2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Deterjan temiz içerikli olarak
Şuan bende olan ugreen clean var. Kokusu çok hoş, pek kalıcı değil (zaten tercihim o)
Ama her yerde yok o yüzden bittiğinde eğer ulaşım sıkıntısı çekersem sabun tozlarına geçeceğim (Dalan roxy)
Kusmuk ve kakalarda nasıllar kendim deneyimleyeceğim artık
Ek gıda dönemi için şuan bi fikrim yok o zaman daha inatçı lekeler olacak ama orasını da zamanı gelince düşünürüz bi yolunu buluruz.
Granül almayın diyebilirim sadece. Tam erimeyip makinayı bozduğunu söylüyorlar.
Yüksek sıcaklık gerekiyor erimesi için ama bebe kıyafetleri 30da yıkanıyor Zaten küçükler Çekiyorlar yoksa. Onun dışında tercih size kalmış ☺

Oluyor bazen canım ,modunu yükseltmeye çalış
Ben iyiyim,enerjiktim artık enerjim kalmadı oğlum sağolsun sabahtan kaç oyun oynadık belli değil
Benimde standarda bindi günlerim öğlen aşırı bi ağırlık çöküyor uyku isteği oluyor birkaç saat iptal oluyorum Akşam üstü yemek telaşı derken kendime geliyorum

aman allah muhafaza makinam 2 aylıkgözüm gibi bakıyorum .valla şimdi birşey almakta dertki,servis kurulama gelcek kırkla dur evi

Eklentiler

• 017851D5-68E7-4380-93DE-356FCE760D45.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar bebek arabası önerileniriniz nelerdir? İnternet ten alalım şimdi diyoruz Bi o kaldı zaten. Oda aradan cıksın. Ama hıc arastırdım. Araştıran öneren var mı.
Ben oglumda casual cadillac almıştım çok memnunum canım, hafifliği sağlamlığı sürüş konforu. Şimdi minikte de onu kullanmaya devam edeceğim inşallah.

Yaa, ben de kokusu yok diye duymuştum o yüzden hoşuma gitmişti :) Beyaz sabunla da kalıntı kalıyor gibi diyorlar ama doğru mu?
Garip bi kokusu vardı hoşuma gitmeyen, öyle buram buram değil de bir de benim oğlum atopik dermatit oldu. Ben her şeyi organik olsun diye uğraşmıştım mustela nın setlerini falan aldım ama hiçbirini kullanamadı bizimkine yaramadı organik ürünler .tabi ondan mı değil mi bilemiyorum belki de olacağı vardı oldu. doktorumuz beyaz sabun önerdi ona geçtim. Deterjanı az koyun çifte durulama yapın dedi ben o şekilde kullanıyorum, kalıntı falan kalmıyor rahatlıkla kullanıyorum kokusu da güzel

Öyle aldıktan sonra da bitmiyor. Birde indirimde aldım sanarken daha indirimli halini görünce çok kötü oluyorum. Kendime hakaret edilmiş gibi hissediyorum

Öyle aldıktan sonra da bitmiyor. Birde indirimde aldım sanarken daha indirimli halini görünce çok kötü oluyorum. Kendime hakaret edilmiş gibi hissediyorum
Off evet, ne olursa olsun ben de bir süre daha takip ederim, indiğini görmek pek fena

Oyy kıyamam ona.. Ya işte neyin kime iyi geleceği de bilinmiyor hakikaten. Bunu da yazdım aklıma, teşekkürler :)

Benimde standarda bindi günlerim öğlen aşırı bi ağırlık çöküyor uyku isteği oluyor birkaç saat iptal oluyorum Akşam üstü yemek telaşı derken kendime geliyorum
Benim bu ara uykuyla aram yok ,aynen banada aksamlar farkli bi enerji geliyormecbur bence yemek cay fasli icin

biliyorum canım bu markayı çok güzel ama biraz tuzlu
aa bana da arkadaşım getirmiş bu çantayı, ben de çok beğenmiştim. allahtan getirdi bir sürü şey bu işsiz güçsüz ortamda o kadar ilaç gibi geldi ki getirdikleri. Gerçekten bazı insanlardan Allah razı olsun.

güle güle kullan canım tabikide işini görecek tarzdaysa ne olcak.iyi günlerde kullanın

güle güle kullan canım tabikide işini görecek tarzdaysa ne olcak.iyi günlerde kullanın

tek sıkıntım puset
ona da birinin çok güzel dediğine biri çok kötü demiş tabi herkesin beklentisi farklı, normal.
görmeden de alamayacağım sanırım, çünkü arabamız ufak ağır olmasın, kapayıp açmayı becerebilmeliyim ve gerçekten çok uçuk fiyatlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…