2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kocandan önce kv kalp krizi geçiriyorsa yine iyi
Yalnız maşallah 175 boy. Enem ben yanında cücük kalıyorum. Soğan cücüğü.
Hastanede giymeyi hic dusunmedim zaten eşimin sağlık ve sinir sistemi açısından o şıkkı direk eledigim icin evde giyersem diye seettiydim
Olsun ya 1.60 ta iyidir istedigin gibi topuklu giyersin ben cok ender giyebiliyorum.

Hiçte giyemiyorum. Gelinliğimin altına bile kalın taban converse giydim

Benimde biri pembeli biri gri

Topukluda bende rahatım ya 168 im. Topuklu giyince sen kadar oluyorum ama ana olunca topuklu ne mümkün zaten . Anca düğün dernekte ondada peşine koşcak kişi varsa yoksa hep spor ayakkabı

Topukluda bende rahatım ya 168 im. Topuklu giyince sen kadar oluyorum ama ana olunca topuklu ne mümkün zaten . Anca düğün dernekte ondada peşine koşcak kişi varsa yoksa hep spor ayakkabı
Ben inan hayatimda sayılı giymisimdir toplamda 10 kez bile giymemisimdir genelde spor. Ancak esimin okul, toplanti vs yemekleri zamanında yeni yeni basladim oda oglum biraz buyudu de zirvede bırakıyorum yine duz taban spor ayakkabıları candir
Hele dugunlerde dedigin gibi nasil zor oluyor peşinde kosarken

Ben de kararımı verip bunu aldım. Gecelik tarzı hiiiç giymedim rahat edemem diye düşündüğüm için eledim.[/QUOTE]

Eklentiler

• Screenshot_20200423_134007_com.android.chrome.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 46
Ben de kararımı verip bunu aldım. Gecelik tarzı hiiiç giymedim rahat edemem diye düşündüğüm için eledim
Güle güle kullan canım çok beğendim
benimde hem gecelik hem pijamam var. Dönüşümlü giyerim diye düşünüyorum

Kızlar minicity den aldiklarim geldi ama aşırı küçük iade edicem. Tedarik asamasinda olanlarıda iptal ettim gönderilmesin diye. Ama malları cok guzel hosuma gitti o konuda bisey diyemem. Tabi bakip almistim %100 pamuk olmasina dikkat etmistim.

Kaç ay almıştın kaç tane ay bi resim atsana merak ettim

Kaç ay almıştın kaç tane ay bi resim atsana merak ettim
0-3 ay almıştım kuzum ucunude. Biri zaten 0-1 ay gelmis. Ama yani bunların yeni dogan bi bebege bi kereden fazla giydirilcegini düşünmüyorum.
Toplamda 6 tane almistim ama 3 tanesi tedarikteydi direk siteden iptal ettim.
3 tanesinide kargoyla iade edicem. Hemen tamam dediler ama urunlerinin arkasindalar sevdim bu ozelliklerini. Bide malları guzel yumusak %100 pamuk belli.
Foto icin gec kaldık ama çünkü iade formonu doldurdum paketledim canim siz iptal etmeyin bence yinede nasilsa kolay iade ediliyor. Alıp bakın belki aldiklarimizin kaliplari farklıdır sizinkilerin kalıpları genistir belki.

Ay merak ettim bende çok değil 5 takım falan almıştım bakalım nasıl gelecek.

Çocuklu insanın topuklu giymesini ayakta alkışlarım valla hele ki hareketli çocuk olunca hayatta sevmiyorum ancak düğünde felan oda resim çekilenler bitene kadar 1.58 boy olunca azıcık uzayayim diye yanında mutlaka babetim olur.

Spor ayakkabıdan başka birşey giyemem.
Hangi düğüne giderken topuklu giydiysem dönüşte yalın ayak döndüm.
spor ayakkabı harici istisnasız herşey yara yapıyor ve vuruyor.
Çoğu zaman sandalet bile giyemiyorum bende durumlar o kadar vahim.

Muhtemelen her modelin kalıpları farklı benim aldıklarım hatta büyük geldi gözüme demek ki elimize ulaşmadan bilinemiyor aynı mağazanın ürünü olsalar da modele göre fark ediyor demekki

Benimkilerde tedarik aşamasında gözüküyor ama bir türlü iptal edemedim. En aon mesaj yazdım bakalım. Ben zaten bebişe 1 takım, 1 biryaş esortman ve kızıma iki elbise almıştım. İnş iptal edebilirim kızıma görerek alorım sonuçta elzem değil şuanda elbise .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…