Bizdede sahuru bana geldiklerinde yapıorduk en ufak cocuğu olan bendim . Zeynebi uyutuyordum yayak odada. Diğer cocuklarada oturma odasını açıyordum koltukları yatıorlardı2 çiftin zaten henüz bebeği yok. Bende çok severim yenilsin içilsin kalabalık olsun.
Ben de dün doktoruma sordum,benim doktorumda onermedi,ben deki tansiyon probleminden sanırım,ben de göze alamadımHayirli Ramazanlar olsun. İcim buruk bu sene. 30 yildir ilk kez oruc tutmayacagim bu Ramazan. Fakat doktorum kesinlikle yasak dedi...
Esime sahurlugunu hazirladim olur da kalkamazsam diye. Simdi ben de gidip kivrilacagim yanina. Niyetim en azindan sahura kalkmak, yiyebilecegimi sanmam ama hic degilse Ramazan’in ruhunu yasamak istiyorum.
Niyetli olacak arkadaslar simdiden Allah kabul etsin. Dualarinizda beni ve Omer’imi unutmayin olur mu?
İyi bakalım dene canım , zorlanırsan bozabilirsin nede olsa. Bende hem migren hem hamilelik filiz zaten 8 saatten uzun susuz kalmanı önermiyorum dedi.Günaydın kızlarBende sahura kalkıp eşime ve kızıma eşlik ettim,o duyguyu yaşamakta güzelmiş bu arada bende bir şeyler yedim,oruç tutmayacaktım aslında ama şimdi kendimi denemeyi düşünüyorum,o kadar borcum var ki diğer doğumlarımdan ve emzirme dönemlerimden,bi kış boyu tutmam gerekiyor,baş ağrım müsade ederse denicem bugün,geçen seneler bizler de arkadaş,akraba çevresi ile güzel ramazanlar geçiriyorduk,yeter ki sağlık olsun o yıllar yine gelir
Bizim arkadaşlarda eşimin yurttan oda arkadaşları onlarda eşim gbi sakaryadan kopamamış üni bitincede burda iş bulmuşlar, evlenip buraya yerleşmişler kimsenin ailesi yok burda herkes gurbette.En zor seninmis aslinda kuzum keske sahur isi baskasinda olaymisben oglum o kadarken yapamazdim açıkçası. Oglum gecede 14-15 kez kalkiyodu o zamanlar kendi bogazimizi idare etsek bayramdi sen iyi yapmissin.
Bizim kalmalı seklinde görüştüğümüz bi tane çift var. O da esimle senelerce doguda gorev yaptigi ev arkadasi. Sonrada ayni yerlere tayin istediler burda beraber olduk. Esiyle bende cok iyiyiz. Birbirimizde kalma olsun ne biliyim her türlü kardes gibiyiz ❤ İnsan ailesinden uzakta olunca arkadaslari aile oluyor..
Çok üzücü dönemler gecirmissiniz basınız sağolsun,bebeğiniz de hayırlı olsun,benden tüp bebek öncesi istenmişti pıhtılaşma ve genetik testler,bulunduğum yerde genetik tanı branşı olan devlet Hastanesi'nde gidip yaptırmıştım,sorun çıkmamıştı bir şey de sormadilar,düşük geçmişi var mı yok mu diye.Yani bu testlerin yapılması için illa iki üç kere düşük mu yapmak lazım,ne kadar acı surecler.Benim ilk kaybım olduktan 2 ay sonr akan testleri yapıldı eğitim araştırma hastanesinin genetik biriminde o şekilde öğrenebildik maalesef türkiyede bikaç düşük ve kaybın olmadığı sürece testleri önceden yapmıyorlardı o zamanlar şu an süreç nasıl bilemiyorum çünkü üzerinden 5 yıl geçti. Hatta de um bana testleri yaptırmam için bikaç düşüğüm oldu ve ölü doğum yaptım diye söyle yoksa testlerin hepsini yapmayabilirler demişti ben inanmamıştım. Tıp fakültesinde sadece bi ölü doğum oldu dediğimde e sadece bitaneymiş demişti dr çok şaşırmıştım. Kaç tane olması gerekiyor zaten normal doğuramadım sezeryan oldum ve bebek hakkım kısıtlı demiştim ona rağmen eksik yapmışlardı ve ben sonra eğitim araştırma hastanesinin genetik birimine gitmiştim. Tabi şu an süreç nasıl ilerliyor bilemiyorum
Yaa ne guzel olmusBizim arkadaşlarda eşimin yurttan oda arkadaşları onlarda eşim gbi sakaryadan kopamamış üni bitincede burda iş bulmuşlar, evlenip buraya yerleşmişler kimsenin ailesi yok burda herkes gurbette.
İyi bakalım dene canım , zorlanırsan bozabilirsin nede olsa. Bende hem migren hem hamilelik filiz zaten 8 saatten uzun susuz kalmanı önermiyorum dedi.
