Hadi gözün aydın canım,öyle minik problemler illaki çıkıyor,Allah sağlıklı sihhatli doğumlar nasip etsin inşallahKızlar çıktım cok sukur buyuk bi problem yok. Sadece bobreklerden biri orta dedi. 3 un altinda olsa guzel olurdu 3.4 seninki ama buna hastalik demem icin 6 nin uzerinde olmasi gerekirdi oyle bisey diyemem doktorun takip eder ama %1 oranda bile bisey çıkmaz yani dedi.
Bide plesanta biraz asagida kendini cok yorma dedi
Kızlar çıktım cok sukur buyuk bi problem yok. Sadece bobreklerden biri orta dedi. 3 un altinda olsa guzel olurdu 3.4 seninki ama buna hastalik demem icin 6 nin uzerinde olmasi gerekirdi oyle bisey diyemem doktorun takip eder ama %1 oranda bile bisey çıkmaz yani dedi.
Hadi gözün aydın canım. Darısı diğer gideceklerin başına inşallah.Kızlar çıktım cok sukur buyuk bi problem yok. Sadece bobreklerden biri orta dedi. 3 un altinda olsa guzel olurdu 3.4 seninki ama buna hastalik demem icin 6 nin uzerinde olmasi gerekirdi oyle bisey diyemem doktorun takip eder ama %1 oranda bile bisey çıkmaz yani dedi.
Gözünüz aydınKızlar çıktım cok sukur buyuk bi problem yok. Sadece bobreklerden biri orta dedi. 3 un altinda olsa guzel olurdu 3.4 seninki ama buna hastalik demem icin 6 nin uzerinde olmasi gerekirdi oyle bisey diyemem doktorun takip eder ama %1 oranda bile bisey çıkmaz yani dedi.
Benimde öyle çıktı canım doktorum çok problem değil dedi 4ün altında dedi erkek bebek mi seninde erkek bebeklerde büyük çıkıyormuş geneldeKızlar çıktım cok sukur buyuk bi problem yok. Sadece bobreklerden biri orta dedi. 3 un altinda olsa guzel olurdu 3.4 seninki ama buna hastalik demem icin 6 nin uzerinde olmasi gerekirdi oyle bisey diyemem doktorun takip eder ama %1 oranda bile bisey çıkmaz yani dedi.
Ben lierac başladım 16.haftadamdan beri oluşmasın die bide biooil var hem hesaplı hemde etkili işe giderken yağ süremiyordum şimdi bio oil çatlak yağı sürüyorumkızlar merhaba,
karın bölgesinde çatlak oluşumu için internette bayagı bir araştırdım, gördügüm kadarıyla 2 büyük marka var. mustela ve lierac. aşagıdaki 4 çeşidi buldum.
Anne Adayları İçin Çatlak Önleyici Kremi | Mustela
Anne adaylarında çatlak oluşumunu ve çatlak görünümünü önlemeye yardımcı olan Mustela çatlak önleyici kremi incelemek ve satın almak için tıklayın!www.mustela.com.tr
Organik Sertifikalı Çatlak Yağı | Mustela
Hamilelikteki çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı, %100 doğal ve organik sertifikalı Mustela çatlak yağını incelemek ve sepete eklemek için tıklayın!www.mustela.com.tr
aramızda hiç bu ürünleri kullanan varmı acaba ? ne kadar süredir kullanıyorsunuz ? bende daha çatlak falan yok, ama bildigim kadarıyla çatlak oluşmadan kullanmak gerekiyor. günde kaç kere ve nasıl uyguluyorsunuz ? krem-yag-jel arasında ne fark var acaba ? yani hangisini kullanmalıyım
çok sorum oldu herhalde :) ama ilk gebelik tecrübesizliğide var :)
Ben palmer's aldım hatta dün geldi. Bu sabah sürdüm hala karnım nemli duruyor. Sadece çok katı ve sürmesi zor. Düşünürsen onu da bi incele istersen. Onun dışında da bebe yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Ama lierac kullanan arkadaşım bana mustela ya da palmer's al demişti.kızlar merhaba,
karın bölgesinde çatlak oluşumu için internette bayagı bir araştırdım, gördügüm kadarıyla 2 büyük marka var. mustela ve lierac. aşagıdaki 4 çeşidi buldum.
