2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Siz bebek küveti için ne almıştınız. Ben küveti kovayı falan aldım ama. İçine aparat almam gerekiyor. Karar veremedim.
Ben küvet setini yeni almadım ilk hamileliğimde A101’e geldiğinde almıştım.
Sonradan öğrendim ki A101’de ki küvet daha büyükmüş bu yüzden her file olmuyormuş.
Onlara sevibebenin büyük filesi uygunmuş.
Sen nereden almıştın bilmiyorum ama.
File olarakta kardeşimde köpük file kullandık memnunduk. campalle de geçen banyo konusu vardı ilk aylar yüzdürme banyo öneriyoruz demişlerdi. Bebeğin üşümesi en aza iniyor diyorlar. YouTube a geçmiş yayınları atıyorlar izle istersen
File olunca sürekli birinin su dökmesi lazım ki bebek üşümesin ısı kaybı olmasın
Ben yine de file alacağım ama, kafalar karışık

Siz bebek küveti için ne almıştınız. Ben küveti kovayı falan aldım ama. İçine aparat almam gerekiyor. Karar veremedim.
Ben sevi bebe set olarak almıştım içinde file vardı, bana çok kullanışlı gelmişti asrın icadı demiştik eşimle. Zaten bebeği banyo yaptırırken iyice ısıtıyorduk odayı, ilk günler annem yıkadı o file kullanmadı ama bebeğin üzerinden çıkan Kıyafetleri küvetin altına serdi tek eliyle alttan destekleyip yıkamıştı cesaret ve deneyim işte

Ben de şoktan aldım 2 hafta falan önce gelmişti. Benim de aklımdaki file almaktı sonra su digerlerini gorunce acabaaa dedim
Bunları Bilmiyorum ama banada arkadaşım bunu önerdi bunu çok kullanıyoruz dedi
Bende hala muallaktayım file ve bunu almak arasında

Eklentiler

• C6CDD69B-AABE-4195-AA7D-D6C5F3686FE0.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 46
Sünger mi bu plastik mi acaba?? Sünger olan bir şeyin hijyeni nasıl sağlanır ki fileyi at makinaya tertemiz olsun bilemedim

Aa evet bu süngeri de gördüm. Yorumlarina bakinca da herkes kendi kullandigindan memnun. Ondan kararsiz kaldim ben de.

Sünger mi bu plastik mi acaba?? Sünger olan bir şeyin hijyeni nasıl sağlanır ki fileyi at makinaya tertemiz olsun bilemedim
Sünger yazıyor. Bilemedim bebeğin zaten kiri olmaz tek sıkıntısı belki ıslak kaldığında bakteri üretmesi olabilir ama elbet onu da düşünmüşlerdir.
Aa evet bu süngeri de gördüm. Yorumlarina bakinca da herkes kendi kullandigindan memnun. Ondan kararsiz kaldim ben de.
Yalnız değilsin valla bende kararsızım bilemiyorum. Birazda kendimize göre değişebilir olmadı file alıp deneyeceğiz olmazsa alternatif seçim yapacağız. Aklıma gelen en mantıklı seçenek bu

Aynen ben de ilk tercihimi
Fileden yana yapayım o zaman. Ebatları uymazsa geri gönderirim.

Günaydın kızlar. Ben hiçbir çocuğuna küvet almadım sonradan koy ucak yer Yok diye kocaman şey. Normal banyoda yikadim ayaklı yatak gibi bir ürün var elimde ona yatırıp yikiyordum bunda da almocam aynı şekilde kullanicam.

Buna benziyor su An cikarticagim yerde olmadığı için netten bunu buldum.

Eklentiler

• Screenshot_20200423-092723.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 32
Canım fileyi takma ilk bikaç zaman küvetin içinde kalsın file o şekilde dök dök yıka . Zaten su hemen birikiyor elinle yanlardan attıra attora yıkarsın. Çok takılmayın max 7 dakka sürer bebek banyosu , yeni doğanda gene 3 4 dk da şipşap oluyor. Üstede taksan hemen üşümez. Ama keyif yapsın accık dersen de korkmasın küvetin içinde yanlardaki suları attırarak yıkayabilirsin bebişi.

Sağol canım zaten ilk başta tek başıma yıkayamam yani tek cesaret edemem. 1-2 derken Sonradan zaten insan alışıyor. Biz kardeşimi de ilk başlarda annemle birlikte yıkadık. Yani şöyle, annem tuttu ben suyunu döktüm kısa sürüyor zaten. Sonradan tamamen annem devraldı. File ile gayet kolay oluyor. Annem her seferinde senin zamanında böyle şeyler yoktu böyle çok kolay diyip durmuştu.
Ama ben ilk başta şu yüzdürme banyoyu deneyeceğim. Gayet kolay gözüküyor. Sonradan zaten nasıl rahat ettiğimizi vs bulmuş kavramış oluruz ona göre şekil alırız diye düşünüyorum.

Zaten tek yıkama canım eşinle yıka 2 3 ay ne zaman hazır olursan. Etleri tam oturmadığı için kayıveriyorlar balık gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…