2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar aklıma gelmişken soylim belki bilen vardır bebeklerin sırt dikenlerini çıkartın banyo yaparken ovalayin siyah siyah çıkıyor zaten rahat uyusunlar diye.
Canım bir çok ebe ve yenidoğan hemşiresi takip ediyorum. Hepsi de zararlı olduğunu, öyle bir şey olmadığını söylüyor.
Hatta takip ettiğim birkaç çocuk doktorununda bununla ilgili yazıları olmuştu. Bulunca kaynak ekleyeceğim.
Böyle de her şeye muhalefet gibi hissediyorum ama yani ne yapayım. O sırt dikeni çıkarma efsanesinin bebeğin canını yaktığını söylüyorlar. Telefondan ekleyeceğim doktorun yazısını.

Bunları not aldığımda ilk gebeliğimdi yani üzerinden zaman geçtiği için asıl gönderiyi bulmam mümkün olmadı. 2018de kalmış olması büyük ihtimal :)

Dr Ali Fuat Serpen ve Dr Görkem Astarcıoğlu nun yazılarını bırakıyorum şuraya.

Ekleme: 27 Kasım 2018 tarihli gönderisiymiş Ali Fuat serpen’in. Altına doktor adı yazılı herhangi bir yazı değil yani.
Görkem astarcıoğlu’nun da 27 kasım 2018 tarihli gönderisi imiş. Valla ikisini de aradım buldum isimsiz boş bırakmamak adına.

Eklentiler

• 7314BCB5-CA6C-42BF-BE9B-20DFBA2C6B33.webp
    114 KB · Görüntüleme: 158
  • 4A495F61-9F03-4C56-88E0-4AA6BED42A2F.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 163
  • 2AB0BB91-AF24-4F50-8C10-4E285EEDE16F.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 182
  • 927EA7E9-D57B-465F-A29B-8F7B1F3282D5.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 308
Son düzenleme:
Kızlar aklıma gelmişken soylim belki bilen vardır bebeklerin sırt dikenlerini çıkartın banyo yaparken ovalayin siyah siyah çıkıyor zaten rahat uyusunlar diye.
Ben hiç duymadım nasıl oluyor canım yapmadım da kızımda hiç şimdi duydum
Ama esnetme yaparım her duştan sonra masaj yapıp , sağ el sol ayak ve sol el sağ ayak birleştirmesi gbi esneme yaptırıyordum.

O neymiş ki hiç duymadım , çocuğu da yıkıyorum hiç öyle bir şey görmedim annem veya kayınvalidem de o kadar çocuk büyütmüş hiç bahsetmemişlerdi,

Zaten tek yıkama canım eşinle yıka 2 3 ay ne zaman hazır olursan. Etleri tam oturmadığı için kayıveriyorlar balık gibi
Ben aylarca kendim yıkamadim hatta ne ayı ilk 1.5 sene falan ilk 4-5 günde hic kiyafetini degismeye yeltenmedim. Korkuyodum eti cok yumusak diye.

Canım bunda muhalefetlik bisey yokki bilim var tıp var o neymis oyle cok şaşırdım. Bence kimse yapmasin cocuguna oyle bisey. Büyüklerimiz bazen boyle seyler yapardik diye anlatir belki ama bizim yapmamamiz lazim bence. Zaten cok yararı olan bisey olsaydi hepimiz bilirdik

Kızlar bizde çıkartırlar ben faydasını gördüm tabi herkesin kendi tercihi banyo yaptırırken sıraya iki kürek kemiğini ortasını avucunuzun içiyle ovun internettedr var videolar ı

Tabiki herkesin kendi tercihi canım ben söyledim öyle aklıma geldi

yaa kaçıncı haftada erkek denmişti size? Ben hala öğrenemedim
Detayliya gittigin halde nasil kesin olmadı kuzum ya o kadar ince ayrıntısına kadar bakiyolar.
Dun gittigim radyologta biliyosundur zaten ama gorevimiz kesin olmasini soylemek tekrar bakalim dedi kesin kız dedi bana. Uzanti olsaydi seninkinde de hemen görülürdü sanki. Bence seninki kız olabilir ya

O ne ya ilk defa duyuyorum

Pentiden bunu sipariş ettim.
Ne giyeceğiniz size kalmış hangisinde rahat hissederseniz onu alın Kızlar.
Benim geceliğim vardı fakat önü emzirmeye çok uygun değildi. Düğmeleri eksik gelmişti bana. Daha çok açılan bir şeye ihtiyacım vardı
O yüzden bundan da almak istedim.
Biri sormuştu erkek anaları hep mavi mi alacaksınız diye gördüğünüz gibi pembiş beğendim aldım Fiyatı da 40 TL. Kendi bedenimi aldım hiç olmadı günlük hayatımda giyerim diye.

Eklentiler

• BF80C820-5C99-41B8-8D42-CFF4DF12FB8F.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 96
Bunu bende almayı düşünüyorum da sanki çok kısa geldi boyu kararsız kaldım

Bunu bende almayı düşünüyorum da sanki çok kısa geldi boyu kararsız kaldım
Bilemedim canım, benim boyum 160. Mankenin bilgisini göremedim ancak eminim daha uzundur. O yüzden onda durduğundan daha uzun duracağını düşünüyorum.

Bilemedim canım, benim boyum 160. Mankenin bilgisini göremedim ancak eminim daha uzundur. O yüzden onda durduğundan daha uzun duracağını düşünüyorum.
Ben 1.75 lohusayken bunu giysem totoma gelir kayinvalidem kalp krizi cok tatlıymis ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…