2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben ilk dozu yaptırmadım henüz,sanırım haftaya kalacak asmden çık yok,ebenin numarası var ararım artık
Evet bir arayın bakalım, belki onlar da gelmeyin diyecek? Sağlık ocakları iyi korunuyor gibi görünse de insanların hala ilk gittikleri yer ne yazık ki. Geçtiğimiz gün ASM'de çalışan bir doktor vefat etmiş hatta, çok üzüldüm

Kızlar minicity siparişleriniz ne durumda?
Ben şimdi bakayım dedim de bir tane pijama takımında eksik ürün yazıyor, diğerlerinde tedarik edildi diyor.
Herhalde onu tamamlamadan göndermezler değil mi?
Gerçi henüz kargoya verildi demiyor, tedarik aşaması diyor ama emin olamadım.

Bende bir bakayim yazayim sana canim

Allah rahmet etsin..Mekânı cennet olsun canım.Zor bir durum bol bol sabır diliyorum annene destek olmak için sizin iyi olmanız lazım

Gözün aydın..Bak Çok şükür için rahatladı Sağlıklı günlere inşallah.

bu karantina sayesinde çocuk doğmadan koca beni delirtecek... aynı evde bu kadar saat üst üste birlikte olmak olmuyor... bütün gün oyun oynuyor ve video izliyor youtubedan... ben söylemedikçe yardım edeyim vs yok.. gerçekten bunaldım... Bugün tam kahvaltı ederken, kendi geç kalktığı için sonradan geliyor tabi.. olan tüm ekmeği alıp ben tost yapıyorum bunu dedi.. e ben ne yicem kahvaltıda dedim diye kavga çıktı... daha ne kadar saçma ötesi konular için kavga edeceğiz...

Maşallah canım çok şeker.
Sağlıkla kavuş inşallah
sağol canımamin,hepimiz
Allah rahmet etsin..Mekânı cennet olsun canım.Zor bir durum bol bol sabır diliyorum annene destek olmak için sizin iyi olmanız lazım
çok sağol canım Allah razı olsun,şimdi konuştum daha iyiyim dedi ama kardeşimi arıyorum durmadan ağlıyormuş odasındaGiderim yanına dayanamam zaten
eşlerle bazen tuhaf sebeplerden tartışabiliyoruz canım,bizde öyle Allahtan kısa sürüyor uzatmıyor,rahatsız olduğun bi davranışı varsa sakin zamanında tekrar konuşmayı dene,bizim ki de görevlendirmezsem oturup televizyon karıştırır ya da telefonda takılır,şimdi çalışıyor 4gün evdeyiz üstelik ramazanneyse iyi düşünelim iyi olsun,çocuklarla ilgilensin arada ev işine yardım etsin yeter

Orda rahim filmi cektirmistim,güzel yer çok ilgilenmislerdi,ben de ultramed e gittim doktorum orayı önerdi 530 du detaylı ultrasyon,orası ne kadar?sanırım radyolog bakacak
Evet canim radyolog bakacak baska tercihim yoktu maalesef.. 500 tl ucreti

Kızlar ben kontrolden geldim minnosumu özlemişim, bı sıkıntı yok çok şükür herşey iim yarım saat sürdü yaklaşık. 600 Gr 28 cm olmuşuz 1 hafta kadar önden gidiyor sat a göre, ilk haftalardan snraki ölçümlerde genelde önde cikiyordu zaten yine aynı çıktı. Kendi Dr u ma sonuçları ayıdan ona anca.seker yüklemesi de giderim artk. Renkli resm vermedi verdiklerine ordayken dikkat etmedm eve gelince baktım bı yakışıklı fotomuz yok (kız bu arada) ins herkesin kontrolü ii geçmstr bgn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…