2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Blackkcat canım başın sağolsun ben bu konuda çok hassasım gozyasimi tutamadım allah anneannemi başımdan eksik etmesin ben daha 6 aylıkken ondan ayrıldığımda hasta olurmuşum ateşimi sadece gene anneannem kucağına alınca düşürürmüş kara sevda gibi bi sevgi açıkçası ondan baya üzüldüm allah sabir versin

Basiniz sagolsun cnm allah sabir versin

Of bu genetik bizi oldurcek zaten babam seker hastasi annem hipertansiyon hastasi ablamda hamilelil tansiyonu geçirdi ama o ilac kullanmisti hamileligi boyunca bende tansiyon aleti aldircam esime gerci benim hep dusul cikiyordu normalinden insallah cikmaz sende diyetine dikkat et coraspirin niye kullancan ?

Tansiyon yükselince bebeğe giden kan akışında sıkıntı oluyormus ondan dolayı aspirin kullandiralim dedi,kan akışı hizlansin diye,canım ablanda annende tansiyon olmasi sen de de olacağı anlamına gelmiyor rahat ol bence,bende bulgulardan dolayı doktor takip edelim dedi,sen de takip et tabiki ama stres olma

Başınız sağolsun canım

Ahh başınız sağ olsun, Allah sabırlar versin geride kalanlara
İşte hayat böyle, doğumlar ölümlerr hep peş peşe.. İnşallah ayrıntılı da çok güzel geçer.

Basin sağolsun canım rabbim sabır versin.

Kızlar devlet hastanesinden detaylı ultrason randevusu nasıl alınıyor alan varmı.

Kızlar devlet hastanesinden detaylı ultrason randevusu nasıl alınıyor alan varmı.
Normal bir doktora alıp ondan seni perinatolojiye ayrıntılı ultrason için sevk etmesini istiyorsun canım. Hastaneden hastaneye göre değişebilir benim gittiğim hastanede bu şekildeydi, direk ayrıntılı için randevu alan yerler vardır belki. Doktora gitmeden direk randevu alınabilecek şekilde yani.. Hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsan hastaneyi arayıp Bilgi al olmadı. Daha sağlıklı olur.

Kurulum onlara mi ait canim? Hayirli olsun Bizde dolap almaya karar verdik iki cocuk olcak simdi bi tane buyuk dolap almak istiyorum ikisinin esyasini koymak icin

Kurulum onlara mi ait canim? Hayirli olsun Bizde dolap almaya karar verdik iki cocuk olcak simdi bi tane buyuk dolap almak istiyorum ikisinin esyasini koymak icin
Kuşum 150 lira falandı montaj ama benım babam mobilyacı olduğundan montaj eklettirmedim ben. Babamında canı sıkılıyo zaten

Teşekkür ederim.

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah

başınız sağolsun, Allah sabırlar versin

Çok sağolun kızlar Allah razı olsun,cenaze evi bana çok yakındı ki mecbur gittim annem iyi değil çünkü ama kapının önünde cenaze namazı kılındı hemen alıp götürdüler ve kimseler yoktu,anneme bile sarılamadım sadece ilaçlarını falan verip yanında durmak zorundaydım,zor bi süreçmiş byzantium seninde başın sağolsun canım
[/QUOTE]

başınız sagoldun, mekanı cennet olsun

Maşallah :) ben bayagı geride kalmışım :)

Yarın icin cok heyecanlıyım kızlar. Bu kadar zamandır gidemeyince sanki bi aksilik olucak yine gidemiycem gibi hissediyorum bugun aklimi hicbiseye veremedim
Hastaneye mi gidiceksin. Bende yarın sabah saglık ocagına gidip tahlılllerı mı yaptırcam sonra sonucları alıp hastaneye gidicem. Çok özledim kızımı. Şeker yüklemesi yaptırmam gerek aslında ama yaptırmazsam bişey olur mu diye Bi danışıcaöm bakalım. Zararı olmasından degıl de butun gunu hastanede gecırmek ıstemıyorum şu dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…