası ondan baya üzüldüm allah sabir versin
Kızlar merhaba,anneannem vefat ettiannem iyi değil yıkıldı,2aydır yoktu zaten gece izin belgesiyle döndüler,ablamın yanındaydılar,sabahta vefat haberini aldık iyi ki annem gece gelebilmiş yoksa yetişemezdi cenazeyebaş ağrım tavan yaptı ağlamamak elde değil,bugün kontrolümde vardı mecbur gittim
Sağol canim,bu ara çok kötü beslendjm,zaten ailede genetik tansiyon bugünden itibaren sıkı bir diyete başlıyorum,diyett dediğim tuz seker karbonu kesmek,yoksa hamileyiz katı bir diyet uygulayamam,zaten bunları en aza indirmem de yeterliymis
Of bu genetik bizi oldurcek zaten babam seker hastasi annem hipertansiyon hastasi ablamda hamilelil tansiyonu geçirdi ama o ilac kullanmisti hamileligi boyunca bende tansiyon aleti aldircam esime gerci benim hep dusul cikiyordu normalinden insallah cikmaz sende diyetine dikkat et coraspirin niye kullancan ?
Of bu genetik bizi oldurcek zaten babam seker hastasi annem hipertansiyon hastasi ablamda hamilelil tansiyonu geçirdi ama o ilac kullanmisti hamileligi boyunca bende tansiyon aleti aldircam esime gerci benim hep dusul cikiyordu normalinden insallah cikmaz sende diyetine dikkat et coraspirin niye kullancan ?
Tansiyon yükselince bebeğe giden kan akışında sıkıntı oluyormus ondan dolayı aspirin kullandiralim dedi,kan akışı hizlansin diye,canım ablanda annende tansiyon olmasi sen de de olacağı anlamına gelmiyor rahat ol bence,bende bulgulardan dolayı doktor takip edelim dedi,sen de takip et tabiki ama stres olma
Kızlar merhaba,anneannem vefat ettiannem iyi değil yıkıldı,2aydır yoktu zaten gece izin belgesiyle döndüler,ablamın yanındaydılar,sabahta vefat haberini aldık iyi ki annem gece gelebilmiş yoksa yetişemezdi cenazeyebaş ağrım tavan yaptı ağlamamak elde değil,bugün kontrolümde vardı mecbur gittim
Ayrıca kontrolüm vardı mecbur gittim çünkü dr detaylıya yönlendirecekti,oğlum iyiymiş 480gr 28cm olmuş,bugün zor bi gündü,haftaya pzartesi detaylı randevum var sabah,Allah nasip ederse banada inşallh girebilicem
Ahh başınız sağ olsun, Allah sabırlar versin geride kalanlara
İşte hayat böyle, doğumlar ölümlerr hep peş peşe.. İnşallah ayrıntılı da çok güzel geçer.
Normal bir doktora alıp ondan seni perinatolojiye ayrıntılı ultrason için sevk etmesini istiyorsun canım. Hastaneden hastaneye göre değişebilir benim gittiğim hastanede bu şekildeydi, direk ayrıntılı için randevu alan yerler vardır belki. Doktora gitmeden direk randevu alınabilecek şekilde yani.. Hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsan hastaneyi arayıp Bilgi al olmadı. Daha sağlıklı olur.
Kurulum onlara mi ait canim? Hayirli olsun Bizde dolap almaya karar verdik iki cocuk olcak simdi bi tane buyuk dolap almak istiyorum ikisinin esyasini koymak icin
Kurulum onlara mi ait canim? Hayirli olsun Bizde dolap almaya karar verdik iki cocuk olcak simdi bi tane buyuk dolap almak istiyorum ikisinin esyasini koymak icin
Normal bir doktora alıp ondan seni perinatolojiye ayrıntılı ultrason için sevk etmesini istiyorsun canım. Hastaneden hastaneye göre değişebilir benim gittiğim hastanede bu şekildeydi, direk ayrıntılı için randevu alan yerler vardır belki. Doktora gitmeden direk randevu alınabilecek şekilde yani.. Hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsan hastaneyi arayıp Bilgi al olmadı. Daha sağlıklı olur.
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun,cenaze evi bana çok yakındı ki mecbur gittim annem iyi değil çünkü ama kapının önünde cenaze namazı kılındı hemen alıp götürdüler ve kimseler yoktu,anneme bile sarılamadım sadece ilaçlarını falan verip yanında durmak zorundaydım,zor bi süreçmişbyzantium
seninde başın sağolsun canım
[/QUOTE]
Yarın icin cok heyecanlıyım kızlar. Bu kadar zamandır gidemeyince sanki bi aksilik olucak yine gidemiycem gibi hissediyorum bugun aklimi hicbiseye veremedim
Ben şimdi ne aldım ne ettim elimde ne var diye liste yaptım.
4 adet tulum 0-3 ay
3 adet tulum 2-4 ay
1 adet tulum 3-6 ay
3 adet takım 0-3 ay
1 adet takım 2-4 ay
Zıbınlar yeterli sayıda var.
Üçgen gelen içliklerde öyle.
8 alt ayaklı pijama var. Kimi çok ince içlik için.
2 penye yelek 0-3 ay
2 adet hırka.
1 adet soğukta dışarda giymeye polar tulum.
Agız mendilleei falanda ok.
Bunlar yeterli sanırım değil mi ? Ne kadar daha almalıyım.
Şimdi emzik , küvet , sünger, bez ve ıslak mendil ile göğüs kremi ile kalkan kaldı.
Yarın icin cok heyecanlıyım kızlar. Bu kadar zamandır gidemeyince sanki bi aksilik olucak yine gidemiycem gibi hissediyorum bugun aklimi hicbiseye veremedim
Hastaneye mi gidiceksin. Bende yarın sabah saglık ocagına gidip tahlılllerı mı yaptırcam sonra sonucları alıp hastaneye gidicem. Çok özledim kızımı. Şeker yüklemesi yaptırmam gerek aslında ama yaptırmazsam bişey olur mu diye Bi danışıcaöm bakalım. Zararı olmasından degıl de butun gunu hastanede gecırmek ıstemıyorum şu dönemde