2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yaa ne güzel söylemiş eşiniz, içinizi ferah tutun, size çook ihtiyacı olan bir minik var çünkü orada

Sahura kalkmayı ben de düşünüyorum ama ben dayanamam kesin yerim, sonra hemen yatınca mide ağrısı.. Uyumasam sabah evde de olsa mesai var Bilemedim napsam.

Ne güzel söylemis Bencede üzülmeyelim insallah gelen Ramazani bebislerimizle geciririz

Acinizi tazelemek istemem ama bu kan pihtilasmasi nasil anlasiliyor canim?

Acinizi tazelemek istemem ama bu kan pihtilasmasi nasil anlasiliyor canim?
Benim ilk kaybım olduktan 2 ay sonr akan testleri yapıldı eğitim araştırma hastanesinin genetik biriminde o şekilde öğrenebildik maalesef türkiyede bikaç düşük ve kaybın olmadığı sürece testleri önceden yapmıyorlardı o zamanlar şu an süreç nasıl bilemiyorum çünkü üzerinden 5 yıl geçti. Hatta de um bana testleri yaptırmam için bikaç düşüğüm oldu ve ölü doğum yaptım diye söyle yoksa testlerin hepsini yapmayabilirler demişti ben inanmamıştım. Tıp fakültesinde sadece bi ölü doğum oldu dediğimde e sadece bitaneymiş demişti dr çok şaşırmıştım. Kaç tane olması gerekiyor zaten normal doğuramadım sezeryan oldum ve bebek hakkım kısıtlı demiştim ona rağmen eksik yapmışlardı ve ben sonra eğitim araştırma hastanesinin genetik birimine gitmiştim. Tabi şu an süreç nasıl ilerliyor bilemiyorum

Rabbim bir daha oyle bir aci yasatmasin insallah

kalanlara uzun omur saglik versin
Insallah bu seferde sag salim kucaginiza alirsiniz

Anladim canim.. Allah insallah seninde hepimizinde kucagimiza almak nasip etsin bebeklerimizi

Şimdi Lcw den bi pijama takımı aldım kendime, kargo bedava olsun diye de bebişe müslin aldım, 20 tl deseni çok hoş 85x85, bakalım nasıl gelecek beğenirsem söylerim :)
ben de girdim aldım 100x80 diyordu.. 19.99 a.. gene aldım bir sürü şey poff... durdurmam lazım şu işi...

bende gitcem nowa.banada lazım .böyle bişeyi ilk yaşıyorum.allah yardımcımız olsun.

Ben boyner haric bi yerden artik almam sanirim gormeden ya. Kaliplardan emin olmak lazim
ben de açıkçası hiçbir şey olmadığı için 3-6 küçük bile gelse 0-3 de giydiririm modundayım... önemli olan pamuğu iyi olsun.. zaten aldıklarımı annem görünce başlıyor bunun boynunu şu şekilde alsaydın... öyle diye diye değiştiriyorum :)

Bu agrilarin kilo almakla alakasi olmadigini anlamis olduk boylelikle. Benim de karnim epey buyudu hatta 3-4 gundur sasilacak derecede buyudu. Cozumu uykuda buldum canim. Senin simdi 2 cocukla uyuman da zor olur. Allah kolaylik versin.
Amin canım çok sağol.

Bebde kalkarım her sahura. Tutamasak ta o ruhu yaşamak önemli eşime arkadaş olurum.

Allah kolaylik versin. Su gunlerde konsantre olup bir seyler calisabilmek baslibasina zor canim.

Zekai Tahir hastanesi ise başlı başına travma sebebi zaten. İlk doğumumu orda yapmıştım ve sonrasında yemin ettim bir daha o hastanenin kapısından girmemeye. Nasıl lanet ettiysem kapandı, taşındı.
Rabbim bi daha yaşatmasın hep güzellikle anacağımız doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…