Anne adaylarında çatlak oluşumunu ve çatlak görünümünü önlemeye yardımcı olan Mustela çatlak önleyici kremi incelemek ve satın almak için tıklayın!www.mustela.com.tr
Hamilelikteki çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı, %100 doğal ve organik sertifikalı Mustela çatlak yağını incelemek ve sepete eklemek için tıklayın!www.mustela.com.tr
aramızda hiç bu ürünleri kullanan varmı acaba ? ne kadar süredir kullanıyorsunuz ? bende daha çatlak falan yok, ama bildigim kadarıyla çatlak oluşmadan kullanmak gerekiyor. günde kaç kere ve nasıl uyguluyorsunuz ? krem-yag-jel arasında ne fark var acaba ? yani hangisini kullanmalıyım
Yok canim kiz benim. Bende doktoruma sordum gayet guzel sorun yok dediBenimde öyle çıktı canım doktorum çok problem değil dedi 4ün altında dedi erkek bebek mi seninde erkek bebeklerde büyük çıkıyormuş genelde
Ben ilk gebelikte mustela kullandım hiç çatlağım olmadı, bunda da aldım mustela inşallah bunda da olmaz. Ama genetik sanırım annemin zamanında hiç bir ürün yokmuş kullanmamış 4 doğum yapmış onun da yok hiç çatlağıkızlar merhaba,
Ben bir buçuk aydir mustelayi kullanıyorum,22 haftalık hamileyim karnım aşırı sismedihi için şuan icjn çatlak yok,bakalım ileriki dönemlerde ise yarayıp yaramadigvi belli olacakkızlar merhaba,
Bende şimdi hastaneden geldim. Benim prensesim 855 gr olmuşyine çok hareletliydi. Asla yüzünü göremedik. Doktorum cok ugrastı ama elleriyle yüzünü kapatıp sureklı kıpraşıyor. Çok yaramaz diyo hep doktorlar yandık
Toplamda 4 kılo almışım. Şeker yüklemesine gerek duymadılar. Tahlıl sonuclarım ve kılo alma durumuma bakıp. Virüsten dolayı hastanede okadar süre gecırmemın rısklı oldgnu söyledi iki doktorda. Tavsiye etmediler o yüzden. Açlık şekerinden belli oluyor zaten senın ki cok normal dedi. Ah bide göreydim şu yüzcagzını. Yuvarlak yanaklı bişey dedipoğaça suratlım köy ekmeğim benim
Ben ilk gebelikte mustela kullandım hiç çatlağım olmadı, bunda da aldım mustela inşallah bunda da olmaz. Ama genetik sanırım annemin zamanında hiç bir ürün yokmuş kullanmamış 4 doğum yapmış onun da yok hiç çatlağıarkadaşım da lierac kullanmıştı onun da olmadı
Gözün aydın çok sevindim canım bunu da atlattım çok şükürKızlar çıktım cok sukur buyuk bi problem yok. Sadece bobreklerden biri orta dedi. 3 un altinda olsa guzel olurdu 3.4 seninki ama buna hastalik demem icin 6 nin uzerinde olmasi gerekirdi oyle bisey diyemem doktorun takip eder ama %1 oranda bile bisey çıkmaz yani dedi.
Tahlilde şeker oranın yuksek veya sınırdaysa istemiş olabılır canımOh masallah ❤❤ gozun aydin cnm ya bende kilo almadim benden niye istedi pfbende haftaya gidicem 11.40 ta randevum sabah erken gidip seker yuklemesi yapılacak
Merhaba; sizin kullandığınız müslin pamuk mu, organik pamuk mu? Ben organik pamuk arıyorum, iki yer var aklımda kararsızım. Mümkünse marka verebilir misiniz netten bakayım yine deMükemmel bişey müslin , agız bezinde iyi , ter bezi olarak iyi. Yazın özellikle battaniye olarak iyi.
En çok işe yarar yeride duştan sonrası. Duş yaptırdıktan sonra müsline sarıyorum suyu hemen çekiyor sonra havlusuna sarıyordum oh sıcak sıcak hiç üşümüyordu.
Müslin kumaşı herseyde kullanıyorum ben kızım 2 bucuk yaşımda hala vazgeçilmezim.
Kuzımda ebebekten almıştım hello baby %100 pamuk. Oğlum için organik pamuk mama yoyodan ve hug by organic den sipariş verdim. Henüz ulaşmadılar. Ulaşınca dokuları hakkında bilgilendiririmMerhaba; sizin kullandığınız müslin pamuk mu, organik pamuk mu? Ben organik pamuk arıyorum, iki yer var aklımda kararsızım. Mümkünse marka verebilir misiniz netten bakayım yine de
Bir çok doktor rutin istiyor, benim ilkinde de hiç öyle kilom falan yoktu istedi hem de 75 ilk 2 saatlik ölçüm, kan tahlilleri de normaldi, bunda da 7 Mayıs da yapılacak bunda da 2,5 kilo aldım sadece kan değerlerim de hep normaldiOh masallah ❤❤ gozun aydin cnm ya bende kilo almadim benden niye istedi pfbende haftaya gidicem 11.40 ta randevum sabah erken gidip seker yuklemesi yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?