oh maşallah, gözünüz aydın :) bizim detaylı ultrasonumuz 4 mayısta, bir an önce gelsin diye bakıyorum :) hamile kaldığımdan itibaren toplam 5 kilo artışım oldu ama sanırım benden şeker yüklemesi isterler, çünkü bende şeker hastalığı var. umarım bebeğimde çıkmaz ona geçmemiştir, şeker yüklemesiyle ilgili doktorumuz daha birşey söylemedi gerçi daha. doktorumuza sormak daha sağlıklı olur. İnşlallah benimde sorunsuz geçer..Bende şimdi hastaneden geldim. Benim prensesim 855 gr olmuşyine çok hareletliydi. Asla yüzünü göremedik. Doktorum cok ugrastı ama elleriyle yüzünü kapatıp sureklı kıpraşıyor. Çok yaramaz diyo hep doktorlar yandık
Toplamda 4 kılo almışım. Şeker yüklemesine gerek duymadılar. Tahlıl sonuclarım ve kılo alma durumuma bakıp. Virüsten dolayı hastanede okadar süre gecırmemın rısklı oldgnu söyledi iki doktorda. Tavsiye etmediler o yüzden. Açlık şekerinden belli oluyor zaten senın ki cok normal dedi. Ah bide göreydim şu yüzcagzını. Yuvarlak yanaklı bişey dedipoğaça suratlım köy ekmeğim benim
Evet dayanamadım gökkuşaklısını sipariş ettimmama sandalyesi plastik ikea tipimi aldın canım.hepsini güle güle kullansın yekta inşallah.eminim gökkuşaklı bir hastane çıkışı sipariş ettin sen.gelince paylaş görelim bir bakalım
Maalesef zor günlerdi ama vardır bi hayır allahın sınavına sorgu olmazÇok üzücü dönemler gecirmissiniz basınız sağolsun,bebeğiniz de hayırlı olsun,benden tüp bebek öncesi istenmişti pıhtılaşma ve genetik testler,bulunduğum yerde genetik tanı branşı olan devlet Hastanesi'nde gidip yaptırmıştım,sorun çıkmamıştı bir şey de sormadilar,düşük geçmişi var mı yok mu diye.Yani bu testlerin yapılması için illa iki üç kere düşük mu yapmak lazım,ne kadar acı surecler.
bizede eşimin iş arkadaşları almış,o uygun fiyatlılardan ama bana çok sağlıklı gelmedi beyaz plastikten.muhtemelen onu kullanmıyacağım.kızım zaten bebek mama sandalyesi yaptı.odasına götürdüEvet dayanamadım gökkuşaklısını sipariş ettim
Mama sandalyesinide ebebekten almıştım Canım tepsili emniyet kemerli düz bi model
Gönlüm ikea antiloptaydı ama çok pahalanmış 1,5 sene içinde.
Bende aldım o anne bebek çantalarından. Hem el hem sırt çantası olarak kullanılabiliyor. Memnun olmayan duymadım
Sağ üsttekinden bizimki.
bende aldım.benim kızdan birtane vardı beabe marka o valiz tipindeydi.ve ben onu gezmede tozmada uzun süre kullandım.valiz olarakta kullandım işin garibişimdi o sırt çantalarından aldım.pullu benim
Eki Görüntüle 2624764 Eki Görüntüle 2624765
Daha almadım canım. Ama indirime girerse diye beklemede olduğum çanta bu
yok canım hiç kokoş değilim.kızım onu seçti o nederse onu aldım.bende takcam dediÇok tatlıymış güle güle kullanın, görmüştüm bu markayı da :) Beklediğin gibi çıkmıştır herhalde kalitesi değil mi?
Oo kokoşuz demekgüle güle kullanılsın :)
Bu da çok hoşmuş :)
Ya indirim kovalamaktan yılmadık mı ama, eskiden internet alışverişi hayatımızda yokken iyiymiş diyorum bazen, ne araştırma ne bi şey, sana sunulanı alıp geçiyordunŞimdi hep bir araştırma.
nasılda bildim amaEvet dayanamadım gökkuşaklısını sipariş ettim
Mama sandalyesinide ebebekten almıştım Canım tepsili emniyet kemerli düz bi model
Gönlüm ikea antiloptaydı ama çok pahalanmış 1,5 sene içinde.
