2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Geçmiş olsun çatı ağrısı çok zor ben neler çekiyorum valla yatakta sağ sola dönemi yorum oturup kalkamiyorum herşey zorla mecbur dolaşıyorum ayakta dinlenmekte mümkün olmuyor gün içinde hayırlısıyla bir kucagimiza alsaydık minnaklari.

Geçmiş olsun çatı ağrısı çok zor ben neler çekiyorum valla yatakta sağ sola dönemi yorum oturup kalkamiyorum herşey zorla mecbur dolaşıyorum ayakta dinlenmekte mümkün olmuyor gün içinde hayırlısıyla bir kucagimiza alsaydık minnaklari.

Mayıs başında randevum. Geldiğinde geceden yemeyi kes şeker yüklemesi yaparız dedi doktorum canım
Lcw den aldım birkaç tane hoşuma gitti.
Bir de kumaşçıdan aldım boyu ve eni daha büyük.
Denk geldikçe alacağım böyle birkaç tane daha inşallah

Selam kizlarr nasilsiniz?

Hepinize Hayirli Ramazanlar
Rabbim dualarimizi,ibadetlerkmizi,tutulan oruclari kabul etsin insallah

Selam canimiyiyim sen nasilsin? Sizede hayırlı ramazanlar
Evde yuruyus yapiyorum canim azonce 1 paket biskuvi yedimde
Sekeri en iyi dusuren sey yurumek ve sut urunleriymis. Ayni zamanda sut koydum ocaga gunde 2 fincan iciyorum anca dengelenir benim bu bogaza

Kizlar cati dediginiz yere bacagin vajinayla birlestigiyerde dahil mi?benim sadece bir bacagim agriyor amanasilbir agri varya gece donemiyorumayagkmi elimle tutup indiriyorum yataktan

Sagol guzelim. Ben de 3 gundur yatakta donemiyorum. Adim atmak cok zorluyor. Oturmak ayri bir zor. Hayirlisiyla alalim insallah.

Yataktan kalkarken esim kaldirmasa halim harap. Kilo da almadigim halde bu haldeyim. Dr. Now’a giden kadinlar gibi vinc lazim yerimden kalkabilmem icin.

Ilk çocuğumda sekerim sınırda çıkmıştı, hergun en az yarim saat yürüyüş gün içinde bi kase yoğurt bi bardak süt ile dengelemiştim şükür. Hiç de sevmem süt ürünlerini ama ben de şimdiden tüketmeye başladım

Kizlar cati dediginiz yere bacagin vajinayla birlestigiyerde dahil mi?benim sadece bir bacagim agriyor amanasilbir agri varya gece donemiyorumayagkmi elimle tutup indiriyorum yataktan
Benim tam rahminde canım ayaklarımı ileri geri bile yapamıyorum

Maşallah çok fitsin canım, seninle aynıyız ama ben 59 ile hamile kaldım 66yim şimdi. Totom aşırı büyüdü
Teşekkür ederim canım bende 5 kilo aldim aslinda kilolarimiz yakin. 57 ile hamile kaldim 63 um bende suan. Sende var mi foto merak ettim ama o kiloya sende iyisindir bencekilon yokki pek

Sukur canim iyiyim ,dun bu bacak agrisiyla biraz belki dans edeyim gecer dedim daha kotu oldu sanki otutup kalkmak cok sinir ediyor artik

yacanim senin teste daha en az 2-3 haftanvar simdiden kendini bu kadar zorlama

benim kiz sanki kilosu azmis gibi bu aralar sut,ceviz,muz,yulaf canim istiyor hepside bebege kilo aldiranlar
Bakalim randevuya gidince nasil karsilayacak doktorumuz

Muhtemelen canim. Ac gitmek gerek o test icin bide sabah gitmek gerekiyordu galiba geceden bi saatten sonra yeme icme yasakti onlarin bilgisini verir
benimki muayehanede olduğu için zaten o gün söylese de ancak kendim başka yerde ayarlamam gerekiyor... ama dediğin gibi söyler diye umut ediyor...

bu arada sayende ben de gofret yedim offff nolacak bu halimiz....

Aynı yiz bende bir yerden tutunup kalkıyorum yada sağ sola dönerken ben ki kilo aldım yani sistim iyice ne oğlanlarda böyle değildim çok rahat tim kilo konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…