2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Blackkcat canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inş
Başınız sağolsun canjm,mekanı cennet olsun inşallah,annene de Allah sabır versin
Başınız sağ olsun
Ba

Başınız sağ olsun allah rahmet eylesin
Basiniz sagolsun cnm allah sabir versin
Başınız sağolsun canım
Ahh başınız sağ olsun, Allah sabırlar versin geride kalanlara
İşte hayat böyle, doğumlar ölümlerr hep peş peşe.. İnşallah ayrıntılı da çok güzel geçer.
Basin sağolsun canım rabbim sabır versin.
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah

başınız sagoldun, mekanı cennet olsun
[/QUOTE]
Başınız sağolsun. Rabbim sabır versin. Kolay mı anne sonuçta
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
Çok teşekkür ederim kızlar,hepinizi tek tek kucaklıyorumAllah razı olsun

Bende 28. Haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum. İnternettede öyle yazıyor ama kuzum Bi araştıralım onu. 26. Haftamdaydım olmadı haftaya falan gidicem artık. Bugun zaten randevum 16.45 :/ sabahtan gitmem gerek

Günaydınlar,
Ben de 2. doz için gidecektim 4 mayısta, doktorum ertele gitme dedi. Demek ki bir sorun olmuyor. Bir de bizim korona yoğunluğumuz öyle çok değil, ona rağmen tedbir olarak göndermiyor.

Aaaa çok güzel canım resim
Yakışıklı bir oğlan geliyor desene.
Teşekkürler canımsenin kontrolün ne zaman canım,detaylıya BülentBeye gidicem,randevusu doluymuş yanına çıktık sağolsun randevuya gerek yok pazartesi erkenden gelin dedi

Ayy banada renkli resim verir mi acaba heyecanlandım şimdi. Daha hiç vermedi
Açıkçası istedimbir de çok uğraştı bebek hiç durmadı isteyince veriyor muhakkak hatırlatbenimde diğer çocuklarımın yok,bunda olsun çok istedim

Günaydınlar,
Ben de 2. doz için gidecektim 4 mayısta, doktorum ertele gitme dedi. Demek ki bir sorun olmuyor. Bir de bizim korona yoğunluğumuz öyle çok değil, ona rağmen tedbir olarak göndermiyor.
Ben ilk dozu yaptırmadım henüz,sanırım haftaya kalacak asmden çık yok,ebenin numarası var ararım artık

Açıkçası istedimbir de çok uğraştı bebek hiç durmadı isteyince veriyor muhakkak hatırlatbenimde diğer çocuklarımın yok,bunda olsun çok istedim
30 nisan a alacağım randevu 30 martta girmiştim en son , eşiminde o gün doğum günü isteyeyimde onada sürpriz olsun. Oğluşunun yüzünü görsün ❤

Teşekkürler canımsenin kontrolün ne zaman canım,detaylıya BülentBeye gidicem,randevusu doluymuş yanına çıktık sağolsun randevuya gerek yok pazartesi erkenden gelin dedi
Bülent beye ikili tarama dönemimde gitmiştim kan vermeyip burun kemiği ense ölçtürtmüştüm ona. Çok ilgili bir doktor. Eminim çok memnun kalacaksındır. Beni Filiz ona yönlendirmedği için almamıştım , şimdi aklım olsa bende ona alırım şüphesiz daha ilgilidie. Güzel haberlerini bekliyoruz.

30 nisan a alacağım randevu 30 martta girmiştim en son , eşiminde o gün doğum günü isteyeyimde onada sürpriz olsun. Oğluşunun yüzünü görsün ❤
Ne güzel olureşimde görünce çok sevindi arabada çıkarıp verdim,aaa dedi büyümüş parmakları var

Bana da ragyologdan sıra açalım dedi ama bi önceki randevuda BülentBey i söylemişti ben hatırlattım,evet Bülent Bey de daha detaylı bi tarama olur dedi ama haftanın 2günü bakıyormuş,aşağıda görüşün dedi,gerçekten doluydu yanına çıktık öyle ayarladık,hayırlısı olsun bakalım iyi bir prof belli,radyologlarda iyi ama ben gitmiştim öncedende,önemli olan sağlıklı olsunlar yeter ki

Aynen canım önemli olan hiç bir sorun gözükmüyor cümlesini duymak oluyor o anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…