Ooo site süper çalışıyorr Mesaj attım yardım yerinden dedim ya hemen aradılar. İptal etmek istemişsiniz onaylıyor musunuz diye evet dedim hemen iptal ettiler. 2 ile 7 gün içerisinde tutar yatırılacakmış hesaba.
Güzel çalışan sistemleri var.
Muhtemelen her modelin kalıpları farklı benim aldıklarım hatta büyük geldi gözüme demek ki elimize ulaşmadan bilinemiyor aynı mağazanın ürünü olsalar da modele göre fark ediyor demekki
Evet canim haklısın o yuzden yazdim siz elinize gelmeden iptal etmeyin diye. Kalıplar farkli olur aldiklariniz büyüktür icinize sinen seyleri iptal etmeyin diye. Çünkü malları gercekten guzel bu fiyata bu ürünler biraz zor bulunur.
Ooo site süper çalışıyorr Mesaj attım yardım yerinden dedim ya hemen aradılar. İptal etmek istemişsiniz onaylıyor musunuz diye evet dedim hemen iptal ettiler. 2 ile 7 gün içerisinde tutar yatırılacakmış hesaba.
Güzel çalışan sistemleri var.
Evet bende cok begendim gercekten iptal sistemleri olsun ürünleri olsun. Keske bedenleri tam istedigim gibi olsaydi. Guzelce alisveris yapabilcegim bi siteyi bulmus olurdum boylece
Evet canim haklısın o yuzden yazdim siz elinize gelmeden iptal etmeyin diye. Kalıplar farkli olur aldiklariniz büyüktür icinize sinen seyleri iptal etmeyin diye. Çünkü malları gercekten guzel bu fiyata bu ürünler biraz zor bulunur.
Ben ettim canım iptal zaten büyük kıyafet almıştım ne gerek var dedim şimdi 1 yaş esortman olsa ne olur olmasa ne olur zamanı gelince alırım diye. Kızım içinde elbiselere bir an güvenemedim yazlık elbiselerdi ya zamanı gelince dokunup alayım die.
Pentiden bunu sipariş ettim.
Ne giyeceğiniz size kalmış hangisinde rahat hissederseniz onu alın Kızlar.
Benim geceliğim vardı fakat önü emzirmeye çok uygun değildi. Düğmeleri eksik gelmişti bana. Daha çok açılan bir şeye ihtiyacım vardı
O yüzden bundan da almak istedim.
Biri sormuştu erkek anaları hep mavi mi alacaksınız diye gördüğünüz gibi pembiş beğendim aldım Fiyatı da 40 TL. Kendi bedenimi aldım hiç olmadı günlük hayatımda giyerim diye.
Detayliya gittigin halde nasil kesin olmadı kuzum ya o kadar ince ayrıntısına kadar bakiyolar.
Dun gittigim radyologta biliyosundur zaten ama gorevimiz kesin olmasini soylemek tekrar bakalim dedi kesin kız dedi bana. Uzanti olsaydi seninkinde de hemen görülürdü sanki. Bence seninki kız olabilir ya
açtım şimdi... gecelik bize rahat rahat olur.. üstüme tuttum dizimin altına geliyor.... Hiç de kısa olmaz yani... sadece bugs bunnyli olanı daha güzel hayal etmiştim... baskılarında ufak tefek solmalar var.. bir de sağ tarafında evet bugs bunny tam bir şekilde duruyor ancak sol tarafında yüzünün yarısı var dikişin altında kalmış... bilemedim..geri iadesi için düşünmedim değil ama hem zar zor beğeniyorum hem de geri iadesi için 250 tl altı için mağazadan yapılmalı diyor...
açtım şimdi... gecelik bize rahat rahat olur.. üstüme tuttum dizimin altına geliyor.... Hiç de kısa olmaz yani... sadece bugs bunnyli olanı daha güzel hayal etmiştim... baskılarında ufak tefek solmalar var.. bir de sağ tarafında evet bugs bunny tam bir şekilde duruyor ancak sol tarafında yüzünün yarısı var dikişin altında kalmış... bilemedim..geri iadesi için düşünmedim değil ama hem zar zor beğeniyorum hem de geri iadesi için 250 tl altı için mağazadan yapılmalı diyor...
