- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Gecmisolsun canim
Yokben hissediyorum disaridaagri bacakta ,hatta elimle masaj yapmak istedikte agriyor belkide damarlardan falandir
Gecmis olsun
Ben aci cekersen aradim goruntulu ne olur ne olmaz diyeki o aradiginda daha da artar agrilarim diyeBende oyleydim canim.. Anneme dogum baslayana kadar haber verdiremedim bile. Cunku dogum olmazsa tekrar gidip dönmek yapamaz diye. Aileden uzakta olmak ne zor
Aynı yiz bende bir yerden tutunup kalkıyorum yada sağ sola dönerken ben ki kilo aldım yani sistim iyice ne oğlanlarda böyle değildim çok rahat tim kilo konusunda
Çok zormus gerçekten, Rabbim sabır versin . Her zorluğun bir mükafatı vardır inşallah yüzün hep gülsün bundan sonraDoğumunu benden kötü geçiren yoktur sanırım
Doğuma gittiğimi bile bilmiyordum
Ankaradaydık ailem yanımda yoktu
Kadın hastanesi zaten, eşimi almadılar
Tek başıma bir ben
Koridorda oturarak bekledim doğum saatimi
Doğuma giderken bile normal mi sezaryen mi yaptıracaklarını bilmiyordum. Serum taktılar suni sancı sandım. Değilmiş ameliyathaneye giderken anladım. Doğumda uyuttular çünkü bebeğimin doğduğunda ağlayıp ağlamayacağını bile bilmiyordum sürekli bildiklerini bildiğim halde Herni var müdahale edin Unutmayın diyordum
Odaya geldim odam boş, refakatçi yasak. Bebeğim zaten yanımda değildi
Oy oy
Aynen disardan agri cok yurudukteki agrinin ust seviyesi bazen aglamak istiyorum o kadar aci oluyor cogunlukla sabah uyaninca yataktan inemiyorumbenim hissettigim de seninki gibi. Gebelik oncesi her gun yururdum Min. 15km. Haftasonlari 25-30 km yururdum ve o zaman benzer agriyi hissederdim. Gerci bu onun biraz daha siddetlisi. Rahimde hissetmiyorum ama.
Ben de korkuyordum erken mi basladi diye ama yalniz degilmisim
sagol canim benim.
Cok tesekkur ederim. Hosgeldiniz siz de. Hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi insallah. ❣
Şimdi Lcw den bi pijama takımı aldım kendime, kargo bedava olsun diye de bebişe müslin aldım, 20 tl deseni çok hoş 85x85, bakalım nasıl gelecek beğenirsem söylerim :)minictyden alışveriş yaptım gene... hadi hayırlısı... ikidir aynı bodyi beğeniyorum ama bir tek onu almak istemediğim için bırakıyordum.. şimdi birkaç parça daha koydum ve aldım...
Bu arada müslin örtüyü ucuz ama kaliteli bulan varsa bilgi verebilir mi?
Amin, teşekkür ederimÇok zormus gerçekten, Rabbim sabır versin . Her zorluğun bir mükafatı vardır inşallah yüzün hep gülsün bundan sonra
Kilo ile bencede ilgisi yok ben de az aldim disardan hatta cok belli degil sadece karin varBu agrilarin kilo almakla alakasi olmadigini anlamis olduk boylelikle. Benim de karnim epey buyudu hatta 3-4 gundur sasilacak derecede buyudu. Cozumu uykuda buldum canim. Senin simdi 2 cocukla uyuman da zor olur. Allah kolaylik versin.
Kuzum Rabbim en güzelini bu sefer yasatacak insallah tabi bu o acilari o yasanmisliklari hafifletmezDoğumunu benden kötü geçiren yoktur sanırım
Tek başıma bir ben
Doğuma giderken bile normal mi sezaryen mi yaptıracaklarını bilmiyordum. Serum taktılar suni sancı sandım. Değilmiş ameliyathaneye giderken anladım. Doğumda uyuttular çünkü bebeğimin doğduğunda ağlayıp ağlamayacağını bile bilmiyordum sürekli bildiklerini bildiğim halde Herni var müdahale edin Unutmayın diyordum
Oy oy
Aynen disardan agri cok yurudukteki agrinin ust seviyesi bazen aglamak istiyorum o kadar aci oluyor cogunlukla sabah uyaninca yataktan inemiyorumgeceler donuncede hissediyorum cok kotu
Kilo ile bencede ilgisi yok ben de az aldim disardan hatta cok belli degil sadece karin var
Olsun ablam insallah bebisler dogduktan sonra kazalarini tutarizHayirli Ramazanlar olsun. İcim buruk bu sene. 30 yildir ilk kez oruc tutmayacagim bu Ramazan. Fakat doktorum kesinlikle yasak dedi...
Esime sahurlugunu hazirladim olur da kalkamazsam diye. Simdi ben de gidip kivrilacagim yanina. Niyetim en azindan sahura kalkmak, yiyebilecegimi sanmam ama en azindan Ramazan’in ruhunu yasamak istiyorum.
Niyetli olacak arkadaslar simdiden Allah kavul etsin. Dualarinizda beni ve Omer’imi unutmayin olur mu?
Teşekkür ederim kuzum umuyorum öyle olacakKuzum Rabbim en güzelini bu sefer yasatacak insallah tabi bu o acilari o yasanmisliklari hafifletmez
Rabbim yardimcin olsun
Aynen yerimden kalkincaya ve o 3-4 adim fena sonra ayaktayken o kadar zorlamiyorAynen, ayaga kalkinca ilk 3-4 adim iskence gibi. Ama 5. Adim sonrasi o kadar agrimiyor. Gun icinde yarimsar saatlik uykularla agriyi hafifletebiliyorum su an icin.
Cennet neden analarin ayaginin altinda daha bu surecteyken ogrenmis oluyoruz iste canim. Neyse yolu yariladik. Bundan sonrasi yokus asagi olacak insallah.
Bende oyleBen aci cekersen aradim goruntulu ne olur ne olmaz diyeki o aradiginda daha da artar agrilarim diye
Yalan soyledim iste biz disari cikiyoruz haberin olsun telefona bakmazsam ,dogumdan sonra hepsine foto attik sok oldular
Olsun ablam insallah bebisler dogduktan sonra kazalarini tutariz♥
ben arastirdim cok saat ac kalinacak hemde susuz kisin daha kolay cunku,o yuzden risk edemedim
Doğumunu benden kötü geçiren yoktur sanırım
Tek başıma bir ben
Oy oy
Insallah canimBende oylenst ye bagliyim yatakta yatiyorum doguma alinicam annem aradı hic evde uzaniyorum oyle demistim. Simdi insallah hersey duzelirse yanimda olmus olcak ama bakalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?