2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Maşallah canım
Öğlen oldu kız

Canım çok normal herkesin stres seviyesi arttı. Çaktırmadan ufak görevler ver hayatım şuna yardım eder misin, hayatım buna gücüm yetmedi, aşkım sen yapabilir misin vs gibi gibi.
Ben bu şekilde yaptırıyorum ki benim eşim gerçi çalışıyor (büyük şehirde olmadığımız için) pek bir arada değiliz.

ara sıra annem yardıma geliyor... görev verdiğimde annen geldiğinde yaparsınız cevabı alıyorum. 2 hafta öncesine kadar çalışıyordu.. böyle sorunumuz yoktu... 2 haftadır sürekli evde... o yamulttu bizi

Maşallh canım gözünaydınsağlıklı olsunlarda gerisi mühim deil

Aa odun
Annem mi yaşıyor bu evde sende bi işin ucundan tut de
Çalışsa, yorulsa eyvallah hadi yardım etmemesini vs anlarım belki ama 2 haftadır evde olup böyle yapması biraz ayıp.
Benim eşim evde olsa bile kendine bi uğraş bulur, mutlaka birşeylerle oyalanır. Mesela geçen eve erken geldi, duvara monte edilmesi gereken pano vardı. Saatlerce özendi bezendi onu yapıştırdı onla oyalandı. Sürekli oyun oynayıp video izleyen erkekte ne bileyim. Bana sinir basardı, gaza getirmeyeyim neyse

Evet canim radyolog bakacak baska tercihim yoktu maalesef.. 500 tl ucreti
Merak etme radyologlarda iyi bakiyorlar,sonuçta organlara bakıldığı için onlarında alanına giriyor,Allah korusun bir sıkıntı görünce zaten perinatologa yonlendirirler,Allah'ın izniyle de bir şey çıkmaz zaten,hadibakalim çıkınca yaz mutlaka

Tamam canim bi 10 dkya giricem

Minicity' den aldıklarım geldi. İpeksi marka hastane çıkışı almıştım onu beğendim. Ama diğer zıbın takımı(pembe olan) yüzde 20 polyester içeriyormuş onu kötü yapmışım dokununca aralarındaki farkı hissedebiliyorsunuz. Bir de hastane çıkışının çocuğa olmama gibi bir şansı var mıdır? Bazı yorumlarda başka hastane çıkışları için küçük diye yorum yapılmış kafamı karıştırdı.
.

hhaha aa odun kısmını çok söylüyorum ben de kendisine...

güle üle kullansın... beyaz olan bende de var :)

Güle güle kullanın canım. Yenidoğan takımı zaten toplamda 3-4 tane olması yeterli, biraz kilosuyla da alakalı tabi ama normal şartlarda doğmuş bebekler(minyon yada prematüre olmayanlar diyim) yenidoğanları fazla süreyle giyemiyolar, hızlı büyüdükleri için. Bir sorun olacağını sanmam yani normal şartlarda da bunlar çok giyecekleri takımlar değiller. Bizimde birkaç hastane çıkışımız bir iki yenidoğan kıyafetimiz var onun dışında kalanları 0-3 ve 3-6 ay almaya özen gösteriyorum.
Çoğu zaman da 0-3 ay kıyafetlerin 40 çıkana kadar olduğunu söylüyorlar. 0-3 ay 10 takım yapıp gerisi 3-6 ay alıcam hatta ben.

Günaydın
Bu yaramaz oğluş dün ki kontroldendr zor yakaladı çok hareketli dedi,buna da şükür

Maşşallah ay ben bu fotoğrafraflara bayılıuorum tüm annelerin alması hakkı bence bakıp bakıp seviom ben benimkini
Günaydın kizlar ❤ 1 saat sonra evden cikmis olucam
Güzel haberler ve fotosuyla bekliyoruz senideee

Bizde 1 aydır evdeyiz yardım eder mi yok hepsnin kodu aynı ama bişey isteyince yapar güzel güzel söylemek lazım fakat

hastahane çıkışını bende beğenmiştim hayırlı olsun bu pembe tulumdan başka alanlarda olmuştu sanki

Bu arada beni de minicity den aradılar. Size dediğim ürünün stoğunda sıkıntı olmuş.
İsterseniz tamam olan ürünleri gönderelim, kalanı temin ettiğimizde yollayalım dilerseniz hepsinin tedariği tamamlanınca birlikte yollayalım dediler. Bende hangisi size daha uygun olursa o şekilde yapabilirsiniz dedim.
O zaman diğer ürünü de tedarik ettiğimizde hepsini birlikte gönderelim ama zaman alabilir, 4 gün yasak var dediler. Bende problem olmaz dedim. Sonuçta yarın doğuma gitmiyorum ya
Böyle işte.. Benim ürünler biraz geç gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…