Hangi beden almıştın canım geceliği?
Ben normalde s-m giyiyordum ancak m aldım.
İade içinde 90 gün süresi var yazıyordu. Ama pentinin mağazaları açık mı hiç bilmiyorum. Bizim buradaki kapalı ama.
Hangi beden almıştın canım geceliği?
Ben normalde s-m giyiyordum ancak m aldım.
İade içinde 90 gün süresi var yazıyordu. Ama pentinin mağazaları açık mı hiç bilmiyorum. Bizim buradaki kapalı ama.
ben normal kıyafetlerde s giyiyorum ama evde rahat olmayı sevdiğimden pijamalarım hep m oluyor... o nedenle l aldım.. geniş geniş girerim içine... eşim dalga geçiyor seneye de giyersin diye :) ama çok dert etmedim... m de alabilirmişim..
ben normal kıyafetlerde s giyiyorum ama evde rahat olmayı sevdiğimden pijamalarım hep m oluyor... o nedenle l aldım.. geniş geniş girerim içine... eşim dalga geçiyor seneye de giyersin diye :) ama çok dert etmedim... m de alabilirmişim..
Canım baskı zaten retro yapılmıştır yazıyordu. Yani arada solmuş gbi olması çok normal , mavideki disney marka tshirtlerdeki baskı gbi. Solmuş gbi bir duruşu var.
Canım baskı zaten retro yapılmıştır yazıyordu. Yani arada solmuş gbi olması çok normal , mavideki disney marka tshirtlerdeki baskı gbi. Solmuş gbi bir duruşu var.
Çocuklu insanın topuklu giymesini ayakta alkışlarım valla hele ki hareketli çocuk olunca hayatta sevmiyorum ancak düğünde felan oda resim çekilenler bitene kadar 1.58 boy olunca azıcık uzayayim diye yanında mutlaka babetim olur.
Kızlar minicity den aldiklarim geldi ama aşırı küçük iade edicem. Tedarik asamasinda olanlarıda iptal ettim gönderilmesin diye. Ama malları cok guzel hosuma gitti o konuda bisey diyemem. Tabi bakip almistim %100 pamuk olmasina dikkat etmistim.
Kalıptan kalıba degisiyor canim anladigim kadariyla ama bana gelen 3 urunu de 3-6 bedeni olsaymis oyle almak isterdim ancak o zaman olurdu bence ilk 40 gun falan icin. Aldiklarimi 0-3 ay değil 0-3 gun anca giyer bide yıkanınca da küçülürler bı tık. Ama mallari guzel bence sipariş et eve gelince bakarsin küçük gelirse iade edersin. Burda alip kalibi guzel hatta buyuk diyen arkadaslarda var cunku. O yuzden gormen lazim
Kalıptan kalıba degisiyor canim anladigim kadariyla ama bana gelen 3 urunu de 3-6 bedeni olsaymis oyle almak isterdim ancak o zaman olurdu bence ilk 40 gun falan icin. Aldiklarimi 0-3 ay değil 0-3 gun anca giyer bide yıkanınca da küçülürler bı tık. Ama mallari guzel bence sipariş et eve gelince bakarsin küçük gelirse iade edersin. Burda alip kalibi guzel hatta buyuk diyen arkadaslarda var cunku. O yuzden gormen lazim
Tamam canım haklisin,site gerçekten çok uygun geldi ama bir çok ürün de sadece 0-3 ay kalmış ürünler tükenmiş malesef bir kac tane 0-3 sipariş vereyim o zaman ara ara girer bakarim