2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ben belki 15 kilo aldım canım.❤üzülme burdan veririz birlikte inşallah.aynaya bakmıyorum artık.aynada farklı bir insan var sanki
Üzülmüyorum gülüyorum hatta
Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar salmamıştım
Küçük kızın dediği gibi anne dediğin şişko olacak ne o öyle çıtı pıtı bir anne
Veririz be canım bu defada diyet kulübünde buluşuruz

Evde yuruyus yapmani oneririm abla çarpıntıyı hafiflrtiyor benim. Belki sanada iyi gelir bide dikkat ediyorum unla ilgili biseyler yedigimde carpinti oluyor genelde. Sende bak belki bi yiyecekten dolayi oluyodur, gecmis olsun insallah
Psikolojik olarak suan bence cogumuz ayni durumdayizdir abla. Gundem olsun, hamileligin getirdigi endise durumu vs birlesimi gibi geliyor bana.
Benimkiler iyi oglanla oyun oynuyorum bende bi yandan kızda icerde iyidir insallah gecen gun detaylim vardi genel anlamda iyiydi sukur. Burnu ayni ben koca burun kizim olcak

Anladim canim tesekkur ederim detayli anlatimin icin

Bizimkisi zaten benziyor demisti. % 100 dememisti. Ilk basta genital organ olusurken birbirine benziyormus ve 16. haftadan sonra ayirt edilebiliyormus kesin olarak. Detaylida söylendiyse degismez artik. Detalida net gorebiliyorlar. Hayirli olsun. Bir avazda saglikla insallah.

Gunaydinlar bu arada

Yok ya kesmiyor da gene öyle olursa diye dedim. Hedefim iki idi Alllahım sağlıkla versin inşallahta.
Benim koca çok bebekçi. 5 6 istiyor ne de olsa o doğurup büyütmüyor. Ben zirvede bırakmak istiyorum Emir zirve olsun

onlara bakarsan her sene doğur.İnsanın ömrü gidiyor valla.çocuk büyütmek zor zanaat vesselam.

Ay evet ya ne güzel olurdu bu güzel havalarda güzel karnımızla dolaşmak
sağlık olsun inşallah mayısta yavaş yavaş normale döneriz

Benim ablam yapmıştı bunlardan,çok güzel olmuştu,banada yapacakmis,bitmiş halini şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz

Benim hedefim 1di ama bak 3.yü doğurcam inşallhnasip ya,eşimde çok seviyor ev aldıktan sonra 3yıl boyunca bıkmadan usanmadan 3.çocuk muhabbeti yaptı,yeni eve yeniden çocuk hesabıkızımla oğlumun arasında 7.5yaş var açıkçası hiç istememiştim kızım çok mızmız ağlıyordu geceleri hiç uyumazdı ama kardeş isteğine daha fazla dayanamadım,çok şükür oğlum oldu ve kolik bi bebekti malesef o hiç uyumadı 5.5yaşında hala gecelri çok kalkar Allah başımdan eksik etmesin evlatlarımı iyi ki doğurmuşum onları,şimdi içimde bebek hasreti var tekrardan hepsinin yeri ayrıymış şahane duyguyu özlemişim iyi ki eşim çok istemiş ve hamile kalmışım hayırlısıyla doğum yapayım,belli bi yaştan sonra daha bilinçleniyor insan sankiiçim kıpır kıpır

Günaydın güzeller♥Nasılsınız?
Yorgun hissediyorum modum düşük..
Sen nasılsın kuzum?
Kardeşimin eski resimlerine baktıkça içim kıpır kıpır ediyor benimde. Bebek çok güzel şey gerçektende. Küçüklük hallerini özlüyor bir daha olsun istiyor insan.
Annem hem çocuk düşünmediği için (e artık 25 yaşına gelen kızı var bi zahmet) hem de olası rahim ağzı kanserine karşı rahmini aldırmak istiyor, bide son zamanlarda bazı sorunlar yaşadı kadın hastalıklarından.
Anne bir tane daha doğur diyorum aldırma rahmini falan aa manyak mısın nesin diyo bana. Kadın doğursa hiç sorgulamam iyi ki olmuş derim İçimde aşırı bi bebek sevgisi var engel olamıyorum hep mıncık mıncık sevmek istiyorum.
Not: tipik bir yengeç

Bugün bi adet kargom dağıtıma çıkmış acaba hangisi geldi?
Minicity ya da isimli hastane çıkışımızı bekliyorum. Artık o kadar çok şey geliyor ki ne aldığımı unutuyorum Buraya genelde akşam üstü getiriyor yiçi bakalımm. Akşama ulaşmış olur elime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…