2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Penti de vardı güzel takımlar oraya da bir bak istersen

hamile yada anne pijaması olmayan düz önü düğmeli pijama sipariş ettim ben. Her zaman giyeyim diye. Ama catherina' s mom markalı düz ve güzel anne pijamalarıda var. Lcw dada üst pembe olan bir model vardı altı gri oda güzel ama bedenler yok genelde.

Az önce de Catherines mom dan 2 modele baktım. Daha ısındım onlara sanki. Lcw da unicornlu bi model çok tatlıydı

Gözün aydın

Minicity den ilk siparisim teslimatta görülüyor kızlar digeri tedarik asamasi yaziyor
Boyner den henuz kargo bilgisi yok haber vereyim dedim soranlara.
Sanırım cok indirimde gormezsem artik baska bisey almam. İnsallah hayat normale dondukce yavas yavas alırım

gözünaydın canım
lierac kullanıyorum ama çok düzenli değil unutuyorum,üşeniyorumdiğer doğumlarımda hiç çatlamadım bunda göbeğim dsha hızlı büyüyor inşallah çatlamam
gözünaydın canımmaşallah pamuk kızımıza

Var öyle bir durum oğluma yenidoğan tulum almıştım hastaneden çıkarken bile giyemedi küçük geldi kalıp farkı olabiliyor bazı markaların kalıpları daha küçük. Birde bebegin gelişimi farkediyor ilk ay 2 kiloya yakın kilo alabiliyorlar ve boyları da uzuyor . Oğlumun 2,3 kere giydiği hiç giyemedikleri var.

Gözün aydın canım

Pentiye bakmani oneririm illa lohusa takimi olmasin diyorsan

Siz bebek küveti için ne almıştınız. Ben küveti kovayı falan aldım ama. İçine aparat almam gerekiyor. Karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…