Sagol guzelim. Ben de 3 gundur yatakta donemiyorum. Adim atmak cok zorluyor. Oturmak ayri bir zor. Hayirlisiyla alalim insallah.
Yataktan kalkarken esim kaldirmasa halim harap. Kilo da almadigim halde bu haldeyim. Dr. Now’a giden kadinlar gibi vinc lazim yerimden kalkabilmem icin.
Teşekkür ederim canım bende 5 kilo aldim aslinda kilolarimiz yakin. 57 ile hamile kaldim 63 um bende suan. Sende var mi foto merak ettim ama o kiloya sende iyisindir bencekilon yokki pek
Ben de böyleyim işte hamileliklerimde hep çok kilo alıyorum. Sınır oluyorum kendime . Gerçi boyum 173 ama kaldırıyor diyorlar ama ya da beni kandırıyorlar
Ya oglumda sınırın az ustunde cıkmisti, o dusuk olana kadar yani ikinci teste kadar cok sıkmıstım kendimi o yuzden simdi bastan cıkmasa diye kendimi kasıyorum canim.
Sende yat dinlen yorma kendini ama bosver dansı falan canim. Hazir esinde evde yorma kendini canim
Ben de böyleyim işte hamileliklerimde hep çok kilo alıyorum. Sınır oluyorum kendime . Gerçi boyum 173 ama kaldırıyor diyorlar ama ya da beni kandırıyorlar
Ah ciddi misin bizi bu bogazcılık nereye götürecek bilmem şükür oglumdaki gibi bilmeden beslenmiyorum. Oglumda seker yuklemesi nedir bilmiyodum canim ne isterse yiyordum (patates kızartma, her turlu hamurisi,tatli) haftanin 5 gunu patates kizartmasi yiyodum yuklemeden 1 gun once 3.5 hamburger yemistim bu sekildeyken sınırın az ustunde cıkmisti. Biz o kadar abartmiyoruz ya cikmaz insallah canim
Ya oglumda sınırın az ustunde cıkmisti, o dusuk olana kadar yani ikinci teste kadar cok sıkmıstım kendimi o yuzden simdi bastan cıkmasa diye kendimi kasıyorum canim.
Sende yat dinlen yorma kendini ama bosver dansı falan canim. Hazir esinde evde yorma kendini canim
Ahh yapsam bende dayanamam. Yapmamaya çalışıyorum genelde. O kadar cok sey var ki canımin isteyipte yapmadığım. Cunku olunca durduramiyorum kendimi o tepsinin yarisini yicem illa
Aa yapma gayet fitsinbende 1.75 im rahat ol kaldırıyor gercekten. Bide 2.gebelikte daha erken cikiyor. Hem gobek hem basen heryer ilkinde kac kilo almistin? Ben 17 kilo almistim. Son 1 haftada 2 kilo almistim en son
Ah ciddi misin bizi bu bogazcılık nereye götürecek bilmem şükür oglumdaki gibi bilmeden beslenmiyorum. Oglumda seker yuklemesi nedir bilmiyodum canim ne isterse yiyordum (patates kızartma, her turlu hamurisi,tatli) haftanin 5 gunu patates kizartmasi yiyodum yuklemeden 1 gun once 3.5 hamburger yemistim bu sekildeyken sınırın az ustunde cıkmisti. Biz o kadar abartmiyoruz ya cikmaz insallah canim
patates kızartması normalde de çok sevmem... yani sadece mcdonald ya da burger king de yemeyi seviyorum. eh hamileyim diye onları da kestim.. benim derdim hamur işi ve tatlı... hamur işini de evde yapmayı bıraktım.. ancak annem bir şekil pastaneden birşeyler getirirse o zaman yiyorum... geriye bir tatlı kalıyor ama ona hayır diyemiyorum iştee... şimdi çilek güzelleşti de çileğe sararım tatlı niyetine :)
Aa yapma gayet fitsinbende 1.75 im rahat ol kaldırıyor gercekten. Bide 2.gebelikte daha erken cikiyor. Hem gobek hem basen heryer ilkinde kac kilo almistin? Ben 17 kilo almistim. Son 1 haftada 2 kilo almistim en son