2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Amin
Evet ztb ama herşey ani olduğu için bu kadar zor oldu sanırım.Yoksa öncesinden kimseyi kabul etmediklerini vs biliyorduk. Zaten doğum olayının kendisi benim için başlı başına bir travma idi, hastaneden bağımsız olarak. Ama hemşireleri ebeleri vs çok iyiydi doğumumu yaptıran doktorda öyle. Bana her vizite geldiğinde oğlumu sordu haber aldın mı? Gördün mü? Durumu nasıl? Diye sağolsun..
Bir de beni ayrı iki kişilik olan boş odaya verdiler diğer odalarda anneler bebekleriyleydi hep çünkü. Bir yandan kötüydü ama bir yandan da iyiydi. Öyle hastaneye lanet falan etmedim yani :))

Benim 7 Mayıs randevum, 24+2 olucam o zaman yapılacak

Lcw ve ebebek ten almıştım ben, e bebekten aldıklarımın boyutu epey geniş ordan alabilirsin

Tabi o da var ama 2ci oluncada diyorlar hemen çıkıyor diye çünkü oğlumda da hem yatmıştım 9ay
Benim de öyle oğlumda 37. Haftada emzirme eğitimine gitmiştim sizin de daha var erkenden öğrenmeye geldiniz herhalde demişlerdi yok dedim 37. Hafta herkes çok şaşırmıştı, iş yerinde doğum iznine ayrılıcam diyordum suratıma bakıyorlardı garip garip, ilk hamileliklerde öyle olur derler ama görümcemin hiç öyle olmadı kocaman şişmişti onun, bunda daha erken çıktı kendini belli ediyor giyinip giyinip gezesim var koca göbüşle ama şartlar

Gecen seneki ramazanı o kadar guzel geçirmiştikki kızlar. Burda ailelerimizden uzak kalabalik bi arkadas grubuyuz hepimiz birbirimizi iftara almistik. Dısarda topluca iftarlara gitmistik, okul grubuyla toplu iftar olmustu. Bu senede oyle olur diye nasıl seviniyorum, kısmet insallah bu kotu zamanlar gecer giderde seneye yine hep beraber nasip olur

Benimde iki düşükten sonra pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı oğlumda 9 hamilelik boyunca iğne kullandım, şimdi kızımda da iğne yapıyorum her gün, karnım mosmor oldu, azıcık bir yerimi çarpayım hemen morarıyor. Ama sağlıkla gelsinlerde hepsi unutuluyor, tansiyon çıkmış aman tuza çok dikkat edin, sağlıkla alalım kucaklarımıza

Bizde öyle. Ailelerimiz uzakta olsada burda bir grubumuz vardı sırayla hep birbirimizdeydik. İftar meyve kave çay hoş sohbet. Bazen sahura kadar oturur sahuruda beraber yapardık. Nasip . Artık seneye inşallah.

Acinizi tazelemek istemem ama bu kan pihtilasmasi nasil anlasiliyor canim?
Tekrarlayan düşüklerden sonra genetik test yapılıyor, devlet hastaneleri 3 düşükten sonra yönlendiriyormuş sanırım ben 2. düşük sonrası başkent hastanesine gitmiştim oradaki doktorum yönlendirmişti kan alıp genetik laboratuvara yolluyorlar onun sonucunda anlaşılıyor neyse ki kan sulandırıcı iğne ve coraspin ile sağlıkla alabildim kucağıma

Bizde öyle. Ailelerimiz uzakta olsada burda bir grubumuz vardı sırayla hep birbirimizdeydik. İftar meyve kave çay hoş sohbet. Bazen sahura kadar oturur sahuruda beraber yapardık. Nasip . Artık seneye inşallah.
Canım geçenlerde sen mi sormuştun pijama takımı falan.. instagramdan lohusa sepetine baktın mı?

Bana doktorum 24. Hafta içinde gel duruma göre karar vericez şeker yüklemesine dedi,gelmeden de açlık tokluk şekerine baktır dedi,sanirkm onlar normalse şeker yuklemesi yapmayacak.Ben üç gündür beslenme düzenimi tamamen değiştirdim,ekmeği ve karbonu minimuma indirdim,sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye başladım, bir yerden başlayayım dedim yoksa önünü alamam evde

Yaa ne guzel olmus sizinde
Biz hep beraber iftari ancak yapabiliyoruz ya herkeste cocuk olunca 3-4 cift 3-4 cift seklinde toplaniyorduk coluk cocuk ama hayatimdaki en guzel ramazandi surekli git gel veya misafir seklinde Bide ben genel anlamda da misafiri cok severim hep gelinip gidilsin ne guzel insallah yine olcak canim hepsi, gecsinde su zamanlar

İyi yapmissin canim protein cok severim ama sebzeyi her zaman yiyemiyorum o sıkıntı bende. Bide hamurisi cok seviyorum.

Bizdede sahuru bana geldiklerinde yapıorduk en ufak cocuğu olan bendim . Zeynebi uyutuyordum yayak odada. Diğer cocuklarada oturma odasını açıyordum koltukları yatıorlardı 2 çiftin zaten henüz bebeği yok. Bende çok severim yenilsin içilsin kalabalık olsun.

Cok sukur canim 9 aylik kayip olunca cok etkilendim bende acaba önceden bi onlem alınıyor mu biliniyor mu diye canim. Hani tamam dusuk her sekilde insani cok üzer bu ayri da bu sekilde olmasi daha uzuyor gibi.. Keske oncesinde bilmek icin bisey olsa o kayıp hic olmasa

Günaydın kızlarBende sahura kalkıp eşime ve kızıma eşlik ettim,o duyguyu yaşamakta güzelmişbu arada bende bir şeyler yedim,oruç tutmayacaktım aslında ama şimdi kendimi denemeyi düşünüyorum,o kadar borcum var ki diğer doğumlarımdan ve emzirme dönemlerimden,bi kış boyu tutmam gerekiyor,baş ağrım müsade ederse denicem bugün,geçen seneler bizler de arkadaş,akraba çevresi ile güzel ramazanlar geçiriyorduk,yeter ki sağlık olsun o yıllar yine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…