2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sezaryen miydi normal miydi senin canım?
Normal doğumları hakkında pek iyi şeyler duymadım. Ancak sezaryen için öyle değildi duyduklarımda, tecrübemde.
Ayaklarım açılana kadar annemin durmasına izin verdiler. İlk kaldıracakları vakit beni hemşireler kendi giydirdi, annem ben yaparım dediyse de yok biz hallederiz sen uğraşma bak iki kişiyiz dediler. Hemencecik giydirdiler ayağa kalkmama yardım ettiler. Sonra hatta sen daha oğlunu göremedin ziyaret saati geçti (akşam 9-10 civarları olmuştu sanırım) yoğunbakımı arayalım biz, eğer uygunlarsa izin alalım git gönderelim seni dediler daha ayağa kalkar kalkmaz.
Aradılar ayarladılar yarım saat sonra oğlumun yanındaydım. Tek sıkıntısı refakatçi kabul etmemesiydi bana göre. Birde 2 gün yatırıyorlar. Cuma öğlen yattım pazar öğlen anca çıkardılar. Biraz daha tutacaklardı hatta. Her yerde öyle değil. Burada sezeryandan sonra 24 saat tutuyorlar sadece. (Tabi artık salgın var belki daha da erken gönderme olayları vardır o ayrı)
Amin cannıım.. Sağlıkçılarımızın hakkı yenmez ama her meslekte olduğu gibi pürüz çıkabiliyor. Allah önce vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.
İnstagramda da takip ediyordum ben ama cesaret edememiştim e bende bi deniyim artık
Hadi bakalım o zamann Şu alışveriş kısmı en sevdiğiiim...

Lcw ve ebebek ten almıştım ben, e bebekten aldıklarımın boyutu epey geniş ordan alabilirsin
ebebekten geçen hafta ilk kez aldım birşeyler ama turuncu bir tshirt istemiştim mavi göndermişler ve üzerindeki model de farklı... gerçi gönderdikleri de güzeldi o yüzden değişmedim ama bakayım müslin kısmına da :) teşekkürler

isimli hastane çıkışını nerden aldın canım?

Uniqon com dan aldım canım. Sanırım bugün gelecek olan da o
Baktım şimdi sitelerine çok tatlılar seninkiler gelsin de yorumla bakalım nasıllar? Ya alışveriş derdim bitti diyordum ama bundan da sipariş verecek gibiyim sanki sanki sanki

Ben dun aksam ilk alisverisimi yaptım,çok uygun gerçekten,bakalım ürünler geldikten sonra da yazarım nasıl olduklarını
Aynen canım sende yazarsan çok sevinirim,ilk alışverişim olacak benimdeoğlumdan ve yeğenimden kalanlarda çok gerçi belli başlı şeyler alıcan

Baktım şimdi sitelerine çok tatlılar seninkiler gelsin de yorumla bakalım nasıllar? Ya alışveriş derdim bitti diyordum ama bundan da sipariş verecek gibiyim sanki sanki sanki
Gelince paylaşırım canım
Bende almayacaktım ama indirim olması cezbetti benide.

Kızlaar selamlar hepinize

Görüyorum ki alışverişler tam gaz devam ediyor Ben de bir tavsiye aldım size de söyleyeyim dedim. Bebek deterjanı için Minoris diye bir marka, terrtemiz bir içerikmiş arayışta olan varsa aklında olsun.

Bir de bebek bakım çantalarınızdan memnun musunuz tecrübeli analar? Dünyalarca şey var, nasıl seçmek gerek hiç bilemedim :) Şu sırt çantaları hoşuma gidiyor.

aldım canım.hepsi dahildi hatta tığda koydurdum.125 tl tuttu bende bu gelsin becerirsem oyuncak sepeti falan yapmayı planlıyorum aldığım sayfadaki bayan sepet ve birçok gerekli şeyi temin edebiliyorsun.hatta bu ipten çantalarda örülüyor.

bende bu ara alışverişe dadandım bugün yaylı yatak aldık .2 tane daha gelcek var.hala alışveriş yapasım var.malum gerçekten eve bağlandık.eylüle kadar çıkılacak gibide durmuyor.zaten benim ağrılarım olsuğu için izmirde 40 derece sıcakta artık fazla dolaşamam.Normal şartlarda 6.ayda çıkar alırım diyordum.iykide yatağı arabayı almıştım.gerçekten rabbim hepimize güzel günlere uymayı nasip etsin.

Minoris ilk bebekte kullandım ama sonra beyaz sabuna geçtim, kokusu pek açmamıştı beni sırt çantası daha kullanışlı oluyor

Bende aldım o anne bebek çantalarından. Hem el hem sırt çantası olarak kullanılabiliyor. Memnun olmayan duymadım
Sağ üsttekinden bizimki.

Eklentiler

• 5BBB90AB-9291-4CA4-AAD0-86D6B096EF99.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 48
A April wind ne aldın kuzum sen gene .sayfalar çok hızlı geçiyor takipte zorlanıyorum
Canım küvete file almam gerekiyordu file aldım.
Mama sandalyesi için minder aldım
Bir de zıbın aldım. İhtiyaçlar bitmiyor Bugün aldıklarımı sorduysan bunlar.
Ama bugün gelecek olan kargom isimli hastane çıkışı seti. Tee nisan başında sipariş vermiştim inşallah bugün ulaşacak

bende aldım.benim kızdan birtane vardı beabe marka o valiz tipindeydi.ve ben onu gezmede tozmada uzun süre kullandım.valiz olarakta kullandım işin garibişimdi o sırt çantalarından aldım.pullu benim

mama sandalyesi plastik ikea tipimi aldın canım.hepsini güle güle kullansın yekta inşallah.eminim gökkuşaklı bir hastane çıkışı sipariş ettin sen.gelince paylaş görelim bir bakalım

Daha almadım canım. Ama indirime girerse diye beklemede olduğum çanta bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…