Bende de borç dolu ya . Bir borç tamamlanmadan yenileri ekleniyor. Napalım artık inş 2 sene sonraya dicem de , o zaman da gene gebiş kalmazsam
Eşimde evlendiğimizden beri ya hamilesin ya emziriyorsun diyor her zaman dedim kimin yüxünden acaba.
Tansiyon için özel bir beslenme programı yaptımi doktorun,benim de detaylı ultrasyonda rahim damarlarimda direnç çıktı bu da olası tansiyon problemi habercisiymis doktorum tansiyon aleti alıp takip etmemi söyledi,ona göre sanırım dahiliyeye falan gönderecek ama ben beslenmemi değiştirdim belki faydası olur diye,netten okuduğum kadarıyla tabi,sana doktorun tavsiye ettiği bir beslenme şekli varsa yazarsan sevinirimMerhaba hanımlar bende kızıma hamileyim 3.gebeliğim 2. Doğumum ilk bebeğim maalesef pıhtılaşma sebebiyle ölü doğum oldu 9 aylıkken. İkinci çocuguma hamileyken iğneler ilaçlar çok şükür şimdi 3 yaşında ama o da bi ay erken doğdu . Şimdi kızımda da iğne kullanıyorum bu sefer bi de yüksek tansiyon hastası oldum sabah akşam ona da ilaç kullanıyorum inş sağlıkla yavrularımızı kucagımıza alırız
Günaydın bende kalktım sahura niyetlendim inşallah kolay geçer bizde bebeklerde rahat geçiririz deneyeceğiz bakalım Allah kabul etsin..Günaydın kızlarBende sahura kalkıp eşime ve kızıma eşlik ettim,o duyguyu yaşamakta güzelmiş bu arada bende bir şeyler yedim,oruç tutmayacaktım aslında ama şimdi kendimi denemeyi düşünüyorum,o kadar borcum var ki diğer doğumlarımdan ve emzirme dönemlerimden,bi kış boyu tutmam gerekiyor,baş ağrım müsade ederse denicem bugün,geçen seneler bizler de arkadaş,akraba çevresi ile güzel ramazanlar geçiriyorduk,yeter ki sağlık olsun o yıllar yine gelir
İyiyim şimdilik kuzum:)
bundan rengarenk yapılabiliyor.ayrıntılı videolarda var.illa böyle desenli olmak zorunda değil.kızlar ben internetten birşey gördüm.instagramdanda malzeme sipariş ettim evde kendim yapacağım.çok gerekli birşey değil ama.yapmak isteyen olursa kargo dahil malzemeleri 125 tl tuttu.gelsin yapayım,atacağım resmini.Eki Görüntüle 2624651
Amin sağol canım,seninde niyetin kabul olur inşallhGünaydın bende kalktım sahura niyetlendim inşallah kolay geçer bizde bebeklerde rahat geçiririz deneyeceğiz bakalım Allah kabul etsin..
ben belki 15 kilo aldım canım.İyiyim şimdilik kuzum:)
23 hafta oldu 5 ay 11 gün eder saati dakikayı bile hasaplayacak kıvamdayım:)))
Nefes ile ilgili bazen problem yaşıyorum çarpıntım oluyor ama iyiyim genede
8 kilo almışım nasıl gidecek bu kilolarhiç bilmiyorum
Bebek çok hareketli
Diğerlerinde bu kadar olduğunu hatırlamıyorum
Psikolojik olarak ise çok endişeliyim sanki heran kötü birşey olacak gibi
Bu hormonlar beni mahvetti
Sen nasılsın canım bebişler iyi mi?
Ya devletin 3 kayıp şartı araması da saçmalık ama pahalı bir test o yüzden hemen yapılmıyor sanırım, mesela şimdi biz biliyoruz kardeşim evlendiğinde hiç bu stresi yaşamadan direk yaptıracak ya devlete düşüklerim oldu diyecek ya da özel yaptıracakCok sukur canim9 aylik kayip olunca cok etkilendim bende acaba önceden bi onlem alınıyor mu biliniyor mu diye canim. Hani tamam dusuk her sekilde insani cok üzer bu ayri da bu sekilde olmasi daha uzuyor gibi.. Keske oncesinde bilmek icin bisey olsa o kayıp hic olmasa
Nasıl tatlı gözüküyor yakızlar ben internetten birşey gördüm.instagramdanda malzeme sipariş ettim evde kendim yapacağım.çok gerekli birşey değil ama.yapmak isteyen olursa kargo dahil malzemeleri 125 tl tuttu.gelsin yapayım,atacağım resmini.Eki Görüntüle 2624651
atıcam canım zincir çekmeyi biliyorsan eksiltme azaltma sende yapabilirsin.evde mahsur kaldık .bakalım nasıl yapacağım,foto atacağım muhakkakNasıl tatlı gözüküyor yaara ara foto bekleriz☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?