2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
yaa kaçıncı haftada erkek denmişti size? Ben hala öğrenemedim
14. Haftanin icindeydik. Erkege benziyor demisti doktor. Hep erkek diye dusunduk. Erkek denince hata payi olmazmis fln derler ya. Sanirim kordonunu gormus. Detaylida 21. hafta icinde kiz oldugu ortaya cikti. 2 hafta sonrasinda yine kontrol vardi. Sordum, kiz oldugunu teyit ettiler.

biz de üstüne basa basa sorduk hem doktora hem detaylı ultrason hekimine "yanlışlık olmaz dimi" diye, "yok olmaz, erkek" dediler. tüm kıyafetleri vb maviş alıyoruz son anda kızçe olduğu anlaşılırsa da yapacak bi şey olmaz, mavişli giyer artık

tatlicincap abla nasilsin yoksun sanki bikac gundur?

Agrilarim basladi epey canim. Cati agrisi denen seymis. Gun icinde surekli uyur oldum.

Bir de Pazartesi gunu tetanoz 2. Doz olmustum. Bu defa hangi tedbiri alirsam alayim kolum sisti ve sanci yapti. Hala da zorluyor beni.

Gecmise bakamadim senin detayli nasil gecti? İyidir her sey umarim.

Gecmis olsun ablacim aman dikkat et yat dinlen bol bol. Kolun zamanla gecicek biraz daha surer agri yaptıysa
Detaylim iyiydi fena degildi plesanta asagida falan dedi bide ufak bi sıkıntı daha dedi ama doktoruma sonucumu gosterdim sıkıntı yok guzel sonuc rahat ol dedi. Olumsuz düşünmüyorum bende o oyle diyince

Ben ilk hamileligimde bio oil ve aktardan karışım yağ almıştım. Şükür çatlak olmadı. Şimdi de bunları kullanıyorum tavsiye ederim kızlar.
Maşallah herkes genel anlamda iyi, takip ediyorum hep ama pek yazamıyorum.

Eklentiler

• 20200423_204144.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 43

Sagolasin guzelim. Zamanla hafifler umarim.

Gozun aydin, her sey guzel olacak insallah. Varsin plesanta asagida olsun. Hem doktorun da sikinti yok demis bak. Hayirli olsun, cok sevindim hem detayli gitmene, hem de sorunsuz olmasina.

Bir seker tarama kaldi onumuzde. Saglicakla bekleyecegiz artik bebislerimizi.

canım iyi olmana çok sevindim bebeğinde seninde.benimde plasenta önde aşağıda.böbreğe çok takılma arkadaşımın bebeğide öyle dendi.sonra bişey olmadı.bak banada doktor demişti safra görünmüyor diye.sen bişe olmaz demiştin.öyle düşün bu seferde ben sana diyorum içini rahat tut.

tatlım kendine dikkat et ogünden beri giremedim siteye kızım mesajlaşırken senle çağırdı.genelde her zaman giremiyorum tatlım kusura bakma.çok geçmiş olsun yat uzan dinlen.

İyiki varsınız Insallah hep birbirimize destekle hersey daha guzel olacak

sağ kalçamın sağ bölümünde belime vuran beni mahveden bir ağrım var .malesef ne yapsam geçmiyor.siyatik siniri varmış orada ,ona baskı oluyormuş, benim gibi olup bir çare bulan varsa yazarsa sevinirim.gerçekten ağrıdan artık dayanamıyorum,hareket edemiyorum etsem ağrıdan uyuyamıyorum.hareketsizlikten çok kilo aldım.resmen artık dünya gibi oldum.dediğim gibi böyle olan varsa sevinirim yazarsa.

bu arada cevap veren olursa geç dönüş yaparsam lütfen kimse kızmasın.çünkü evde bir kızım daha var.9 yaşında artık küçük oyunlarla pek mutlu olamıyor,pasta yap börek çörek duvara resim ... o yüzden o üzülüp sıkılmasın diye buraya pek ağırlık veremiyorum.böyle bişey yaşayan varsa daha çok özel yazarsa çok sevinirim.

Aksam aksam bi paket biskuvi yedim ya Normalde hic yemem boyle seyler. Simdi seker yuklemesi derdi varya hepsini yiyorum aksi gibi Genel anlamda kendimi durdurmaya çalışıyorum aslinda ama bazen olmuyor insallah cikmaz seker. Sizler ne zaman gideceksiniz kizlar?

minictyden alışveriş yaptım gene... hadi hayırlısı... ikidir aynı bodyi beğeniyorum ama bir tek onu almak istemediğim için bırakıyordum.. şimdi birkaç parça daha koydum ve aldım...

Bu arada müslin örtüyü ucuz ama kaliteli bulan varsa bilgi verebilir mi?

benim doktor daha birşey demedi bana... sadece en geç 24.haftada bana bir gel hem kontrolünü yaparız hem de diğer testleri planlarız dedi.. herhalde orada söyler diye düşünüyorum..

Ben a101 ve sok tan aldim canim 10 tl di hosumada gitti ama boyut olarak cok buyuk degiller tabi

benim doktor daha birşey demedi bana... sadece en geç 24.haftada bana bir gel hem kontrolünü yaparız hem de diğer testleri planlarız dedi.. herhalde orada söyler diye düşünüyorum..

Muhtemelen canim. Ac gitmek gerek o test icin bide sabah gitmek gerekiyordu galiba geceden bi saatten sonra yeme icme yasakti onlarin bilgisini verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…