Geçmiş olsun çatı ağrısı çok zor ben neler çekiyorum valla yatakta sağ sola dönemi yorum oturup kalkamiyorum herşey zorla mecbur dolaşıyorum ayakta dinlenmekte mümkün olmuyor gün içinde hayırlısıyla bir kucagimiza alsaydık minnaklari.
Geçmiş olsun çatı ağrısı çok zor ben neler çekiyorum valla yatakta sağ sola dönemi yorum oturup kalkamiyorum herşey zorla mecbur dolaşıyorum ayakta dinlenmekte mümkün olmuyor gün içinde hayırlısıyla bir kucagimiza alsaydık minnaklari.
Aksam aksam bi paket biskuvi yedim ya Normalde hic yemem boyle seyler. Simdi seker yuklemesi derdi varya hepsini yiyorum aksi gibi Genel anlamda kendimi durdurmaya çalışıyorum aslinda ama bazen olmuyor insallah cikmaz seker. Sizler ne zaman gideceksiniz kizlar?
minictyden alışveriş yaptım gene... hadi hayırlısı... ikidir aynı bodyi beğeniyorum ama bir tek onu almak istemediğim için bırakıyordum.. şimdi birkaç parça daha koydum ve aldım...
Bu arada müslin örtüyü ucuz ama kaliteli bulan varsa bilgi verebilir mi?
Selam canimiyiyim sen nasilsin? Sizede hayırlı ramazanlar
Evde yuruyus yapiyorum canim azonce 1 paket biskuvi yedimde
Sekeri en iyi dusuren sey yurumek ve sut urunleriymis. Ayni zamanda sut koydum ocaga gunde 2 fincan iciyorum anca dengelenir benim bu bogaza
Kizlar cati dediginiz yere bacagin vajinayla birlestigiyerde dahil mi?benim sadece bir bacagim agriyor amanasilbir agri varya gece donemiyorumayagkmi elimle tutup indiriyorum yataktan
Sagol guzelim. Ben de 3 gundur yatakta donemiyorum. Adim atmak cok zorluyor. Oturmak ayri bir zor. Hayirlisiyla alalim insallah.
Yataktan kalkarken esim kaldirmasa halim harap. Kilo da almadigim halde bu haldeyim. Dr. Now’a giden kadinlar gibi vinc lazim yerimden kalkabilmem icin.
Ilk çocuğumda sekerim sınırda çıkmıştı, hergun en az yarim saat yürüyüş gün içinde bi kase yoğurt bi bardak süt ile dengelemiştim şükür. Hiç de sevmem süt ürünlerini ama ben de şimdiden tüketmeye başladım
Kizlar cati dediginiz yere bacagin vajinayla birlestigiyerde dahil mi?benim sadece bir bacagim agriyor amanasilbir agri varya gece donemiyorumayagkmi elimle tutup indiriyorum yataktan
Teşekkür ederim canım bende 5 kilo aldim aslinda kilolarimiz yakin. 57 ile hamile kaldim 63 um bende suan. Sende var mi foto merak ettim ama o kiloya sende iyisindir bencekilon yokki pek
Selam canimiyiyim sen nasilsin? Sizede hayırlı ramazanlar
Evde yuruyus yapiyorum canim azonce 1 paket biskuvi yedimde
Sekeri en iyi dusuren sey yurumek ve sut urunleriymis. Ayni zamanda sut koydum ocaga gunde 2 fincan iciyorum anca dengelenir benim bu bogaza
Sagol guzelim. Ben de 3 gundur yatakta donemiyorum. Adim atmak cok zorluyor. Oturmak ayri bir zor. Hayirlisiyla alalim insallah.
Yataktan kalkarken esim kaldirmasa halim harap. Kilo da almadigim halde bu haldeyim. Dr. Now’a giden kadinlar gibi vinc lazim yerimden kalkabilmem icin.
Aynı yiz bende bir yerden tutunup kalkıyorum yada sağ sola dönerken ben ki kilo aldım yani sistim iyice ne oğlanlarda böyle değildim çok rahat tim kilo konusunda