22+0 ım mesela 5 ay daha yeni bitti diyorum.
20+0 da hemen 5 ay bitmiyor günleri hesaplayınca. 25+ 26+ larda da 6 ay bitmis oluyor yani 24+ da hemen 6 ay bitmis olmuyor
Kuzum 25+5 de 6 ay dolmuş oluyor. 6 aylık diyoruz..
31 değil 30+0da da 7 ay diyoruz.
Eğer 25. Haftaya 7. Ay dersen en basit tabiriyle 2 ay sonra sana doğurmuyor musun diye sorarlar. Ya da şöyle diyim öyle hesaplarsan hamilelik 10 ay olmuş olur
Eğer 25. Haftaya 7. Ay dersen en basit tabiriyle 2 ay sonra sana doğurmuyor musun diye sorarlar. Ya da şöyle diyim öyle hesaplarsan hamilelik 10 ay olmuş olur
Girmekten bahsediyor ama canim Lilam hani 7 aylığım degilde 7.aya girdim onu dolduruyorum diyor diye anladim. Boyle dediginde bizim anlattigimizla ayni kapi aslinda
Girmekten bahsediyor ama canim Lilam hani 7 aylığım degilde 7.aya girdim onu dolduruyorum diyor diye anladim. Boyle dediginde bizim anlattigimizla ayni kapi aslinda
Ahh amin insallah Benim oglumda dogumdan onceki ve dogumdan sonraki fotom cok falso ya simdi daha iyi gitmeyi düşünüyorum. Dogumdan hemen onceki fotomda gozlerim yaslı yatakta ağlıyorum ama bi anda oldu hazirliksizdim diye tabi. Simdi insallah saclarimi falan yapılı makyaj malz. Cantamda falan giderim
Ahh amin insallah ❤ Benim oglumda dogumdan onceki ve dogumdan sonraki fotom cok falso ya simdi daha iyi gitmeyi düşünüyorum. Dogumdan hemen onceki fotomda gozlerim yaslı yatakta ağlıyorum ama bi anda oldu hazirliksizdim diye tabi. Simdi insallah saclarimi falan yapılı makyaj malz. Cantamda falan giderim
Anladım kuzum da işte yok ona girdim bundan gün aldım diyince hesap karışıyor gibi geliyor.
25+5 - 6 ay
30+0 - 7 ay
34+2 - 8 ay
38+4 - 9 ay
40+0 - 9 ay 10 gün
Ben direk bu hesabı kullanıyorum girdim çıktım doldurdum hesabına gerek kalmıyor
Anladım kuzum da işte yok ona girdim bundan gün aldım diyince hesap karışıyor gibi geliyor.
25+5 - 6 ay
30+0 - 7 ay
34+2 - 8 ay
38+4 - 9 ay
40+0 - 9 ay 10 gün
Ben direk bu hesabı kullanıyorum girdim çıktım doldurdum hesabına gerek kalmıyor
Bende oyleydim canim.. Anneme dogum baslayana kadar haber verdiremedim bile. Cunku dogum olmazsa tekrar gidip dönmek yapamaz diye. Aileden uzakta olmak ne zor
22+0 ım mesela 5 ay daha yeni bitti diyorum.
20+0 da hemen 5 ay bitmiyor günleri hesaplayınca. 25+ 26+ larda da 6 ay bitmis oluyor yani 24+ da hemen 6 ay bitmis olmuyor
Ben de ay hesabını eskiden annelerimizin yaptığı gibi yapıyorum son adet tarihimde itibaren sayıyorum. Mesela benim son adet tarihim 24 kasım şuan tam 5 aylık hamileyim.