2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
oh maşallah, gözünüz aydın :) bizim detaylı ultrasonumuz 4 mayısta, bir an önce gelsin diye bakıyorum :) hamile kaldığımdan itibaren toplam 5 kilo artışım oldu ama sanırım benden şeker yüklemesi isterler, çünkü bende şeker hastalığı var. umarım bebeğimde çıkmaz ona geçmemiştir, şeker yüklemesiyle ilgili doktorumuz daha birşey söylemedi gerçi daha. doktorumuza sormak daha sağlıklı olur. İnşlallah benimde sorunsuz geçer..

mama sandalyesi plastik ikea tipimi aldın canım.hepsini güle güle kullansın yekta inşallah.eminim gökkuşaklı bir hastane çıkışı sipariş ettin sen.gelince paylaş görelim bir bakalım
Evet dayanamadım gökkuşaklısını sipariş ettim
Mama sandalyesinide ebebekten almıştım Canım tepsili emniyet kemerli düz bi model
Gönlüm ikea antiloptaydı ama çok pahalanmış 1,5 sene içinde.

Maalesef zor günlerdi ama vardır bi hayır allahın sınavına sorgu olmaz sonra çook tatlış bi oğlum oldu e şimdi de nasipse kızım olucak :)

Evet dayanamadım gökkuşaklısını sipariş ettim
Mama sandalyesinide ebebekten almıştım Canım tepsili emniyet kemerli düz bi model
Gönlüm ikea antiloptaydı ama çok pahalanmış 1,5 sene içinde.
bizede eşimin iş arkadaşları almış,o uygun fiyatlılardan ama bana çok sağlıklı gelmedi beyaz plastikten.muhtemelen onu kullanmıyacağım.kızım zaten bebek mama sandalyesi yaptı.odasına götürdü

Bende aldım o anne bebek çantalarından. Hem el hem sırt çantası olarak kullanılabiliyor. Memnun olmayan duymadım
Sağ üsttekinden bizimki.

Çok tatlıymış güle güle kullanın, görmüştüm bu markayı da :) Beklediğin gibi çıkmıştır herhalde kalitesi değil mi?

bende aldım.benim kızdan birtane vardı beabe marka o valiz tipindeydi.ve ben onu gezmede tozmada uzun süre kullandım.valiz olarakta kullandım işin garibişimdi o sırt çantalarından aldım.pullu benim

Oo kokoşuz demek güle güle kullanılsın :)

Eki Görüntüle 2624764 Eki Görüntüle 2624765
Daha almadım canım. Ama indirime girerse diye beklemede olduğum çanta bu

Bu da çok hoşmuş :)
Ya indirim kovalamaktan yılmadık mı ama, eskiden internet alışverişi hayatımızda yokken iyiymiş diyorum bazen, ne araştırma ne bi şey, sana sunulanı alıp geçiyordun Şimdi hep bir araştırma.

yok canım hiç kokoş değilim.kızım onu seçti o nederse onu aldım.bende takcam dediannesi benim ben bakcam dedi tamam dedim

Minoris ilk bebekte kullandım ama sonra beyaz sabuna geçtim, kokusu pek açmamıştı beni sırt çantası daha kullanışlı oluyor
Yaa, ben de kokusu yok diye duymuştum o yüzden hoşuma gitmişti :) Beyaz sabunla da kalıntı kalıyor gibi diyorlar ama doğru mu?

Kızlar bebek arabası önerileniriniz nelerdir? İnternet ten alalım şimdi diyoruz Bi o kaldı zaten. Oda aradan cıksın. Ama hıc arastırdım. Araştıran öneren var mı.

Ne zararı olabilir ki canım ya plastiği yemeyecek sonuçta bilmediğim bir detayı mı var?
İkiside plastik ama sonuçta.
Evet memnun kaldım canım gayet kaliteli. Tahmin ettiğimden de iyi çıktı hatta.

Ne zararı olabilir ki canım ya plastiği yemeyecek sonuçta bilmediğim bir detayı mı var?
İkiside plastik ama sonuçta.

Evet memnun kaldım canım gayet kaliteli. Tahmin ettiğimden de iyi çıktı hatta.
hayır sağlıklıdan kastettiğim sallanıyor sağlam durmuyor bana gelen .ayakları bildiğin doğalgaz borusu kastettiğim oydu

hayır sağlıklıdan kastettiğim sallanıyor sağlam durmuyor bana gelen .ayakları bildiğin doğalgaz borusu kastettiğim oydu
Sağlıklı diyince aklıma başka şeyler geldi
Benim aldığımı kurduk tabi hemen her ne kadar kullanmamıza 1 sene olsada
Denge problemi falan yoktu hiç o yüzden aklıma gelmedi öyle sorunlar

Oluyor bazen canım ,modunu yükseltmeye çalış
Ben iyiyim,enerjiktim artık enerjim kalmadı oğlum sağolsun sabahtan kaç oyun oynadık belli değil

Çok iyi olmuş güle güle kullan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…