Hastaneye mi gidiceksin. Bende yarın sabah saglık ocagına gidip tahlılllerı mı yaptırcam sonra sonucları alıp hastaneye gidicem. Çok özledim kızımı. Şeker yüklemesi yaptırmam gerek aslında ama yaptırmazsam bişey olur mu diye Bi danışıcaöm bakalım. Zararı olmasından degıl de butun gunu hastanede gecırmek ıstemıyorum şu dönemde
Detaylim var canim yarin. 6 hafta oldu kızımı gormeyeli cok özledim doktordan ‘hersey yolunda’ cumlesini duymayı.
Seker yuklemesi bence cok onemli canim sen bilirsin ama
Kızlar merhaba,anneannem vefat ettiannem iyi değil yıkıldı,2aydır yoktu zaten gece izin belgesiyle döndüler,ablamın yanındaydılar,sabahta vefat haberini aldık iyi ki annem gece gelebilmiş yoksa yetişemezdi cenazeyebaş ağrım tavan yaptı ağlamamak elde değil,bugün kontrolümde vardı mecbur gittim
Ben böyle büyük acılarda kilitlenip kalıyorum maalesef ya Zamaninda acı bi kayıp yasadim maalesef seneler seneler gecti acısı ilk günkü gibi. Allah o acıyı unutturcak acı vermesin bana diye dua ederim hep.. Biliyorum cok sevdigin birisi kaybedince gecmiyor.. O yüzden teselli edemiyorum kimseyi..
Ben birine boyle konularda bisey yazamadigimda kusura bakmayin ne olur kizlar iyi geceler..
Yarin insallah cok guzel bi gun olsun.
Erkenden kalkıp kahvalti hazirlamam lazim. Hep beraber kahvaltı yapıp esimle oğlanı evde bırakıp gidicem. Oglen 2 de randevum ama yol uzun
Park yatakta hâlâ oğlan yatıyor ona yatak alacaktık ama bakamadık eve kapanınca. Kıyafet olarakta anı olarak bıraktığım bi kaç parça geri kalanları hep verdim ben . Bir tek puset var gibi şuan
Hastaneye mi gidiceksin. Bende yarın sabah saglık ocagına gidip tahlılllerı mı yaptırcam sonra sonucları alıp hastaneye gidicem. Çok özledim kızımı. Şeker yüklemesi yaptırmam gerek aslında ama yaptırmazsam bişey olur mu diye Bi danışıcaöm bakalım. Zararı olmasından degıl de butun gunu hastanede gecırmek ıstemıyorum şu dönemde
Bende doktoruma mesaj attım. En son 3 hafta önce ayrıntılı için başka doktora gitmiştim gelmem gereken süreç var mı diye şeker yüklemesi yapılıyor 24. Haftadan sonra ama acelesi yok doguma kadar yapilabilir bu süreçte gelme şikayetin olmadıkça ama bu ara insulin artışı olabiliyor beslenmene dikkat et yazdı. Yüklemede 2 saat kalmak gerekecek 3,5 yaşında oğlum var bırakacak kimsede yok o yüzden şimdilik gitmiyoruz biz .
Yarın icin cok heyecanlıyım kızlar. Bu kadar zamandır gidemeyince sanki bi aksilik olucak yine gidemiycem gibi hissediyorum bugun aklimi hicbiseye veremedim
Kızlar merhaba,anneannem vefat ettiannem iyi değil yıkıldı,2aydır yoktu zaten gece izin belgesiyle döndüler,ablamın yanındaydılar,sabahta vefat haberini aldık iyi ki annem gece gelebilmiş yoksa yetişemezdi cenazeyebaş ağrım tavan yaptı ağlamamak elde değil,bugün kontrolümde vardı mecbur gittim
kızlar 2 gündür giremiyorum anca fırsat buldum bayağı konuşmuşsunuz hepsini okuyamadım. Blackkcat
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin Bblossom-
korkma hiçbir şey olmaz hayırlısıyla bi sorun çıkmaz inşallah
Yarın icin cok heyecanlıyım kızlar. Bu kadar zamandır gidemeyince sanki bi aksilik olucak yine gidemiycem gibi hissediyorum bugun aklimi hicbiseye veremedim
Geri kalmadın merak etme kızımda 0 dan 1 haftada almıştık herseyi. Şimdi banyo bakım ve giyim dışında eksik yok die erknden oldu. İlk gebelikte şu arabamı şu beşikmi derken almakla değil araştırmakla geçiyor zaman Giyim sona kalıyor ilklerde. Kızım 2 bucuk olduğu için mama sandalyesi oto koltuğu beşiği arabası gbi araştırma isteyen eksiklerim yoktu
Tansiyon yükselince bebeğe giden kan akışında sıkıntı oluyormus ondan dolayı aspirin kullandiralim dedi,kan akışı hizlansin diye,canım ablanda annende tansiyon olmasi sen de de olacağı anlamına gelmiyor rahat ol bence,bende bulgulardan dolayı doktor takip edelim dedi,sen de takip et tabiki ama stres olma☺
Günaydın normal de dün tetanoz aşısı için sağlık ocağı na gitmem lazımdı gitmedim hemşire 32. Hafta ya kadar yapabiliriz dedi sona bıraksam bir şey olur mu acaba bulunduğum bölgede yoğun korona var oturduğum site de bile 6 kişi varmis korkudan çıkamıyorum
Günaydın kızlar,gece 3 te kalktım felaket bir açlık hissi,gece gece kalktım yumurta hasladım başka türlü ekmeksiz yiyeceğim bir şey yoktu,meyvede beni tok tutmuyor,yumurta iyi oldu
Günaydın normal de dün tetanoz aşısı için sağlık ocağı na gitmem lazımdı gitmedim hemşire 32. Hafta ya kadar yapabiliriz dedi sona bıraksam bir şey olur mu acaba bulunduğum bölgede yoğun korona var oturduğum site de bile 6 kişi varmis korkudan çıkamıyorum
İlk dozu vuruldun mu?ben 22.haftadayim sağlık ocağından arayan da soran da yok,ben de gitmedim,doktorum acele etmemi soyluyir ama zamanda geçiyor bir an önce olsam rahatlardim
İlk dozu vuruldun mu?ben 22.haftadayim sağlık ocağından arayan da soran da yok,ben de gitmedim,doktorum acele etmemi soyluyir ama zamanda geçiyor bir an önce olsam rahatlardim