Yaa, ben de kokusu yok diye duymuştum o yüzden hoşuma gitmişti :) Beyaz sabunla da kalıntı kalıyor gibi diyorlar ama doğru mu?Minoris ilk bebekte kullandım ama sonra beyaz sabuna geçtim, kokusu pek açmamıştı benisırt çantası daha kullanışlı oluyor
biliyorum canım bu markayı çok güzel ama biraz tuzluEki Görüntüle 2624764 Eki Görüntüle 2624765
Daha almadım canım. Ama indirime girerse diye beklemede olduğum çanta bu
Aaaa doğru yaa abla faktörünü tamamen atlamışımyok canım hiç kokoş değilim.kızım onu seçti o nederse onu aldım.bende takcam dediannesi benim ben bakcam dedi tamam dedim
Ne zararı olabilir ki canım ya plastiği yemeyecek sonuçtabizede eşimin iş arkadaşları almış,o uygun fiyatlılardan ama bana çok sağlıklı gelmedi beyaz plastikten.muhtemelen onu kullanmıyacağım.kızım zaten bebek mama sandalyesi yaptı.odasına götürdü
Evet memnun kaldım canım gayet kaliteli. Tahmin ettiğimden de iyi çıktı hatta.Çok tatlıymış güle güle kullanın, görmüştüm bu markayı da :) Beklediğin gibi çıkmıştır herhalde kalitesi değil mi?
Oo kokoşuz demekgüle güle kullanılsın :)
Bu da çok hoşmuş :)
Ya indirim kovalamaktan yılmadık mı ama, eskiden internet alışverişi hayatımızda yokken iyiymiş diyorum bazen, ne araştırma ne bi şey, sana sunulanı alıp geçiyordunŞimdi hep bir araştırma.
hayır sağlıklıdan kastettiğim sallanıyor sağlam durmuyor bana gelen .ayakları bildiğin doğalgaz borusu kastettiğim oyduNe zararı olabilir ki canım ya plastiği yemeyecek sonuçtabilmediğim bir detayı mı var?
İkiside plastik ama sonuçta.
Evet memnun kaldım canım gayet kaliteli. Tahmin ettiğimden de iyi çıktı hatta.
evet canım bütün dolabım heryerde.ben hiç öyle değilim kızım benim tam tersim.bakalım ufak kızçe nasıl olcakAaaa doğru yaa abla faktörünü tamamen atlamışımKüçük anne ya :)
Sağlıklı diyince aklıma başka şeyler geldihayır sağlıklıdan kastettiğim sallanıyor sağlam durmuyor bana gelen .ayakları bildiğin doğalgaz borusu kastettiğim oydu
Oluyor bazen canım ,modunu yükseltmeye çalışYorgun hissediyorum modum düşük..
Sen nasılsın kuzum?
Kardeşimin eski resimlerine baktıkça içim kıpır kıpır ediyor benimde. Bebek çok güzel şey gerçektende. Küçüklük hallerini özlüyor bir daha olsun istiyor insan.
Annem hem çocuk düşünmediği için (e artık 25 yaşına gelen kızı var bi zahmet) hem de olası rahim ağzı kanserine karşı rahmini aldırmak istiyor, bide son zamanlarda bazı sorunlar yaşadı kadın hastalıklarından.
Anne bir tane daha doğur diyorum aldırma rahmini falan aa manyak mısın nesin diyo bana. Kadın doğursa hiç sorgulamam iyi ki olmuş derim İçimde aşırı bi bebek sevgisi var engel olamıyorum hep mıncık mıncık sevmek istiyorum.
Not: tipik bir yengeç
bana gelen su gibi sallanıyorSağlıklı diyince aklıma başka şeyler geldi
Benim aldığımı kurduk tabi hemen her ne kadar kullanmamıza 1 sene olsada
Denge problemi falan yoktu hiç o yüzden aklıma gelmedi öyle sorunlar
Çok iyi olmuş güle güle kullan inşallahaldım canım.hepsi dahildi hatta tığda koydurdum.125 tl tuttu bende bu gelsin becerirsem oyuncak sepeti falan yapmayı planlıyorum aldığım sayfadaki bayan sepet ve birçok gerekli şeyi temin edebiliyorsun.hatta bu ipten çantalarda örülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?