Güzel haberlerini bekliyoruz canım bugünYarın icin cok heyecanlıyım kızlar. Bu kadar zamandır gidemeyince sanki bi aksilik olucak yine gidemiycem gibi hissediyorumbugun aklimi hicbiseye veremedim
Başınız sağolsun canjm,mekanı cennet olsun inşallah,annene de Allah sabır versin
Başınız sağ olsun
Ba
Başınız sağ olsun allah rahmet eylesin
Blackkcat canım başın sağolsun ben bu konuda çok hassasım gozyasimi tutamadım allah anneannemi başımdan eksik etmesin ben daha 6 aylıkken ondan ayrıldığımda hasta olurmuşum ateşimi sadece gene anneannem kucağına alınca düşürürmüş kara sevda gibi bi sevgi açıkçası ondan baya üzüldüm allah sabir versin
Basiniz sagolsun cnm allah sabir versin
Başınız sağolsun canım
Ahh başınız sağ olsun, Allah sabırlar versin geride kalanlara
İşte hayat böyle, doğumlar ölümlerr hep peş peşe.. İnşallah ayrıntılı da çok güzel geçer.
Basin sağolsun canım rabbim sabır versin.
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun,cenaze evi bana çok yakındı ki mecbur gittim annem iyi değil çünkü ama kapının önünde cenaze namazı kılındı hemen alıp götürdüler ve kimseler yoktu,anneme bile sarılamadım sadece ilaçlarını falan verip yanında durmak zorundaydım,zor bi süreçmiş@byzantium seninde başın sağolsun canım
Başınız sağolsun. Rabbim sabır versin. Kolay mı anne sonuçta
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
Çok teşekkür ederim kızlar,hepinizi tek tek kucaklıyorum
Bende 28. Haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum. İnternettede öyle yazıyor ama kuzum Bi araştıralım onu. 26. Haftamdaydım olmadı haftaya falan gidicem artık. Bugun zaten randevum 16.45 :/ sabahtan gitmem gerekBende doktoruma mesaj attım. En son 3 hafta önce ayrıntılı için başka doktora gitmiştim gelmem gereken süreç var mı diye şeker yüklemesi yapılıyor 24. Haftadan sonra ama acelesi yok doguma kadar yapilabilir bu süreçte gelme şikayetin olmadıkça ama bu ara insulin artışı olabiliyor beslenmene dikkat et yazdı. Yüklemede 2 saat kalmak gerekecek 3,5 yaşında oğlum var bırakacak kimsede yok o yüzden şimdilik gitmiyoruz biz .
Aaaa çok güzel canım resimGünaydın
Bu yaramaz oğluş dün ki kontroldendr zor yakaladı çok hareketli dedi,buna da şükür
Ayy banada renkli resim verir mi acaba heyecanlandım şimdi. Daha hiç vermediAaaa çok güzel canım resim
Yakışıklı bir oğlan geliyor desene.
Günaydınlar,Günaydın normal de dün tetanoz aşısı için sağlık ocağı na gitmem lazımdı gitmedim hemşire 32. Hafta ya kadar yapabiliriz dedi sona bıraksam bir şey olur mu acaba bulunduğum bölgede yoğun korona var oturduğum site de bile 6 kişi varmis korkudan çıkamıyorum
Teşekkürler canımAaaa çok güzel canım resim
Yakışıklı bir oğlan geliyor desene.
Açıkçası istedimAyy banada renkli resim verir mi acaba heyecanlandım şimdi. Daha hiç vermedi
Ben ilk dozu yaptırmadım henüz,sanırım haftaya kalacak asmden çık yok,ebenin numarası var ararım artıkGünaydınlar,
Ben de 2. doz için gidecektim 4 mayısta, doktorum ertele gitme dedi. Demek ki bir sorun olmuyor. Bir de bizim korona yoğunluğumuz öyle çok değil, ona rağmen tedbir olarak göndermiyor.
30 nisan a alacağım randevu 30 martta girmiştim en son , eşiminde o gün doğum günü isteyeyimde onada sürpriz olsun. Oğluşunun yüzünü görsün ❤Açıkçası istedimbir de çok uğraştı bebek hiç durmadı isteyince veriyor muhakkak hatırlat benimde diğer çocuklarımın yok,bunda olsun çok istedim
Bülent beye ikili tarama dönemimde gitmiştim kan vermeyip burun kemiği ense ölçtürtmüştüm ona. Çok ilgili bir doktor. Eminim çok memnun kalacaksındır. Beni Filiz ona yönlendirmedği için almamıştım , şimdi aklım olsa bende ona alırım şüphesiz daha ilgilidie. Güzel haberlerini bekliyoruz.Teşekkürler canımsenin kontrolün ne zaman canım,detaylıya BülentBeye gidicem,randevusu doluymuş yanına çıktık sağolsun randevuya gerek yok pazartesi erkenden gelin dedi
Ne güzel olur30 nisan a alacağım randevu 30 martta girmiştim en son , eşiminde o gün doğum günü isteyeyimde onada sürpriz olsun. Oğluşunun yüzünü görsün ❤
Bana da ragyologdan sıra açalım dedi ama bi önceki randevuda BülentBey i söylemişti ben hatırlattım,evet Bülent Bey de daha detaylı bi tarama olur dedi ama haftanın 2günü bakıyormuş,aşağıda görüşün dedi,gerçekten doluydu yanına çıktık öyle ayarladık,hayırlısı olsun bakalım iyi bir prof belli,radyologlarda iyi ama ben gitmiştim öncedende,önemli olan sağlıklı olsunlar yeter kiBülent beye ikili tarama dönemimde gitmiştim kan vermeyip burun kemiği ense ölçtürtmüştüm ona. Çok ilgili bir doktor. Eminim çok memnun kalacaksındır. Beni Filiz ona yönlendirmedği için almamıştım , şimdi aklım olsa bende ona alırım şüphesiz daha ilgilidie. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Aynen canım önemli olan hiç bir sorun gözükmüyor cümlesini duymak oluyor o anda.Bana da ragyologdan sıra açalım dedi ama bi önceki randevuda BülentBey i söylemişti ben hatırlattım,evet Bülent Bey de daha detaylı bi tarama olur dedi ama haftanın 2günü bakıyormuş,aşağıda görüşün dedi,gerçekten doluydu yanına çıktık öyle ayarladık,hayırlısı olsun bakalım iyi bir prof belli,radyologlarda iyi ama ben gitmiştim öncedende,önemli olan sağlıklı olsunlar yeter ki
İyi en azindan ilk dozu yapmışsın bence rahat ol,bana doktorum bu salgın doneminde tek doz bile vurdurabilursjn dedi ama benim içim rahat etmez o nedenle iki doz burdurun.Ben ilk dozu yaptırdım bu ikinci doz olacak
Hadi güzel haberlerle gel insallah,Bursaya mi gideceksiniz?kime randevu aldınız ?Günaydın kizlar ❤ 1 saat sonra evden cikmis olucam
Hadi güzel haberlerle gel canım. Randevu kaçtaydı, bize yazmayı unutma e mi?Günaydın kizlar ❤ 1 saat sonra evden cikmis olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?