2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Detaylim var canim yarin. 6 hafta oldu kızımı gormeyeli cok özledim doktordan ‘hersey yolunda’ cumlesini duymayı.
Seker yuklemesi bence cok onemli canim sen bilirsin ama

Başınız sağolsun. Rabbim sabır versin. Kolay mı anne sonuçta

Ben böyle büyük acılarda kilitlenip kalıyorum maalesef ya Zamaninda acı bi kayıp yasadim maalesef seneler seneler gecti acısı ilk günkü gibi. Allah o acıyı unutturcak acı vermesin bana diye dua ederim hep.. Biliyorum cok sevdigin birisi kaybedince gecmiyor.. O yüzden teselli edemiyorum kimseyi..
Ben birine boyle konularda bisey yazamadigimda kusura bakmayin ne olur kizlar iyi geceler..
Yarin insallah cok guzel bi gun olsun.
Erkenden kalkıp kahvalti hazirlamam lazim. Hep beraber kahvaltı yapıp esimle oğlanı evde bırakıp gidicem. Oglen 2 de randevum ama yol uzun

Bende doktoruma mesaj attım. En son 3 hafta önce ayrıntılı için başka doktora gitmiştim gelmem gereken süreç var mı diye şeker yüklemesi yapılıyor 24. Haftadan sonra ama acelesi yok doguma kadar yapilabilir bu süreçte gelme şikayetin olmadıkça ama bu ara insulin artışı olabiliyor beslenmene dikkat et yazdı. Yüklemede 2 saat kalmak gerekecek 3,5 yaşında oğlum var bırakacak kimsede yok o yüzden şimdilik gitmiyoruz biz .

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun

Maşallah :) ben bayagı geride kalmışım :)
Geri kalmadın merak etme kızımda 0 dan 1 haftada almıştık herseyi. Şimdi banyo bakım ve giyim dışında eksik yok die erknden oldu. İlk gebelikte şu arabamı şu beşikmi derken almakla değil araştırmakla geçiyor zaman Giyim sona kalıyor ilklerde. Kızım 2 bucuk olduğu için mama sandalyesi oto koltuğu beşiği arabası gbi araştırma isteyen eksiklerim yoktu

Son düzenleme:

En korktuğum sey tansiyon valla aa iyi bari en azindan icin rahat eder seninde ❤

Günaydın normal de dün tetanoz aşısı için sağlık ocağı na gitmem lazımdı gitmedim hemşire 32. Hafta ya kadar yapabiliriz dedi sona bıraksam bir şey olur mu acaba bulunduğum bölgede yoğun korona var oturduğum site de bile 6 kişi varmis korkudan çıkamıyorum

İlk dozu vuruldun mu?ben 22.haftadayim sağlık ocağından arayan da soran da yok,ben de gitmedim,doktorum acele etmemi soyluyir ama zamanda geçiyor bir an önce olsam rahatlardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…