2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hadi gözün aydın canım,öyle minik problemler illaki çıkıyor,Allah sağlıklı sihhatli doğumlar nasip etsin inşallah

Hadi gözün aydin canim ❤❤ maşallah minnaka

Hadi gözün aydın canım. Darısı diğer gideceklerin başına inşallah.

Gözünüz aydın

kızlar merhaba,

karın bölgesinde çatlak oluşumu için internette bayagı bir araştırdım, gördügüm kadarıyla 2 büyük marka var. mustela ve lierac. aşagıdaki 4 çeşidi buldum.

aramızda hiç bu ürünleri kullanan varmı acaba ? ne kadar süredir kullanıyorsunuz ? bende daha çatlak falan yok, ama bildigim kadarıyla çatlak oluşmadan kullanmak gerekiyor. günde kaç kere ve nasıl uyguluyorsunuz ? krem-yag-jel arasında ne fark var acaba ? yani hangisini kullanmalıyım

çok sorum oldu herhalde :) ama ilk gebelik tecrübesizliğide var :)

Benimde öyle çıktı canım doktorum çok problem değil dedi 4ün altında dedi erkek bebek mi seninde erkek bebeklerde büyük çıkıyormuş genelde

Ben lierac başladım 16.haftadamdan beri oluşmasın die bide biooil var hem hesaplı hemde etkili işe giderken yağ süremiyordum şimdi bio oil çatlak yağı sürüyorum

Ben palmer's aldım hatta dün geldi. Bu sabah sürdüm hala karnım nemli duruyor. Sadece çok katı ve sürmesi zor. Düşünürsen onu da bi incele istersen. Onun dışında da bebe yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Ama lierac kullanan arkadaşım bana mustela ya da palmer's al demişti.

Bende şimdi hastaneden geldim. Benim prensesim 855 gr olmuş yine çok hareletliydi. Asla yüzünü göremedik. Doktorum cok ugrastı ama elleriyle yüzünü kapatıp sureklı kıpraşıyor. Çok yaramaz diyo hep doktorlar yandık
Toplamda 4 kılo almışım. Şeker yüklemesine gerek duymadılar. Tahlıl sonuclarım ve kılo alma durumuma bakıp. Virüsten dolayı hastanede okadar süre gecırmemın rısklı oldgnu söyledi iki doktorda. Tavsiye etmediler o yüzden. Açlık şekerinden belli oluyor zaten senın ki cok normal dedi. Ah bide göreydim şu yüzcagzını. Yuvarlak yanaklı bişey dedi poğaça suratlım köy ekmeğim benim

Benimde öyle çıktı canım doktorum çok problem değil dedi 4ün altında dedi erkek bebek mi seninde erkek bebeklerde büyük çıkıyormuş genelde
Yok canim kiz benim. Bende doktoruma sordum gayet guzel sorun yok dedi seninde yoktur

Ben ilk gebelikte mustela kullandım hiç çatlağım olmadı, bunda da aldım mustela inşallah bunda da olmaz. Ama genetik sanırım annemin zamanında hiç bir ürün yokmuş kullanmamış 4 doğum yapmış onun da yok hiç çatlağı arkadaşım da lierac kullanmıştı onun da olmadı

Ben bir buçuk aydir mustelayi kullanıyorum,22 haftalık hamileyim karnım aşırı sismedihi için şuan icjn çatlak yok,bakalım ileriki dönemlerde ise yarayıp yaramadigvi belli olacak

Oh masallah ❤❤ gozun aydin cnm ya bende kilo almadim benden niye istedi pf bende haftaya gidicem 11.40 ta randevum sabah erken gidip seker yuklemesi yapılacak

Kesinlikle genetik bnm.annemde de cok az var oda kardesimse olmus artk 4.cude ablamda hic olmadi o hep kremledi diger ablam 4 tane dogurdu birtane çatlağı yok krem felanda kullanmadi o bende sadece hindistancevizi yagı aldım ama en son ne zmn sürdüm hatirlamiyorum insallah olmaz

Gözün aydın çok sevindim canım bunu da atlattım çok şükür

Merhaba; sizin kullandığınız müslin pamuk mu, organik pamuk mu? Ben organik pamuk arıyorum, iki yer var aklımda kararsızım. Mümkünse marka verebilir misiniz netten bakayım yine de

Kaç gündür pijama takımı bakıyorum. Nevrim döndü. Lcw, trendyol, instagramdaki lohusa takımları hepsine baktım hepsiinneee. Tabi ben tipik bir terazi burcu olarak hiçbirine karar veremeden el elde baş başta kalarak hala pijamasızım

Merhaba; sizin kullandığınız müslin pamuk mu, organik pamuk mu? Ben organik pamuk arıyorum, iki yer var aklımda kararsızım. Mümkünse marka verebilir misiniz netten bakayım yine de
Kuzımda ebebekten almıştım hello baby %100 pamuk. Oğlum için organik pamuk mama yoyodan ve hug by organic den sipariş verdim. Henüz ulaşmadılar. Ulaşınca dokuları hakkında bilgilendiririm

Oh masallah ❤❤ gozun aydin cnm ya bende kilo almadim benden niye istedi pf bende haftaya gidicem 11.40 ta randevum sabah erken gidip seker yuklemesi yapılacak
Bir çok doktor rutin istiyor, benim ilkinde de hiç öyle kilom falan yoktu istedi hem de 75 ilk 2 saatlik ölçüm, kan tahlilleri de normaldi, bunda da 7 Mayıs da yapılacak bunda da 2,5 kilo aldım sadece kan değerlerim de hep normaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…