2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben de eskı gibi yemek yiyemiyorum hemen tokluk hıssı oluyor yemegım tabakta hep kalıyor ama sonra yine acıkıyorum arkadaşların dedıgı gibi rahım büyüyor ondan galıba
Ben bitiriyorum işte tabağımı ağlamasın diye arkamdan ben de öyle yapayım olmadı. Dün gece resmen uyuyamadım ve sabah uyandığımda hala toktum sanki.

Kızlar bende 3 kilo almışım şimdiye kadar 65le başlamıştım 68 olmuşum
Ve ben akşam yemeklerinde aşırı şişkinlik hissediyorum sığamıyorum hiçbiryere ve akşam yemeğinden sonra hiçbişey yiyemiyorum korkutma 5 6 kapanış saati bende

Kızlar jokerde de seçili tekstil ürünlerinde indirim var . Fiyatlar da uygun geldi bana üstelik bildiğimiz markalar ve %100 pamuk . Bakmak isteyen varsa diye haber edeyim dedim ben bikac bisey aldım
Ay yemek yapayım öyle bakıcam bende sağol canım
ben birden yemiyorum midemde boş yer açıldıkça yiyorum cidden boş kalmasına müsade etmiyorum resmen deli miyim neyim.
Tek oturuşta tıka basa yiyemiyorum yani.. 5-6 kapanışsa çok iyi onlar kilo yapmaz bile.

Fikir verebiliriz bizde
o halde yeşil mi mavi mi?

Tereddütsüz mavi benim için

ayy yaaaa ikisi de aşşırı güzel amaaaa
birini seçeceksek balonlu olanı sevdim gibi

Mavi balonlu

A April wind Ankee S Sahinys eşimde maviyi beğendi... ben yeşile daha yakınım... mantığımda şu... yeşilde hem zeytin dalı vs var güzel anlamlar.. hem de ben çok gezenti biriyim.. yeşilde de balonla gezio ya.. dedim o da gezenti olur.. eşim de diyoki gezenti olmasından korktuğum için yeşil demiyorum zaten :) gerçi demin maviyi beğeni oranı %100, yeşili %99 şeklinde bir açıklama daha yaptı :)

Şunu da söyleyim bebeklerde nevresim takımı pek kullanışlı olmuyor, dekor amaçlı güzel ama yatarken üzerine yorgan örtülmüyor zaten bebeklik döneminde uyku tulumu kullanılıyor, bizimki üzerinde battaniye vs tutmadığı yatağın her yerinde dört döndüğü için uyku tulumu kullanıyoruz. Ne yastık ne yorgan hiç kullanmadık bakalım ne kadar daha böyle gidecek 2,3 takım güzel bebek nevresim takımları hediye gelmişti öyle duruyorlar. Bilemiyorum her çocuk öyle mi ama bizimki öyle

ben sadece yastığını yaptırtacağım dekor amaçlı.. nevresim olarak kullanmayı düşünmüyorum canım... bir de o yastık hani şu korona biterse takı yastığı yaparım hastanede diyorum..

Neden dersen bana daha sade ve şık geldi gözüme. Belki yeşilde 2 isim olmasının payından ötürüdür bilemiyorum
Karar size kalmış kuzum

Ben serklajdan ötürüde yatıyorum ya cnm kısıtlı namaz wc yemek harici kalkmıyorum Oyüzden de kilo alımı oluyo ister istemez

yaren92
1 gun arayla asagidaki videoyu yapıyorum. Şiddetle herkese tavsiye ederim. O kadar iyi geliyor ki..

Canım ben hamilelikten bi süre önce evde hareket yapmaya başlamıştım sonra dizimde tutulma başladı. 3,4 ay yürürken rahatsızlık devam etti. Şimdi o yüzden evde hareket denemeye korkuyorum halbuki zorlayıcı bisey de yapmamıştım.

Merhaba kızlar çatlak kremi kullananlar var mı?Tavsiye edebileceğiniz bir marka?Lierac düşünüyorum ama ondan da memnun kalmayan çok fazla.

Ben oglumda doktorumun önerisiyle kullanmıştım çatlağım hic olmadı. Bu sefer baby oil kullanıyorum. Lierac düzenli kullanıyordum bunu aklıma gelirse haftada 1 anca. Birde oğlumdayken duştan çıkınca kurulanmadan vücuda bebe yağı sürüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…