2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

En zor seninmis aslinda kuzum keske sahur isi baskasinda olaymis ben oglum o kadarken yapamazdim açıkçası. Oglum gecede 14-15 kez kalkiyodu o zamanlar kendi bogazimizi idare etsek bayramdi sen iyi yapmissin.
Bizim kalmalı seklinde görüştüğümüz bi tane çift var. O da esimle senelerce doguda gorev yaptigi ev arkadasi. Sonrada ayni yerlere tayin istediler burda beraber olduk. Esiyle bende cok iyiyiz. Birbirimizde kalma olsun ne biliyim her türlü kardes gibiyiz İnsan ailesinden uzakta olunca arkadaslari aile oluyor..

Ben de dün doktoruma sordum,benim doktorumda onermedi,ben deki tansiyon probleminden sanırım,ben de göze alamadım Allah böyle kolaylıklar veriyor nasip olursa kazasini tutarız.

Ben sahura da kalkamadım,malesef çok kötü bir uyku düzenim var,geve uykum kaçınca bir daha uyuyamıyorum o nedenle kalkmadim ama bir taraftan da eşimi düşünüyorum adam polis tüm gün sokaklarda,iftara bile belki yetişemez,bakayım olmadı kendimi zorlayıp bende kalkayim inşallah .

İyi bakalım dene canım , zorlanırsan bozabilirsin nede olsa. Bende hem migren hem hamilelik filiz zaten 8 saatten uzun susuz kalmanı önermiyorum dedi.
Bende de borç dolu ya . Bir borç tamamlanmadan yenileri ekleniyor. Napalım artık inş 2 sene sonraya dicem de , o zaman da gene gebiş kalmazsam
Eşimde evlendiğimizden beri ya hamilesin ya emziriyorsun diyor her zaman dedim kimin yüxünden acaba.

Bizim arkadaşlarda eşimin yurttan oda arkadaşları onlarda eşim gbi sakaryadan kopamamış üni bitincede burda iş bulmuşlar, evlenip buraya yerleşmişler kimsenin ailesi yok burda herkes gurbette.

Çok üzücü dönemler gecirmissiniz basınız sağolsun,bebeğiniz de hayırlı olsun,benden tüp bebek öncesi istenmişti pıhtılaşma ve genetik testler,bulunduğum yerde genetik tanı branşı olan devlet Hastanesi'nde gidip yaptırmıştım,sorun çıkmamıştı bir şey de sormadilar,düşük geçmişi var mı yok mu diye.Yani bu testlerin yapılması için illa iki üç kere düşük mu yapmak lazım,ne kadar acı surecler.

Bizim arkadaşlarda eşimin yurttan oda arkadaşları onlarda eşim gbi sakaryadan kopamamış üni bitincede burda iş bulmuşlar, evlenip buraya yerleşmişler kimsenin ailesi yok burda herkes gurbette.
Yaa ne guzel olmus Boyle olunca daha bir yakin oluyorsun. Bizim boyle olan dedigim gibi bi tane çift var sadece. Digerleri hepimiz ayniyiz tayinden dolayi herkes baska yerlerden gelmis.
Ama bence sansliyizda kuzum Cok guzel bağlılık oluyor aile yaninda olmayinca.

ben aralıklarla doğurdum ama 3er yıl emzirdim hemen hemen artık emzirirken tuttuğum yıllarda oldu tabi ki büyümüşlerdi çünküben sormaya unuttum doktorada,bugün çocuk orucu gibi olsun dedim gittiği yere kadarmigren benide korkutuyor normal zamnlarda bile aç kalınca hemen başım ağrırdı o yüzden kendimi zorlamamaya dikkat ederim,3.yüde gözün kesiyor şimdiden demek kiçocuk iyidir berekettir yapın yapın

Tansiyon için özel bir beslenme programı yaptımi doktorun,benim de detaylı ultrasyonda rahim damarlarimda direnç çıktı bu da olası tansiyon problemi habercisiymis doktorum tansiyon aleti alıp takip etmemi söyledi,ona göre sanırım dahiliyeye falan gönderecek ama ben beslenmemi değiştirdim belki faydası olur diye,netten okuduğum kadarıyla tabi,sana doktorun tavsiye ettiği bir beslenme şekli varsa yazarsan sevinirim

Günaydın bende kalktım sahura niyetlendim inşallah kolay geçer bizde bebeklerde rahat geçiririz deneyeceğiz bakalım Allah kabul etsin..

kızlar ben internetten birşey gördüm.instagramdanda malzeme sipariş ettim evde kendim yapacağım.çok gerekli birşey değil ama.yapmak isteyen olursa kargo dahil malzemeleri 125 tl tuttu.gelsin yapayım,atacağım resmini.

S su-doku abla ne zamandir konusamadik sen nasilsin? Nasil gidiyor? Kac haftalik oldun
İyiyim şimdilik kuzum:)
23 hafta oldu 5 ay 11 gün eder saati dakikayı bile hasaplayacak kıvamdayım:)))
Nefes ile ilgili bazen problem yaşıyorum çarpıntım oluyor ama iyiyim genede
8 kilo almışım nasıl gidecek bu kilolarhiç bilmiyorum
Bebek çok hareketli
Diğerlerinde bu kadar olduğunu hatırlamıyorum
Psikolojik olarak ise çok endişeliyim sanki heran kötü birşey olacak gibi
Bu hormonlar beni mahvetti
Sen nasılsın canım bebişler iyi mi?

bundan rengarenk yapılabiliyor.ayrıntılı videolarda var.illa böyle desenli olmak zorunda değil.

ben belki 15 kilo aldım canım.üzülme burdan veririz birlikte inşallah.aynaya bakmıyorum artık.aynada farklı bir insan var sanki

Ya devletin 3 kayıp şartı araması da saçmalık ama pahalı bir test o yüzden hemen yapılmıyor sanırım, mesela şimdi biz biliyoruz kardeşim evlendiğinde hiç bu stresi yaşamadan direk yaptıracak ya devlete düşüklerim oldu diyecek ya da özel yaptıracak

Nasıl tatlı gözüküyor yaara ara foto bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…