2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
2017 de alışveriş yaptım ben ordan güvenilir. Hatta bedene karar veremediğim için aramışlardı görüşmüş bedeni öyle kararlaştırmıştık.
canım kızının geçmiş 23 Nisanı kutlu olsunaslında dün yazacaktım ama unuttumkızın büyük olsaydı kızımla mektup arkadaşı olurlardı

Bu konuda dinleyecegimiz tek kisi doktorumuz olmali canim. Kurban oldugum rabbelalemin her seyi kolaylastiriyor.

Allah kolaylik versin esine de canim, ozellikle bugunlerde onlarin isi de cok zor. Sahura kalkip destegini esirgeme bence. Hem Ramazan’i en azindan bu sekilde sevap alarak gecirmis oluruz.

heves ettim bakalım inşallah becerebilirim canım.
Çok güzel Allah kolaylık versin.. tabanlık aldın mı? Tabanını kendin mi yapacaksın? Bende aldım bu ipten bezleri vs. İçin dikdörtgen sepet yapacağım ama tabanı alacağım eşimin almasını bekliyorum yapmak için çok zevkli daha öncede çanta örmüştüm hemencecik bitiyor

Ayy ne güzel bi ablasın sen yaşimdi de anneannene bin maşllhbende çok seviyorum bebişleriçocukluklarıda başka keyif veriyor,kızıma bakarken kalbim hızlı atıyor gözlerim doluyor ay bunu ben doğurdum diyorumNe güzel genç kız olma adımlarında her halleri çok güzel,bu arada kızımda çok seviyor bebekleri kardeş kardeş diye baskısı çok bana

Oy bende banyo filemizi aldım.
Mama sandalyesi için minderimizi aldım aradan çıkmış oldu.
Birde 5 adet 3ay zıbın aldım. 0-3 ay kaç zıbın alalım dersiniz 10-15 yeterli mi toplamda?

Birde 5 adet 3ay zıbın aldım. 0-3 ay kaç zıbın alalım dersiniz 10-15 yeterli mi toplamda?
Yeter cnm. Zaten 2 güne bir makina çalışacak her durumda. Yetmezse o xaman alırsın bi iki tane daha.

Yeter cnm. Zaten 2 güne bir makina çalışacak her durumda. Yetmezse o xaman alırsın bi iki tane daha.
Tamamdır o zaman canım . 0-3 ve 3-6 ay Zıbın ihtiyacımı da kapatmış oldum ben.
Minicity den gelenlere göre son bi şöyle bakarım ona göre kalan alışverişimi yaparım artık.

Yeterli canimhayirli olsun
Bu arada minicity nin calisma sistemine hayran kaldim. İade icin anlasmali kargolarinin bilgisini attilar ups calisanlarini evden almasi icin cagirabilirsiniz dediler tamamen ucretsizmis ne iyi.

Tamamdır o zaman canım . 0-3 ve 3-6 ay Zıbın ihtiyacımı da kapatmış oldum ben.
Minicity den gelenlere göre son bi şöyle bakarım ona göre kalan alışverişimi yaparım artık.
Yeterli bence canım,minicity çok uygun diye emin olamamıştım bende en yakın zamanda ilk alışverişimi yapıcam merak ettim

Yeterli canimhayirli olsun❤
Bu arada minicity nin calisma sistemine hayran kaldim. İade icin anlasmali kargolarinin bilgisini attilar ups calisanlarini evden almasi icin cagirabilirsiniz dediler tamamen ucretsizmis ne iyi.
Ay evet güzel sistemleri var çabaladıkları belli. Böyle büyük firmalarda bu tür şeyler olmaz genelde. Müşteriyi kaptırmamaya çalışıyorlar çokta iyi yapıyorlar :))
Yeterli bence canım,minicity çok uygun diye emin olamamıştım bende en yakın zamanda ilk alışverişimi yapıcam merak ettim
Bende Ankara'da mağazasını görünce daha bi güvenilir geldi. Bir de burada arkadaşlar siparişim ulaştı diyince ee hadi bende deneyeyim dedim öylelikle yani.

İyi denk gelmişsin o zaman çünkü ben hasra bakıcısından doktoruna kadar tam bir şok yaşamıştım ve sanırım bir korku filmi çekimindeyim diye düşünmüştüm.
Rabbim bi daha yaşatmasın. Güzelce sağlıkla doğumlarımız gerçekleşsin inşallah

İnstagramda da takip ediyordum ben ama cesaret edememiştim e bende bi deniyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…